Гео Милев, Изток, Слатина - нова тема

• 100 518
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
  • София/Севлиево
Здравейте!И аз съм от Изток.Живея на Латинка.Имам син на почти 5 месеца.Ще се радвам, ако си намеря дружки от квартала.

# 121
Сега се сетих. Знаете ли някой добър стоматолог в района? ....

Мога горещо да ти препоръръчам кабинета н д-р Павлов на Гео Милев №3, пиши ми на лични ако искаш подробности и телефон за връзка.

# 122
Здравейте момичета.Отскоро съм в Слатина и си търся спешно зъболекар в района,може ли някой да ми препоръча такъв.Не държа да работи със здравната каса,само да работи добре.Благодаря предварително  bouquet

# 123
Здравейте момичета.Отскоро съм в Слатина и си търся спешно зъболекар в района,може ли някой да ми препоръча такъв.Не държа да работи със здравната каса,само да работи добре.Благодаря предварително  bouquet

Тъкмо актуалната тема си уцелила Wink
Мога да ти препоръчам нашата, но взема скъпичко и заради това търся някой друг. Ако все пак решиш, ми пиши, за да ти дам координати. В 22-ра поликлиника е. Много е добра, изключително професионално работи, но прегледа е 30 лв. и това е единствената двуцифрена сума (всичко друго е нагоре).

# 124
здравейте,
ние от скоро сме в Гео Милев-зад 1-во районно.
сега съм малко тромава вече Wink,но след нг ще се радвам да се видим Hug

# 125
Здравейте,

Аз съм в Изток. Така като гледам, повечето май сте от другата страна на Цариградско Sad

А възможно ли е в началото на темата да се отбележи коя в кой район е? Така, както имаше списъци в началото на темите за термините в отчетните теми за раждане. Не ми е ясно как става, затова питам...

Привет  bouquet и ние да се запишем в темата.
В Изток сме близо до Фантастико.
Ще ни е драго да се запознаем  Grinning
И ние сме в Изток Simple Smile Дали да не отворим нова тема за Изток и Изгрев? Че на мен лично парка Гео Милев ми е доста далече.
Ние сме баш до Борисовата на Незабравка.

# 126
pepetia Читав генеколог мога да предложа в 22 п-ка,но не вътре в нея а отвън до аптеката има вход.Казва се док. Коларова.Работи със здр.каса.За тел. ми пиши на лични ако те интересува.

# 127
  • София
Извинявай,но за мен тази е пълна некадърница.Изобщо с района няма читави гинеколози.По-добре отиди някъде дето е по-далече,но да си сигурна че не е било напразно.

# 128
здравейте,айде и аз тук да се запиша и аз съм от Слатина със 7м. бебок GrinningНезнаех за теми4ката и сега слу4айно ви открих.И ние с моето мом4енце се разхождаме около лунапарк4ето за което сте си писали,в парка-редута и около пазара Слатина,4е там има нещо като парк  bouquet

# 129
  • на странно място ......
За зъболекар аз мога да препоръчам д-р Македонски от 22 п-ка както и Портарски работят в един и същи кабинет в различни смени. И двамата са големи професионалисти, а и цените не са им много високи, работят със здравната каса.

# 130
galq4Няма какво да те извинявам,за мен е добра,страхотен диагностик,веднъж не е объркала нещо във връзка с моята бременност.Имах и проблеми,но тя спокойно ми казваше нещата,без излишно напрежение.

# 131
Привет. Записах си час при стоматоложката до Плиска. Най-близкия свободен беше за след седмица - явно голям наплив има. Засега не ми хареса, че не работи почивните дни, но дано всичко да е ок. И да не ми отреже главата с цените Wink За това да работи със Здравната каса изобщо не съм замисляла. Има ли смисъл - какво покрива касата?

За гинеколог в района нищо не мога да кажа - ходя във ВМА и не смятам да го сменям.

# 132
  • София
galq4Няма какво да те извинявам,за мен е добра,страхотен диагностик,веднъж не е объркала нещо във връзка с моята бременност.Имах и проблеми,но тя спокойно ми казваше нещата,без излишно напрежение.
За мое голямо съжаление и на мен ми следеше бременноста.Явно работи по симпатии и не съм и била симпатична,Но за 8 месеца НЕ МЕ ПРЕГЛЕДА НИТО ВЕДНЪЖ.В 5 месец я попитах дали вече не е време да ме погледне на ехограф - с голямо пренебрежение ме прегледа срещу 15лв.Слава богу че сестрата е точна и ми обясняваше всичко.По-голям темерут от тази жена не съм виждала.А преоблеми с бременноста имах,за съжаление тя нямаше как да разбере по телептия.Мога да пиша и още подробности,но не искам да се спомянм вече.

# 133
galq4,може би е трябвало да бъдеш по нахална,моя мъж винаги идваше с мен,той е по настоятелен и тя ни отделяше поне по15-20 мин.преглед.Ако я хванеш изкъсо си разбира от работата.Но какво да ти кажа щом си по здравна каса всички са такива чакат ти да ги питаш.Аз не съм плащала нищо.На всяко ходене ме гледаше на ехограф,родих на 38г. може би заради това беше прецизна поне с мен беше такава.

# 134
Да се оплача малко. След едмоседмично чакане нищо не стана с тази зъболекарка до Плиска. Чаках повече от 15 мин., като влязох имаше 2 човека, после дойде още 1. Сестрата супер нацупено ми каза да чакам. До кога, не се знае - никой не благоволи да ме информира за каквото и да било. Тръгнах си, определно доста ме обиди отношението им. Записах си час пак при нашата за след 2 дни, жената дори помоли друг пациент за смяна на часа, за да ми е по-удобно. Чудя се дали си е до човек или като си плащаш повече, получаваш по-доброто....

За гинеколози е подхвана тема. И моята бременност я следеше лекар по здравната каса. Абсолютно при всеки преглед ме гледаше на ехограф, изследвания редовно се правеха, даже и мъжо боцкаха, че се бяха появили някакви антитела, питаше ме как съм, даваше съвети и нито стотинка не съм дала.

Общи условия

Активация на акаунт