Най-после празниците у дома приключиха - много са ми тежки първите 4 месеца от годината. Абсолютно всички сме родени в тях (дори бабите и дядовците) и накрая вече съм изтощена от избиране на подаръци, приготовления и т.н. и т.н. Лошо е така, но човек не си избира кога да се роди - сега няма нито един повод чак до Коледа, когато отново се започва..........е, ще почетем деня на детето и разни други, но те са друго нещо........
Иначе и ние си останахме в София, не ми се пътуваше с двете деца още повече, че по цяло лято ни няма, а и знам колко прекрасна е столицата, когато се изпразни - прекрасни разходки, сравнително тихо, никакви задръствания, дори въздухът беше по-чист и слънцето по-светло.........
))Благодаря за поздравленията за Гергана и мъжа ми, както на патерици, честито и на другите именици.
Аз най-после се наканих да кача малко актуални снимки на страничката на Гери (има линк в подписа ми), също и най-новото клипче е сравнително ново от 11-та месечинка на Гери, когато отново ги пуснах да се омажат с тортата.........
Ivanichka, наистина е бил "малкият дявол" - дано заздравее без белег като пожелание

Приятен уикенд и ако някой реши да се разхожда в нашия квартал или Борисова градина........ Ааааа, днес водих децата в Слатина на кръстовището на Слатинска и Гео Милев има импровизиран лунапарк - 3 батута, влакче, въртележка и блъскащи се колички - като за една сутрин достатъчно се наиграха и в момента Руми ме изнудва да ходим пак, но вероятно утре ще да е
Последно, чао и весел и слънчев уикенд

((