Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са изискванията за длъжността, посочени в обявата?
Какви са препоръките за контакт с потенциални работодатели, споделени в публикациите?
Какви са съветите за кандидатстване и интервю за работа в чужбина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са изискванията за длъжността, посочени в обявата?
-
Какви са препоръките за контакт с потенциални работодатели, споделени в публикациите?
Форумните членове споделят своя опит и препоръки за контакт с потенциални работодатели. Те съветват да напомняте на работодателите за себе си чрез подчертаване на вашите умения и опит. Освен това те препоръчват да се обаждате по телефона, като проявявате упоритост, тъй като имейл комуникацията може да не е надеждна.
-
Какви са съветите за кандидатстване и интервю за работа в чужбина?
Форумните членове споделят, че когато кандидатствате за работа в чужбина, е по-подходящо работодателят да търси вас, а не обратното. Те също така посочват, че дори ако се обадите на работодателя си, е вероятно да поискат да посетите офиса им лично. Това може да бъде проблем, ако сте в България. Те препоръчват изчакване на работодателя да се свърже с вас.
-
Какви са мненията на членовете на форума относно срещите?
-
Какви са мненията на членовете на форума за тяхното здраве?
значи остана да купиш и блузката и си в комплект нова новеничка.....щото иначе не мисля че ще се пуснеш топлес като тия пусти англичанки...ей кат дойдат на море за тях дрехи няма бе хора разхождат се по бански пи улиците и хич не им пука 
....и кво нищо не казваш за......ти знаеш....

Та тогава още му казах, че специално заради него съм я взела - да му стане хубаво като ме види облечена в нея, и още по-хубаво, като я разсъблече от мен
Ейййхх, и йощ` не съм го дочакала тоя заветен миг!
,трудна работа,те няма да искат да отслабват,за да има за кво да ходят при него..
.Аз вече ще стана от вашия отбор.От 3 месеца дойдох в Кипър(Ларнака) и преди 2 медмици разбрах че ще ставам мама.Искам да ви попитам всички мама как по бързо наъчих те езика?
Аз започнах да се претеснявам по края случилото се,нали трябва да зная какво ми обесняват.
.Благодаря предварително за съдействието.
...Дано всичко да мине ок и да имаш едно хубаво бебенце...
Тук всички много обичаме децата...
..Езика всеки учи както може...аз специално използвах телевизора......съседките по възможност кипърки и така ..отначало е малко трудно и се чудиш тия кво говорят и все мислиш че ти се карат ама после започваш да разбираш и не е толкова страшно... 

Ама вече обещавам да пиша редовно, ако важи все още любезната покана да се присламча към темичката, макар и да не съм мама. 
и се радвам че ни намери отново... 
Заглавието е супер.Ако искате да включим и едни ей такива,като мен ``ни в клин ,ни в ръкав``,по стечение на обстоятелствата се запознахме и не искам да се разделяме.Да сложим и едно
На всииииииичкииииииии желая един прекрасен ден изпълнен само с хубави емоции.