редно ли е гей двойки да отглеждат деца?

• 30 156
  • 558
  •   1
Отговори
# 105
Абе момиче, какво общо има тютюна с гейовете.Ти изобщо правиш ли разлика.Или може би искаш да ми кажеш,че дете израсло при пушачи, то на всяка цена става такова.Пълна тъпотия.
Или пък може би дете израсло в хетеросексуално семейство-на всяка цена излиза нормално. Naughty

# 106

Обясни ми моля те по-какъв начин точно би могло да се навреди на детето, ако бива отглеждано в гей-семейство?

В другата тема която бях пуснал се стигна до извода че гейовете не само се раждат такива, но и СТАВАТ такива. Така че има много голяма вероятност дете отгледано от гейове да стане гей. А това едва ли е твърде желателно.
Борисе, много неща не са желателни, но се случват.Съгласна съм, че е странно, но все пак тези хора са част от нас "нормалните".
Живеем в един сват, ядем една и съща храна, и си бършем задниците с еднаква хартия.
Защо тези хора да нямат и същите права, като нас?

# 107
  • София
добре,а не става ли света някакси "извратен''?не трябва ли да има някакви норми и правила все пак.....
точно заради тези "извратености"са измислени религиите,за да има някакви норми и правила

тъй тъй
и дечицата с по-големи бенки и петна по тялото са белязани от дявола
сто на сто са имали хомосексуални родители

# 108
  • Варна
Абе момиче, какво общо има тютюна с гейовете.Ти изобщо правиш ли разлика.Или може би искаш да ми кажеш,че дете израсло при пушачи, то на всяка цена става такова.Пълна тъпотия.
Или пък може би дете израсло в хетеросексуално семейство-на всяка цена излиза нормално. Naughty

Не, не на всяка цена. Просто вероятността е в пъти по- голяма, не е ли очевидно?
Искаш да ми кажеш, че за теб личния пример на родителите няма никакво значение?Единствено важно е какво е заложено в гените на човек?
И да ти отговоря на въпроса, защо тези хора да нямат същите права като нас (спец. за децата говорим, не по принцип)... Защото упражнявайки тези си права, биха могли да навредят на трети лица.
Ти верно ли не разбираш или просто много държиш да демонстрираш разкрепостеност?

# 109
Защо тези хора да нямат и същите права, като нас?

Добре де нали по-напред в темата се разбрахме че ако могат да заченат сами детето си да си го гледат живи и здрави. Никой нищо няма да им каже и никой няма да има против.
След като мъж и мъж или пък жена и жена не могат да заченат помежду си дете значи просто НЕ ТРЯБВА ДА ИМАТ ДЕЦА. Какво има да обсъждаме повече тук. Природата след десетки хиляди години еволюция на човека вече си е казала думата.

# 110
Не държа да демонстрирам, каквото и да било.Тук не става въпрос за разкрепостеност.Имам мнение по въпроса, което го пиша за стотен път вече.В цялата тема не прочетох една основателна причина гейовета да не могат да отгледат дете.

# 111
Като стана въпрос за тютюн се сетих за една статия изнесена в университета-изследване, което паказва, че съществува ген, който определя дали ще станеш страстен пушач или не. Аз явно го нямам въпреки, че родителите ми пушат, опитвала съм, но не става.. За гейовете - няма начин да няма изследване, което да разяснява въпроса с генетиката,  ама е скрито покрито някъде.  А конкретно по въпроса-в БГ смятам , че не е редно гей двойки законно да отглеждат деца. Такива деца  ще бъдат "заплюти"(София не е БГ), вероятността за злоуотреби е също голяма. Но когато детето вече е родено, смятам , че най -добрите родители са биологичните, стига да е желано, обичано, обгрижвано и да има правото на истински избор. И още нещо-в природата има същества, които при определени условия (например липса на индивид от другия пол) могат да се самооплождат, когато почнем и ние да го правим без лекарска намеса, ей така спонтанно, тогава някак си по-естествено ми се вижда цялата тази еднополова ситуация Simple Smile

# 112
Е какъв е тоя двоен стандарт, значи ако могат да го заченат (а то все има начин) нека да имат деца, пука ни нали какво ги правят, но да осиновят, НЕ, дума да не става. Не за друго, а защото именно у нас, именно детските домове са най-готиното място за децата, където те растат като здрави и пълноправни членове на обществото. А гей-семейство би им причинило непоправими психически и физически травми.

# 113
Е какъв е тоя двоен стандарт, значи ако могат да го заченат (а то все има начин) нека да имат деца, пука ни нали какво ги правят, но да осиновят, НЕ, дума да не става. Не за друго, а защото именно у нас, именно детските домове са най-готиното място за децата, където те растат като здрави и пълноправни членове на обществото. А гей-семейство би им причинило непоправими психически и физически травми.

Мда, това е защото мисленето ни е такова.Другите да си е..т майката.

# 114
Е какъв е тоя двоен стандарт, значи ако могат да го заченат (а то все има начин) нека да имат деца,

когато мъж зачене от мъж, а жена зачене от жена ела ми се обади.

# 115
  • Пловдив

Е, това с осиновяването лошо ли е?

А и кое е неясното, как Аксиния се е сдобила с дете? Инсеминация от анонимен донор, много просто. Пък и един куп други начини има.
Не зная дали е лошо, но е факт че ако сама жена, сам мъж или не семейна двойка искат да осиновят дете ще срешнат доста трудности именно заради липсата на фактическо семейство.
Колкото до Аксиния, едва ли е забременяла от партьорката си за която иска родителски права над детето.

# 116
Добре де....какво лошо има в това някой да иска да отглежда дете?
Дали ще е от донор или осиновено...все ще е на по- добро място от някой дом или изоставено от майка си, поради някаква причина.

Утре гей двойка ще искат да осиновят някое от децата я в Могилино, я някъде другаде и к' во......
До вчера се чудехте кой ще ги иска тези деца, а днес не ги давате.

Забременяла от нея, от баба и от дядо и..искат дете...Вие не искате ли?

# 117
четох,четох и почти се убедих,че една гей двойка може да отгледа дете,но честно да ви кажа не ми се ще дъщеря ми да се омъжи за някой с две майки или снахата да има двама бащи.аз по-лесно ще го приема,но си представям съпругът ми  Joy
обаче като се замислих, ако дъщеря ми е лесбийка-предполагам,че бих искала да имам внуче ... Grinning
уф,обърках се вече.с тези гейски мисли цял ден,започнах да се притеснявам за сексуалната си ориентация вече...  Laughing

# 118
# 119
  • ул. "Мечтание"
четох,четох и почти се убедих,че една гей двойка може да отгледа дете,но честно да ви кажа не ми се ще дъщеря ми да се омъжи за някой с две майки или снахата да има двама бащи.аз по-лесно ще го приема,но си представям съпругът ми  Joy
обаче като се замислих, ако дъщеря ми е лесбийка-предполагам,че бих искала да имам внуче ... Grinning
уф,обърках се вече.с тези гейски мисли цял ден,започнах да се притеснявам за сексуалната си ориентация вече...  Laughing

Ами ето че отново искача двойния стандарт! За моето може, за чуждото не!  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт