И какво толкова казах? Пак ли някой нещо не ме е разбрал?
Ами да я заключат тогава. RadostinaHZ то и аз не й вярвам сляпо.... учила съм я и съм я изпитала на гърба си... Подразни ме това, което казах, че някои се оправдават с нея...

Ами да я заключат тогава.

, тук говорим за друго мисля аз. Половите белези са си полови белези. Хората се размножават чрез сливане на две различни полови клетки!!! Това е нормалното за природата.
, тук говорим за друго мисля аз. Половите белези са си полови белези. Хората се размножават чрез сливане на две различни полови клетки!!! Това е нормалното за природата.
Точно това се опитах да обясня и явно останах неразбрана. Много неща не са нормални за природата, а ние хората ги правим.... Както вече казах секциото е един добър пример.... Едва ли на някой би му хрумнало, че това е нещо лошо, защото в природата не съществува такъв вид раждане. Е тогава питам аз, защо си триете краката с тази природа и се оневинявате с еволюцията, когато с лека ръка зачерквате правото на хомосексуалистите да имат що годе нормален живот???
И ставаше на въпрос не дали да се женят гей двойките (аз също не съм омъжена), а да им се даде правото да си осиновяват деца. В цялата тема няма нито една нормална причина, поради която гей-двойките да не могат да се грижат за деца.
И ставаше на въпрос не дали да се женят гей двойките (аз също не съм омъжена), а да им се даде правото да си осиновяват деца. В цялата тема няма нито една нормална причина, поради която гей-двойките да не могат да се грижат за деца.Препоръчани теми