редно ли е гей двойки да отглеждат деца?

• 30 182
  • 558
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
А ако получава същото от хетеро двойка? Ако можеше предварително да се попита детето, то какво би предпочело, а?

Ако, ако, ако..... а ако спреш да пишеш глупости ще е най-добре. Или сигурно твойте деца ги питаш дали те искат за майка преди да ги раждаш???
На махленски подвиквания нямам намерение да отговарям. Peace

Сигурно съм тесногръда и старомодна, но не виждам никакви предимства едно дете да расте в гей двойка. Не става дума за изключения, когато трябва да се избира между две злини по- малката. Нека тези, които ги намират да ги изброят.

# 76
Мисля, че сигурно 99% от изнасилвачите, убийците, крадците и цялата обществена измет са нечии деца на нечии хетеросексуални двойки !
За радост обаче, нито едно от тези качества не съм виждала присъщо на гей или лесбийка. Така, че няма абсолютно нищо напротив да си създават и отглеждат деца. Децата трябва да бъдат отглеждани с внимание и любов. Важното е да го получат от тези от които имат нужда го получат, без значение от пола им.

# 77
  • София
това си е вид расизъм
и чак пък гей двойките да са злина
освен, че не ви се вижда нормално - някой от отричащите може ли да ми даде доводи, защо реално не трябва да има такива семейства

# 78
Повечето хомосексуални са отглеждани в хетеро семейства.

# 79
А ако получава същото от хетеро двойка? Ако можеше предварително да се попита детето, то какво би предпочело, а?

Ако, ако, ако..... а ако спреш да пишеш глупости ще е най-добре. Или сигурно твойте деца ги питаш дали те искат за майка преди да ги раждаш???
На махленски подвиквания нямам намерение да отговарям. Peace

Сигурно съм тесногръда и старомодна, но не виждам никакви предимства едно дете да расте в гей двойка. Не става дума за изключения, когато трябва да се избира между две злини по- малката. Нека тези, които ги намират да ги изброят.

Махленски били...  Joy Няма да отговориш, защото не знаеш какво да отговориш.... Много ще ми е интересно, ако твоето дете се окаже един ден в тази ситуация каква песен ще запееш... Никой не си избира дали ще се роди гей или не, така че такива крайности са абсурдни....

# 80
  • Варна
Хайде моля, нали не искаш да кажеш сега, че хетеро-двойките са водени от алтруистични подбуди - да подобрят демографския баланс на страната си, да и подсигурят бъдещи данъкоплатци и да се погрижат да не се затрие целокупното човечество? Или пък, че решавайки да има дете, хетеро-двойката всъщност е достигнала осмислено до извода, че обладава незаменими качества, които чрез положителния си пример да въплъти в поколението си?
Искам да кажа единствено това, че когато желаят да имат дете, те задоволяват основно своите потребности. Не отчитат как това ще се отрази на детето и бъдещото му вписването в обществото. Като се има предвид, че аз не съм единствената, която не намира това за нормално. Макар, че ако трябва да бъдем точни, може би първо трябва да дефинираме що е то "нормално".  

# 81
  • София
нормално е всичко, което не ти вреди пряко и косвено
всъщност айде да забраним и на хората с увреждания да имат деца
и на инвалидите
а на раково болните задължително
знаеш ли какви травми ще получат децата им

# 82
  • Пловдив
Не смятам, че е редно да се разреши защото считам, че това е само началото. Следващата стъпка е да искат да им се разреши да осиновяват деца.
Каквото и да кажем тук не оставам с впечатление, че някой се интересува от обществена дискусия на тази тема. Както се вижда и в историята със самата Аксиния, хората вече се сдобили с дете, как точно е станало това също няма яснота  newsm78, но сега зора е да им разрешат да се женят и да имат равни родителски права.
Според  мен твърде голямо внимание се отделя на тази тема. Колко според вас са гей двойките в България които искат да отглеждат деца?

# 83
  • Варна
stelt77 Ако някога моето дете се окаже в такава ситуация, аз няма да съм най- верния и точен критерий за това кое е правилно или не, защото ще бъда пристрастна.

# 84
Разбира се,че е малумна работа. Това дете ще гледа мама и мама как се пипат и нали утре и на него ще му е интересно да пипне някой от неговия пол, или какво майките ще му обяснят, че са сбъркани ли? Какви са тия простотии не знам, това въобще не трябва да се коментира и да не го позволяват. Сбъркани мозъци!! Утре мойто дете като види двама бащи да се целуват какво да му кажа, че и то може така ли?

# 85
stelt77 Ако някога моето дете се окаже в такава ситуация, аз няма да съм най- верния и точен критерий за това кое е правилно или не, защото ще бъда пристрастна.

А може би тогава ще бъдеш най-точен критерий, защото ще знаеш колко много твоето дете обича половинката си и колко много желаят да имат дете.  Peace И най-вероятно ще знаеш колко добре биха го гледали, така че може да се осъжда конкретна ситуация, а не идеята като цяло.  Peace

# 86
Мисля, че сигурно 99% от изнасилвачите, убийците, крадците и цялата обществена измет са нечии деца на нечии хетеросексуални двойки !
За радост обаче, нито едно от тези качества не съм виждала присъщо на гей или лесбийка. ............

Стига бе изкарахте гейовете светци. Пример за обществото колко са им нежни душите ли трябва да са?  #Crazy Ти как разбра че гейовете нямат такива качества?  Thinking /мърша има навсякъде, мъже, жени, хомо, хетеро, няма значение/
           И за осиновяване не съм съгласна, ако им разрешат да си осиновяват деца, отнемат шанса на много хетеросексуални!

# 87
  • София
Разбира се,че е малумна работа. Това дете ще гледа мама и мама как се пипат и нали утре и на него ще му е интересно да пипне някой от неговия пол, или какво майките ще му обяснят, че са сбъркани ли? Какви са тия простотии не знам, това въобще не трябва да се коментира и да не го позволяват. Сбъркани мозъци!! Утре мойто дете като види двама бащи да се целуват какво да му кажа, че и то може така ли?

ти пред децата си ли ще се пипаш с мъжа си
защото и това е подсъдно, незнам дали знаеш
абе вие мислите ли като говорите

а пък те като една камара хетеросексуални семейства са се наредили на опашка да осиновяват, а децата недостигат.........

# 88
  • ул. "Мечтание"
Ами "нормлните" хетеросексуални двойки като не искат да гледат деца... Това ми се струва достатъчно предимство...
Не виждам нищо лошо в това, макар че е странно! Но в крайна сметка не мисля, че ще са лош пример за децата си или пък че те по дефолт също ще станат гейове... Една гей двойка може да даде също толкова добри грижи и толкова много любов, както и една хетеросексуална двойка. Това не завси от сексуалната ориентация, а от хората като такива... Колкото и ненормално да ни се струва, хомосексуалността е факт от хилядолетия и си е нещо нормало.
И мисля, че гей-двойката е напълно наясно как ще се приема детето им в обществото, най-малкото те самите ще са минали по подебен път... И според мен ще съумеят по-лесно да предпазят нормалното си дете от негативното отношение, отколкото едно хетеросексуално семейство ще успее да опази дете с хомосексуална ориентация...

И за осиновяване не съм съгласна, ако им разрешат да си осиновяват деца, отнемат шанса на много хетеросексуални!

И как така децата в домовете само стават повече вместо да намаляват щом хетеросексуалните двойки са се спукали да осиновяват деца? 
newsm78 #Crazy

# 89

ти пред децата си ли ще се пипаш с мъжа си
защото и това е подсъдно, незнам дали знаеш
абе вие мислите ли като говорите

а пък те като една камара хетеросексуални семейства са се наредили на опашка да осиновяват, а децата недостигат.........

Виж сега ти под пипане ако разбираш друго си е твой проблем.Имам предвид да се галят, целунат и прочие. Не не знаех, но благодаря, че ми каза  аз тъкмо бях решила да покажа някоя друга поза!  Joy  Joy  Joy

Общи условия

Активация на акаунт