редно ли е гей двойки да отглеждат деца?

• 29 944
  • 558
  •   1
Отговори
# 375
Добре, един въпрос към тези, които не одобряват. Ако в групата или класа на детето ви се появи дете с две майки или татковци, как смятате да се отнасяте към него и какво отношение ще възпитавате у своето? Ако обясните, че това не е нормално, давате зелена светлина за подигравки, тоест индиректно вредите на въпросното дете.

# 376
Аз  на моите подобни идеи не смятам да им давам  Naughty
Какви идеи? Да им дадеш идея да са толерантни ли, имаш предвид?

# 377
  • София

Аз разбрах идеята така: Не, няма и не може да има семейства от двама еднополови възрастни, или само мъж с деца или само жена с деца... и ако нещо подобно мине през съзнанието на децата - ще им кажа, че жестоко се заблуждават.  Naughty

# 378
  • София
Добре, един въпрос към тези, които не одобряват. Ако в групата или класа на детето ви се появи дете с две майки или татковци, как смятате да се отнасяте към него и какво отношение ще възпитавате у своето? Ако обясните, че това не е нормално, давате зелена светлина за подигравки, тоест индиректно вредите на въпросното дете.

Как не разбираш?  ooooh! Ами ако обяснят, че е нормално това може да тласне детето към създаване на такава връзка също - имитационен хомосексуализъм. Или да стане приятелче с въпросното дете, да посещава дома му и... заразено с хомосексуализъм.  Crossing Arms

# 379
  • Бургас

Не.
Струва ми се, че голяма част от тук пишещите бъркат безразличието и направо поведението "и-светът-да-се-срине-не-ми-пука" с толерантност.
Моето мнение е, че след като за създаването на едно дете са нужни индивиди от различен пол, то това е връзката, която следва да се нарича семейство.
Вярвам, че, тъй като тук просто гъмжи от толерантни, те ще се съгласят, че аз имам право на това, различно, мнение.
Иначе, ако не влизат в конфликт с моите ценности и с тези, които се опитвам да изградя у децата си, тоест, не навират това, което правят, в лицето ми, могат, ако това ги радва, да се *** и с кучето си.

Между другото, смятам, че в тази кауза, както и в много други, от доста места се наливат парички и някои просто са намерили лесен начин да живуркат, правейки се между другото на интересни.
Ако им се налагаше да ходят на работа по 10 часа на ден и да плащат сметки и вноски, едва ли щяха да се сетят, че точно там ги сърби.  Twisted Evil

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 17:07 от Reza

# 380
  • Бургас
Иса, съветвам те да прочетеш загравието на темата.
Говорим за гей двойки, а не за самотни родители. Не виждам нищо общо между двете.

# 381
  • София
...на едно дете са нужни индивиди от различен пол, то това е връзката, която следва да се нарича семейство.

С други думи аз и дъщеря ми тъй като живеем само двете и не съм й осигурила индивид от друг пол - не сме семейство?  newsm78

# 382
  • София
... Не виждам нищо общо между двете.

Общото е много и с изказванията си непрекъснато правиш препратки към самотните родители, явно и без да се усещаш.  Naughty
От думите ти излиза, че семейство има само където имаме 'мама, татко и аз'. Или вече си готова да приемеш, че може да има семейство само с татко и дете или майка и дете, но все още не би могла да приемеш двама татковци и дете или две майки и дете... Погледнато схематично - нещата са много близки.

# 383

Ако им се налагаше да ходят на работа по 10 часа на ден и да плащат сметки и вноски, едва ли щяха да се сетят, че точно там ги сърби.  Twisted Evil

ooooh! Да ги изпратим в трудово-възпитателни лагери, тогава  ooooh!
Познаваш ли гей? Или ги асоциираш само с Азис и Елза Парини? Ще се учудиш колко много гейове има около нас - хора с професии, с интелект, с добро материално състояние, които не само сметки  вноски плащат, че и данъци... Сред познатите ми има финансови посредници, адвокати, данъчни инспектори и какви ли още не... Нали няма ТИ да ги почешеш, какво те бърка тогава къде ги сърби  newsm78

# 384
  • София
Когато един човек има собствено/биологично/ дете, естествено, че може да го отглежда в гей среда, в комуна или както иска, стига това да не е в разрез със законите.

Тук аз виждам един проблем, който трябва да се изведе от хомосексуализма, защото на мен лично ми омръзна вече да слушам за правата на гейовете и да разсъждавам над тях, при положение, че не съм такъв.

Проблемът - трябва да се приеме закон, при който биологичните родители на едно дете да могат да посочат двойка или човек, които да поемат грижите за детето им, ако те починат или не са в състояние да се грижат за него.

Не виждам защо само гейовете се тръшкат от факта, че ако биологичният родител се спомине, другият в двойката не може да се погрижи за детето. Е, че то това може да се случи на всяка самотна майка, която е родила от "баща неизвестен", както и в хетеросексуална двойка, ако родителите загинат при катастрофа, да речем.

Така че, гейовете да се жалват, че са онеправдани в тоя случай изобщо не е коректно. На всеки може да се случи и това не е гей проблем.
И стига с тези глупости, че не можели да водят детето на лекар, да го вземат от градина и т.п.

Всъщност, признавам, че гей тематиката е толкова преекспонирана и така безумно се експлоатира, че ме дразни.

Редно ли било да си гледат децата - ми, никой не ги спира.
Ама, ако ще повдигат проблема за избора на приемен родител, моля да не го слагат само в своята кошничка, защото е общ.

И наистина не разбирам едно нещо в цялата картинка - гей родител - ако природата ни е създала така, че да имаме инстинкт за размножаване, който е съвсем ясно ориентиран към половото влечение към противиположния пол, как премахвайки това влечение, запазва инстинкта за размножаване?!
Направо недоумявам.
Какъв е тоя механизъм, който кара една жена да желае друга жена, а в същото време да иска да бъде майка?
Освен ако това не е нещо като желанието да отглеждаш домашен любимец.

Не искам да обидя гейовете, боже опази, просто разсъждавам върху еволюцията, гените, инстинктите и.....суетата, правата на човека и т.н.

# 385
  • Бургас

С други думи аз и дъщеря ми тъй като живеем само двете и не съм й осигурила индивид от друг пол - не сме семейство?  newsm78
Ако не бях те засичала из форума, бих си помислила, че или бавно загряваш или си настроена заядливо.
Но тъй като сме се срещали и друг път, просто знам, че е второто.
По въпроса за самотните родители: баба ми е разведена от 55 години. Надявам се това да дава отговор на въпросите, които те мъчат.

# 386
  • София
... но все още не би могла да приемеш двама татковци и дете или две майки и дете... Погледнато схематично - нещата са много близки.

Татко и батко..
Мама и кака...
Ама двама татковци и две майки....няма схема, дето да ме доближава до нормалността на подобна конфигурация.

# 387
  • София
.... баба ми е разведена от 55 години.

Чудесно - питай моля те баба си какво са говорили за нея, когато се е развела преди 55 години и ще чуеш, че са били същите неща, които ти сега пишеш за гей-семействата... Може пък на теб това да ти даде отговор на някой от въпросите. Да те смисли, както се казва Wink

Проблемът - трябва да се приеме закон, при който биологичните родители на едно дете да могат да посочат двойка или човек, които да поемат грижите за детето им, ако те починат или не са в състояние да се грижат за него.

Това би било много добре.  Peace

# 388

Не виждам защо само гейовете се тръшкат

Ей, гадни гейове. Как смеят въобще да искат нещо, което е всъщност наше, на хетеросексуалните!

# 389
  • Бургас
.... баба ми е разведена от 55 години.

Чудесно - питай моля те баба си какво са говорили за нея, когато се е развела преди 55 години и ще чуеш, че са били същите неща, които ти сега пишеш за гей-семействата... Може пък на теб това да ти даде отговор на някой от въпросите. Да те смисли, както се казва Wink

Това би било много добре.  Peace

Обещавам  Wink
Как не съм се сетила да я питам по-рано!

Общи условия

Активация на акаунт