Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са изискванията за длъжността, посочени в обявата?
Какви са препоръките за контакт с потенциални работодатели, споделени в публикациите?
Какви са съветите за кандидатстване и интервю за работа в чужбина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са изискванията за длъжността, посочени в обявата?
-
Какви са препоръките за контакт с потенциални работодатели, споделени в публикациите?
Форумните членове споделят своя опит и препоръки за контакт с потенциални работодатели. Те съветват да напомняте на работодателите за себе си чрез подчертаване на вашите умения и опит. Освен това те препоръчват да се обаждате по телефона, като проявявате упоритост, тъй като имейл комуникацията може да не е надеждна.
-
Какви са съветите за кандидатстване и интервю за работа в чужбина?
Форумните членове споделят, че когато кандидатствате за работа в чужбина, е по-подходящо работодателят да търси вас, а не обратното. Те също така посочват, че дори ако се обадите на работодателя си, е вероятно да поискат да посетите офиса им лично. Това може да бъде проблем, ако сте в България. Те препоръчват изчакване на работодателя да се свърже с вас.
-
Какви са мненията на членовете на форума относно срещите?
-
Какви са мненията на членовете на форума за тяхното здраве?

Минали са вероятно през ресторанта по някое време ако си ги зърнала там....а след това ходиха на футболна среща .....ако си ги зърнала и там...
А преди това пък бяха на първенство за малки футболисти ...синчетата са много добри...
Специално изказвам яко рокаджийска
нейде към 5 сабахлян
После и семейното парти мина доста приятно, като изключим малко ръфкане с майка ми..., ама то човек с майка си ако не се посръфа, с кого?!

Аз лично бях пушачка и на два пъти успешно съм спирала цигарите - първият път беше преди 12 години - една сутрин просто си го казах и го направих без проблем /е, не съм била и много пристрастена де - до 5-6 цигари дневно/. Но после разводът ми разби нервите и пропуших за около две години, след което се хванах на бас с един тогавашен колега /непушач/, че ха не съм рекла, ха не съм ги спряла цигарите отново /като се замисля, езък че не се хванах за нещо по-сериозно на бас
Аз не съм ви казвала ама моя мъж,нали е футболист и всеки път като е хубаво времето ходим с малката да го гледаме и подкрепяме 
Така че моят съвет е давай от раз,а не постепенно да ги намаляш с намерението един ден да ги спреш

А ми ние всички футболисти си ги познаваме няма да се учудя ако се знаем и с твоя мъж ......
Хай стига, че пак се разкиснах...
/ Та текстът на картичката, с елемент на закачка, е следният: "ЧРД, моро моу! 34!- О, Боже!... Е, това е без значение, защото те обичам! Целувки!" Той знае, че имам добро чувство за хумор и наистина така ме напуши на смях като го прочетох това... Ай, кажете ми - такова да го биеш ли, да го целуваш ли
), много сте сладки.
Повече усмивки на лицето,парички в портмонето и любов в сърцето!
бързо ти едно желание си намисли и за да се сбъдне то свещичките духни
!!!!
Че и почти цяла тема сте изписали
Приятен следобед на всички.