ФЕВРУАРЧЕТАТА ни игриви, цял ден мислят лудории!

• 20 498
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте и от нас Simple Smile

Най-после празниците у дома приключиха - много са ми тежки първите 4 месеца от годината. Абсолютно всички сме родени в тях  (дори бабите и дядовците) и накрая вече съм изтощена от избиране на подаръци, приготовления и т.н. и т.н. Лошо е така, но човек не си избира кога да се роди - сега няма нито един повод чак до Коледа, когато отново се започва..........е, ще почетем деня на детето и разни други, но те са друго нещо........
Иначе и ние си останахме в София, не ми се пътуваше с двете деца още повече, че по цяло лято ни няма, а и знам колко прекрасна е столицата, когато се изпразни - прекрасни разходки, сравнително тихо, никакви задръствания, дори въздухът беше по-чист и слънцето по-светло.........Simple Smile))

Благодаря за поздравленията за Гергана и мъжа ми, както на патерици, честито и на другите именици.

Аз най-после се наканих да кача малко актуални снимки на страничката на Гери (има линк в подписа ми), също и най-новото клипче е сравнително ново от 11-та месечинка на Гери, когато отново ги пуснах да се омажат с тортата.........

Ivanichka, наистина е бил "малкият дявол" - дано заздравее без белег като пожелание Simple Smile
Приятен уикенд и ако някой реши да се разхожда в нашия квартал или Борисова градина........ Ааааа, днес водих децата в Слатина на кръстовището на Слатинска и Гео Милев има импровизиран лунапарк - 3 батута, влакче, въртележка и блъскащи се колички - като за една сутрин достатъчно се наиграха и в момента Руми ме изнудва да ходим пак, но вероятно утре ще да е Simple Smile

Последно, чао и весел и слънчев уикенд Simple Smile

# 106
  • София
Момичета хайде утре сутрин в Борисовата градина,ние с Небесна сме на линия Simple Smile

# 107
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,
Току-що се прибираме от Борисова градина, как не се сетих сутринта да погледна тук..... Sad((
Моля звънвайте ми, че съм несериозна с нета, но със скитането винаги съм на линия Simple Smile
Смело си останям тук GSM-a 0898 514 569 Simple Smile

# 108
и аз чак сега поглеждам. ама защо не казвате от по рано? днес разхождах бебето цяла сутрин, докато агнешкото ми се печеше в печката, после постригах мъжа ми и майка ми. много са доволни, нали е безплатно  Mr. Green Ема днес е при свекърва ми да не повярва човек, та сега ще си я взимаме. утре съм на секцио да зяпам и дано издържа, че неща да ставам за резил  Grinning

лека вечер !

слънчоглед
ти нищо не каза за захранването , почнахте ли и как?

# 109
  • София
Стайл най-отговорно си записвам телефона ти и следващия път ще кръстосваме алеите в парка заедно Simple Smile
Ние сега влизаме дълга разходка направихме и беше мнооого хубаво Simple Smile И дъжда ни се размина....

Анайс следващия път обещавам от по рано да кажем когато ще ходим към вашия край та най-после да се видим!
Аз сега се чудя с какво да започвам да захранвам,тези дни ще почвам,мисля с плодови пюрета,пък ще видим.

# 110
Страхотно беше, да, имаше и надуваема платформа, наскачаха се накрая бесночите Mr. Green

# 111
Е защо не кликнахте, много сте лоши. Ние пък бяхме на театър с Никола - на Светли от групата. И после дечица поиграха пред Народния театър -там има много хубава градинка.

# 112
  • София
Вие май ще го превърнете в традиция,какво гледахте?
А градинката пред театъра наистина е много приятна,но вчера сигурно е било лудница....

# 113
Гледахме една приказка по Пушкин, ама не ми хареса толкова. сега съм си избрала на 18 постановката "Любопитното слонче" - има представление в 10.30 и 12.00.

# 114
Ау, Гале, как можа да не свирнеш за театъра, нали знаеш, че ние сме първа писта за такива неща Mr. Green

Другия път, да свиркаш Hug

# 115
  • София
Еее, не се обаждате, а? Confused

# 116
Клеми, тази седмица ни няма, но на 24 - 25 - ти май , ако не пътуваме, ще си организираме среща, а Hug

# 117
  • София
Ами може, ако свирнете.  Rolling Eyes

# 118
При нас решението за театър се организира набързо в неделя сутринта, а който иска за 18 се обаждайте и ще се съберем.

# 119
веселка какво стана с теб?

момичета кажете къде се продават каски за глава с различни размери? днес ще купуваме колело а в магазина каските са и все малки  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт