редно ли е гей двойки да отглеждат деца?

• 29 990
  • 558
  •   1
Отговори
# 165
Щом намесихте и двете световни войни, темата е за заключване  Simple Smile

И какво толкова казах? Пак ли някой нещо не ме е разбрал?  newsm78  Ами да я заключат тогава.

RadostinaHZ то и аз не й вярвам сляпо.... учила съм я и съм я изпитала на гърба си... Подразни ме това, което казах, че някои се оправдават с нея...

# 166
редно ли е самотни мъже да осиновяват малки момиченца? а редно ли е деца да растат в полигамни семейства? а да растат в комуни без да знаят кои са биологичните им родители? много неща не изглеждат редни, пък си съществуват и при това 'произвеждат' съвсем нормални деца. за мен е редно едно дете да расте в хармонична и любяща среда.  Peace

# 167
  • София
Доказателство са двете световни войни (такова нещо в природата не знам да има) и разни други глупости, които продължаваме да вършим.

Ако визираш саморегулацията на видовете... има и други примери от бозайници не на върха на хранителната верига  Wink
Има едни гризачи, които, за да регулират популацията си изминават стотици километри като изяждат де що могат по пътя и накрая се САМОУБИВАТ в океана или морето... Shocked

П.С. не знам защо толкова се засягаш на тема еволюция  Wink, тук говорим за друго мисля аз. Половите белези са си полови белези. Хората се размножават чрез сливане на две различни полови клетки!!! Това е нормалното за природата.

# 168
Не визирах саморегулацията, а това, че не използваме мозъците си само за положителни неща (то е ясно).

П.С. не знам защо толкова се засягаш на тема еволюция  Wink, тук говорим за друго мисля аз. Половите белези са си полови белези. Хората се размножават чрез сливане на две различни полови клетки!!! Това е нормалното за природата.

Peace Точно това се опитах да обясня и явно останах неразбрана. Много неща не са нормални за природата, а ние хората ги правим.... Както вече казах секциото е един добър пример.... Едва ли на някой би му хрумнало, че това е нещо лошо, защото в природата не съществува такъв вид раждане. Е тогава питам аз, защо си триете краката с тази природа и се оневинявате с еволюцията, когато с лека ръка зачерквате правото на хомосексуалистите да имат що годе нормален живот???

# 169
Между другото тук в този проблем съзирам ужасна несправедливост и дискриминация на мъжете хомосексуалисти.
Значи жените лезбийки, (понеже едната може да роди дете заченато по някакъв неясен начин) могат да имат деца и никой не им ги отнема, докато мъжете които живеят заедно като семейство не могат да имат деца а на всичкото отгоре и не могат да си осиновят дете.
Дори при самите хомосексуалисти има дискриминация. Жените лезбийки са облагодетелствани пред гейовете

# 170
  • София
Е тогава питам аз, защо си триете краката с тази природа и се оневинявате с еволюцията, когато с лека ръка зачерквате правото на хомосексуалистите да имат що годе нормален живот???

Ааа, чакай малко, аз лично не им зачератвам никави права, както е видно никой не е попречил на въпросната двойка да си роди дете! Още повече смятам, че си имат всички права и много реват. За мен в БГ няма дискриминация. Я колко типове като Азис не са хомосексуални, но парадират, че са такива. За какво го правят ако гейовете са дискриминирани?! А аз все пак ще чакам отговор на въпроса какъв всъщност е проблема в гей-двойките. И също искам да разбера в колко и в кои страни са узаконени гей-браковете, че и тук се иска такова нещо. Народа масово си живее без да се жени, но не.. гей-двойките били дискриминирани. И какво ще спечелят ако се позволят такива бракове (на мен лично ми е все едно)?
Честно казано сексуалността на хората си е тяхна работа, но страшно ме дразни тази показаност, това непрекъснато обсъждане на проблеми дето са преекспонирани.

# 171
  • София
Според мен нещата също са преувеличени и преекспонирани. То е пълно с нередности и абсурди, но всичко оправихме, та до това опряхме да решаваме...

# 172
  • Варна
Не виждам пречка гей-двойки да осиновяват деца.

# 173
  • При семейството си
В една друга тема с грозни епитети се охарактеризираха хората, които не искат да имат деца. В темите от типа " бихте ли осиновили дете", се надпреварвахме да обясняваме колко е благородно, достойно /не, че не е/, в други теми обяснявахме колко сме толерантни към "различните" / разбира се по друг критерий "различни"/, а сега в тази тема изведнъж се оказва, че да, ама не. Не сме толерантни към едни по-различни двойки, които искат да имат, респективно осиновяват деца, да ги отглеждат, при условията, при които ние, "нормалните" двойки можем това. Защо иска ли и се борели за някакви техни права, а ние защо го правим, когато става въпрос за наши? В природата не било нормално, щели да ги зачеват в епруветки, незнайно как. Доколкото на мен ми е известно, тези деца ще бъдат или са заченати по абсолютно същите начини, тоест по единствените възможни начини: по естествен път или чрез използването на репродуктивните методи /между другото използвани и от хетеросексуални двойки/. Пак природата, като такава, освен за самото зачеване, не изисква в нито един друг етап от човешкото развитие участието, наличието на два разнополови индивида. За възпитанието...аз не мисля, че такива двойки съзнателно повече или по-малко от хетеросексуалните, ще демонстрират пред децата си сексуалността си или пък ще ги лишат от "нормалното" сексуално,а и изобщо, възпитание.
Така че, аз нямам нищо против хомосексуални двойки, които наистина искат и са готови за това, да го правят.
А че трябва да има изпити за родители, трябва, но за всички.

# 174
  • Варна
Тя^Той, много точно формулирано. Подписвам се под всяка дума!

# 175
Vache  в горния си пост не визирах теб, а тези които се явиха в темата, казаха природата не е решила така и за това не може и до тук.  Peace  И ставаше на въпрос не дали да се женят гей двойките (аз също не съм омъжена), а да им се даде правото да си осиновяват деца. В цялата тема няма нито една нормална причина, поради която гей-двойките да не могат да се грижат за деца.

# 176
  • София
Vache  в горния си пост не визирах теб, а тези които се явиха в темата, казаха природата не е решила така и за това не може и до тук.  Peace  И ставаше на въпрос не дали да се женят гей двойките (аз също не съм омъжена), а да им се даде правото да си осиновяват деца. В цялата тема няма нито една нормална причина, поради която гей-двойките да не могат да се грижат за деца.

Ама нямаше и отговор на въпроса кой им забранява да осиновяват деца  Laughing Laughing Laughing
Абе при добро желание всеки може да осинови дете. Колкото и да е тромава процедурата ако човек наистина го желае ще го направи. Ми покажете ми къде, в кой закон има изискване за сексуалната ориентация на осиновителите. Ето, пак опираме до пищенето без причина  Laughing

# 177
  • София
И онази госпожица нещо изчезна. Май не й се отговаря на конкретни въпроси.

# 178
Ми покажете ми къде, в кой закон има изискване за сексуалната ориентация на осиновителите.

Ами явно има, щом по новините коментираха, че евентуално сега ще им се разрешава и по този въпрос изникна тази тема... Аз не съм наясно със закона за осиновяване като цяло, не ми се е налагало да се интересувам от него...
А относно онази госпожица, тя достатъчно ясно изясни някои неща, но веднага я нападнаха.... За какво тогава да отговаря на въпроси... за да я плюете ли???

# 179
  • София
Когато човек е убеден в правотата си не се страхува от плюенето, а е готов да защитава каузата си. Иначе как ще постигне каквото иска? Ще чака някой наготово ли да му го даде или някой друг да върши нещата вместо нещо?

Общи условия

Активация на акаунт