Гео Милев, Изток, Слатина - нова тема

• 101 276
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
Здравйте Мами. Искам да попитам за един сайт, съжелявам , че ви притеснявам. Става въпрос за SportDirerct.com. Чух, че трябва да поръчам с дистрибутор или каквото и да е там. Когато поръчам доставката ми е 20 паунда, това е много. Така ако може някой да ми обясни по-подробно как да поръчам, за да излезе по малка съма за доставка. Благодаря предварително!

# 526
# 527
Гледах и или нищо, или мненията са много стари!

# 528
  • София
Ако става въпрос за 67 ОДЗ Мечо Пух на ул.Хемус 10 - преди 3 години живеех срещу нея. Опитах се да говоря с директорката един-два пъти, защото и аз имах намерение да запиша сина ми там, но останах много разочарована от нея.Изключително меркантилна и високомерна жена.
Базата отвън е ок, имат си двор, играчки, но новите играчки в групите ги слагат на шкафовете и не ги дават на децата да си играят с тях. Това го знам от мами-приятелки, чиито деца посещават тази градина.
Правят им тържества навън, когато е хубаво времето. Извеждат ги по 2 пъти на ден като е топло.

Другата градина не я знам.

# 529
  • София, под Карлсон
Привет и честит празник   bouquet
Малко извън темата- моля дайте отзиви и координати за кола маска в района на пазара в Слатина. Намерих нещо доста старо за Стилисимо- някой позвал ли е услугите им?

# 530
Честит 8-ти март на всички дами!
lubabel, бих заложила на старата си учителка в ДГ. Т.е. на твое място бих избрала 168-мо.
Синът ми бе 2 г в 67 ОДЗ. Да, директорката е....думи нямам. Посрещна ме преди години с "Нямате шанс....". Синчето обаче влезе с опитните пръсти на майка си в онзи луд 4.02. Много съм доволна от учителките ни, много отзивчиви...продължавам да им пращам картички за всеки празник от чужбина. Много ги харесвам, Базата е добра, ремонтирана, направихме си стаите и подменихме доста неща и сега ПГУ пак са децата на новичко и чисто. Но идея си нямам кой ще поеме тази година 1 гр.

# 531
Благодаря ви за отзивите. Ще заложа на 168 на Коперник, тя е и зад блока на майка и татко, а баща ми е човекът, който го взима почти всеки ден, а и позната учителка май е много голям плюс(ако се преборя с директорката да е в нейната група). Кандидатстваме с 9.1, мисля, че имаме добър шанс да ни приемат.
За директорката на 67 вече чувам от много места и честно казано не ми допада.
Стискам палци на кандидатстващите тази година, а вие стискайте на нас, че иначе ще е много лошо, ако не ни приемат.

Сега се запътвам към д-р Димитров на  Гео Милев, че цяла нощ не спах благодарение на хубавия ми мъдрец.

# 532
Здравейте, съседки и съкварталки.
Чак сега открих този форум... Много се надявам да можете да ми кажете дали в Слатина има държавна млечна кухня и къде е. Ще ви бъда много благодарна, че изрових някакви сайтове със списъци, където ни няма. Не мога да го повярвам това (някак си)
Благодаря ви предварително!

# 533
Привети, привети!
Преди 100 години имаше такава кухня до Коме и до 22 пол- ка, но поне тази до Коме отдавна я няма.
Не съм много сигурна сега/много голями сме вече/ не се ли взима от детските градини/ясли храна за вкъщи?  newsm78
Поне на времето ни даваха в бурканчета срещу мижаво заплащане, нещо като абонамент.
Нека и мамите с малки дечковци се включат.

# 534
Една приятелка беше споменавала, че в Яслата до Коме има детска кухня, можеш да им звъннеш по телефона и да питаш.

# 535
Габи в Гео Милев кухнята е в 56та ясла на ул. Н. Коперник, но първо трябва да отидеш на място да запишеш детето или по телефона, и след това да ходиш всеки път като дават купони (вече това е на първо число) да чакаш ако се освободи място и евентуално стигнат до вашия номер. Аз лично ходих 3 пъти и се отказах, място за нас няма, но ако решиш да пробваш - успех  Peace
А много ми е чудно какви списъци си гледала, не знам чистите ясли да имат сайтове, пък чак и списъци за кухнята  newsm78

# 536
Здравейте, съседки и съкварталки.
Чак сега открих този форум... Много се надявам да можете да ми кажете дали в Слатина има държавна млечна кухня и къде е. Ще ви бъда много благодарна, че изрових някакви сайтове със списъци, където ни няма. Не мога да го повярвам това (някак си)
Благодаря ви предварително!

Здравей,
кухня в Слатина има в 65 ОДЗ. Ние лично не сме вземали от там, но я хвалят храната. Дава се в сградата на градината. В еднократни опаковки е - или поне беше миналата година.

# 537
Точно 65 ОДЗ имах впредвид, но не можех да се сетя номера му...

# 538
Здравейте, момичета,
Tani4ka_04 благодаря ти за инфото. Още тия дни ще ида да проуча на място  Grinning
Adelly имах предвид един сайт със справочна информация. Пишеше къде има ясли, градини, кухни...

# 539
Здравейте, аз съм от р-н Ситняково, предполагам че съм към тази темичка  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт