Кипърските мами, татковци.... и не само (5)

• 15 319
  • 279
  •   1
Отговори
# 105
Добре дошъл и от мен на новия татко! Мого здраве и късмет на всички ви!
Момичета,искрено ме развеселихте с тази вашата неудовлетвореност Hug
Гери,на мен името също много ми харесва Peace
Пепита,аз всъщност и аз незнам от кой край да кажа че съм newsm78 По лична карта и аз съм от южна Румъния Grinning - мъжо е от Белене,та така казвам че съм от Белене Peace

# 106
Момичета,искрено ме развеселихте с тази вашата неудовлетвореност Hug

Смешничко ти е, а shankulova - нали се от другия отбор Wink Joy

Муцка, ти направо ме утрепа с тая информация - аз ако трябва значи да постигна ефект, бая паричка ще изръся за тоя солариум Crazy Види се, беличка ще се разхождам из Кипър, ама те там местните нали са си по-тъмнички, може белотата ми да минава за екзотична 4470  А на либето ще му запея "Бела съм, бела, юначе..."- йииихуууу pletka /той не че ще разбере нещо от песента де/ 

Гери, абе не се сещам да си казала - твоя мАж в крайна сметка в Лимасол ли е?

barboranova, да знаеш че аз на моменти /макар и редки, ма се случва Mr. Green/ ставам нахална, така че като ми дойде либето тука, като нищо ще ви се изтресем за ден-два на гости във виличката, че и на мен борова горичка ми се диша  newsm41

# 107
  • Larnaca, Cyprus
ОООО Барборанке настъпваш по болното ми място виличка ...горичка ....мирис на борчета..... Laughing Сложете и мен в кюпа.....ЕЕе къде ще ходим на вила в кой район на Пловдивско... newsm78
Муцка живеем на морето но за съжаление нито мъжа ми нито аз го обичаме затуй и не се печем по толкоз виж да се киснем в басейна сме първи ....ха обясни защо ...и аз незнам newsm78
Блонди тук не е интересно да си черен...Ми те всички черни и ти в кюпа къде е интересното....Аз например съм много бяла и при всички усилия и кремове и какво ли не тен неееее хвааащам #Cussing outТогава кво да се мъча да се печа да ходя на солариуми ...хвърлени пари....На стоя си беличка и всички ми се възхищават ...приличам на току що пристигнала туристка и искренно се забавлявам ...Моя мъж например оставя ме надалече от него и гледа сеир кат почнат много да ме задяват пристига с кипърски горда осанка и поглед.... Sly Това тук е мое всички чупка....Ми така му подхранваме и мъжкото его и чувството на завоевател hahaha hahaha Айде стига че се отплеснах smile3534

# 108
Ааааа, що бе Кати, много ти е забавно отплесването даже Mr. Green Значи правилно предположих, че белотата ми ще е екзотична Blush Е, поне ти като си на плажа в Ларнака, пък аз - на Лимасолския няма да сме си пряка конкуренция за обожанието на всите кипърци! newsm03 newsm08   Мдаммм, макар че мен обожанието на един конкретен кипърец ме вълнува, ЕЕЕЕХХХ!!! Two Hearts

# 109
Ами кво да кажа аз съм с екзотична фамилия-Франгова
ама мойто мъж е Димитров smile3507,такъв е живота...
Блонди,аз сега се сещам,че нищо не съм писала за него..Ами всъщност той отиде в Лaрнака,защото там му предложиха работата,която тук си работеше-занимава се с неръждавейка-парапети,стълбища и такива неща ..Неговия шеф бил впечатлен от него,така че е доволен,а и носеше снимки със себе си на обекти,които е правил и шефа му си глътнал граматиката..Има време,дано да се спогодят..

# 110
Гери  ,що не звъниш бе жена?Утре преди да се спретнем да излизаме ще ти пиша тука да дръннем по едно кайве.Катеееее,Блондиииииии,до хижа `Здравец`е,малко по-надолу.На 800м.надморска височина климата бил най-благоприятен за сърдечно болни. Heart Свекъра извика майстор и есента ни спретна  едно голямо барбекю и пещ ------красота,а какви вкусотии стават там ммммммммммм eat Имаме люлка....но нямаме басейн-това е задача ,но малко в по-далечен план.Да разправям ли ощееееееее?Обикновенно ходим с компания събираме се към 10-на човека и аййййййде горе,че лятото не се трае жегата в Пловдив.Муцка,виждаш ли какво става?Спирай печенето,че да не изгубиш много от екзотиката.

# 111
Барборанкееееее, колкото повече го описваш, толкова повече ми харесва идеята /то не че се сещам къде беше хижа "Здравец"  newsm78 - толкова отдавна не съм планинарствала, ама определено много съблазнителна ми се види офертата Mr. Green.../ Че викаш климатът бил най-подходящ за сърдечно-болни ---> ми че то тъкмо кат` за мене - нали лИБоФтЪ си е баш сърдечна болест Heart Eyes

Гери
, много се радвам, че мъжа ти е случил на работодател и изобщо, че явно нещата се подреждат добре за него, а и за вас с бебонка - в перспектива Hug

# 112
  • София
Барборанке,за барбекюто бройте и мен  chef Party
Това ще да е близо до Бяла Черква, нали?
Ами като се преброим ще станем 10 човека и ще спазим традицията. Mr. Green

Блонди, нали Барборанка знае къде е.Няма да се притесняваш! Heart Eyes

Гери и с Димитрова става. В този случай, ще наблегнем на първото име и готово. Hug

# 113
  • Larnaca, Cyprus
Гери твойта фамилия  в Кипър е много известна особено в Ларнака ....това е една от големите адвокатски кантори аз лично познавам един Франков и кат дойдешш ти ще станат два... Heart Eyes А пък мъжа ти браво много хубава професия си е избрал тук определено им липства творчество тъй че хич не се очудвам че си е глътнал език шефа му.... Naughty Ма сега като го хванат да твори горкия дано да не го заморят много..... newsm78
Барборанке говори говори ми още направо ми капе мед от сърцето като те слушам... Heart Eyes А пък на хижа Здравец съм ходила още правиха онези състезания Мама ...Татко...и аз.... hahaha hahaha  hahahaПредставям си сега какво е ....Крааасотиии  bouquet
Блонди абе ти ела пък плажа все ще си го разделим Mr. Green Mr. Green
Муцка много целувки на малката приятен ден от мен.... Heart Eyes Heart Eyes
Ще се включа после отивам на фризиор да се боядисвам ..... Sick

# 114
  • София
Дубру утрооооо и от мен!
Кати , аз тази церемония я върша последните два дни. Реших в къщи да се боядисвам боядисва и взех боя. Боядисването екстра, но цвета стана Shocked, както една друга девойка беше споменала, заприличах ан Голямото жълто пиле от улица Сезам. Ма в моя случай "оранжево" пиле станах.
Та вчера беж за друга боя (15 лв - като видях цената в къщи цвета ми се нормализира мигновено. Сега е екстра!
Хайде успех и много поздрави Mr. Green на фризьора!

Ето и крайната цел! И следа не остана от оранжевото  FlutterMr. Green
Цък

Последна редакция: вт, 08 апр 2008, 11:00 от muzka

# 115
Ха-ха-ха напомнихте ми за зълва ми.От цвят рубинено червен беше решила да става блонди.Брях,какъв морков стана бедна ви е фантазията.          af        Един месец не можеше да си възвърне стария облик.Отказа се вече от подобни изпълнения.Сега е отново хубаво червенокосо девойче-старша възраст.      Joy   Joy  Сърбят ме ръцете да кажа и за себе си.  Laughing Моето превъплащение беше от русо създание със светли очи---да си боядисам косата гарваново черно.Но имаше защо.Сещате за годините `96.....`97-ма този период.В Г-я такива хайки правеше полицията ,за нелегалните прибиваващи-знаете.И аз се дигизирах.Е не ставаше едно младо девойче,слабо и с руса дълга коса ей така да си ходи на работа сутрин с метрото.То само докато отидех на работа сърцето ми биеше,като на заек.Та така се пререформирах.Изхвърлих полите,само с панталонче,черна косица и сл.очила.Минавах си покрай полицаите с друго настроение.Слава богу,че нещата се промениха -легализирахме се и отново си върнах старото АЗ.    Crazy

Последна редакция: вт, 08 апр 2008, 10:45 от barboranova

# 116
  • София
Ex, Барборанке какъв таен агент си била!
Този покрив да не на вашата вила, а? Намира се малко над хижа Здравец
Heart Eyes

# 117
Нееееееее ,Муцка,гори тилилейски са тука.Край нас има комшии.Повечето арменци.Но такъв бор имаме в двора.Набор на мъжо бил.   Laughing   Wink   Grinning   Wink   Като съм тръгнала на разказчета днес,пускам и последното.Една приятелка пък имаха вила но Дедево.Ей такава природа там-знаете и само 2-3 вили наоколо.Много диви животни има там.  newsm26  Излиза съседа и вика на баба и------``РАДКЕЕЕЕЕЕЕ,УУОООООУУУУ ЕДНА МЕЧКА ТИ ЯДЕ СЛИВАТА``истина е,че мечка е хапвала от сливата в двора,но и сега ,като виц си го казваме.Та чак в такава пустош не отивам аз---------не искам да ми хапват от сливата-неканени гости.

Последна редакция: вт, 08 апр 2008, 11:38 от barboranova

# 118
Една приятелка пък имаха вила но Дедево.Ей такава природа там-знаете и само 2-3 вили наоколо.Много диви животни има там.  newsm26  Излиза съседа и вика на баба и------``РАДКЕЕЕЕЕЕЕ,УУОООООУУУУ ЕДНА МЕЧКА ТИ ЯДЕ СЛИВАТА``истина е,че мечка е хапвала от сливата в двора,но и сега ,като виц си го казваме.

Мнооооого яко е това rotfImbo и наистина като виц е - голям смях ударих, майна rotfImao /нали тъй си викате из пловдивско Mr. Green/

# 119
  • Larnaca, Cyprus
Хайде за любопитните вижте на какво ме направиха.... Embarassed

извинявам се за качеството на снимката ама ми е от уеб камерата в офисапък цвета е червен за далтониста Муцка
Муцка много си лоша само едно такова малко парче от теб си пуснала ми снимай се цялата да те видим ..... Mr. GreenМоже отдругата страна да е останало жълтото и да не си го видяла...ма ние няма да пропуснем Mr. Green
Барборанке мечка не ме е гонила ама от крава как сме бягали със систър по горите тилилейски само тя цветно може да разкаже... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт