ФЕВРУАРЧЕТАТА ни игриви, цял ден мислят лудории!

• 20 500
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
Привет от нас Laughing

Ние изчезнахме за малко и като се върнахме се бяха натрупали страшно много ангажименти и не ми оставаше много време за компютъра.

Иваничка, съжалявам за Влади, как е той? Дано вече е забравил всичко Praynig ... Въобще... Господ да ги пази децата Praynig
Вчера моята малката мома падна от пързалката в двора от 1.50м назад и си удари много сериозно главичката /добре, че долу беше мокет/. И ние ходихме в Пирогов-снимки, ултразвук и пр. няма спуквания и счупвания, но много повръщаше и явно има сътресение на мозъка Sad Сега е добре, изобщо не намирам промяна в поведението й, но все още ми е много мъчно, криво и гузно, че въобще допуснах да се случи това пред очите ми Sad

Анайс, купихте ли колело и намерихте ли каска? Йоана е много далеч от карането на колело, пък като я гледам няма и желание. Триколката й за бутане сме я направили на колело в момента, но нещо не й се въртят педали на девойката Wink

Мислите ли вече за море?  Simple Smile

Последна редакция: нд, 18 май 2008, 00:54 от Joana

# 121
Здарвейте и от нас, копирам от другата ми темичка, че нямам време да пиша наново, да ви се оплача и на вас, явно с Мария ще вървим ръка за ръка в развитието на момичетата ни, дори и в лошото отношение:

..................................
Та да се оплача, Румена ми е с гипс до коляното. Понеже ми е много мирно слънцето, вчера докато пързалях Гери на пързалка, Руми скочи или падна от катерушка-камион, на която се беше качила на покрива, но това си го прави редовно и аз не се впечатлявам. Градинката е в плачевно състояние - тези, които са празнували рождени дни или са ходили в клуб Фъни, тя е точно срещу него зад паркинга - неокосена, с буци пръсти каманак, явно се е приземила лошичко и спукала някакви костици на стъпалото. Те по принцип си зараствали сами и без наместване, но трябвало да се обездвижи. Не можете да си представите какво е затвориш вкъщи толкова енергично дете, иначе тя се държи геройски, знае, че 2-3 дни ще лежи, пази си гипса .................
А Гергана продължава да плаче само за разходки, сега пак ще я изведа, че днес само два-три часа е била вън.

Ще направя всичко възможно да намеря кой да я гледа каката в четвъртък и да дойдем на срещата в Южния парк Simple Smile

За сега приятен уикенд и само усмивки, никакви болни и пострадали дечица повече, забранявам !!!!!!!!!!!!!!! Simple Smile

# 122
Ох Тони, много съжалявам за Руми Sad Как е тя? Нервничка ли е? Сега сигурно и е много криво, особено в тези жеги.... Колко време ще сте с гипс?

# 123
ау какви екшъни с децата. дано бързо им минава на миличките  Praynig

да купихме колело но не и каска. сегатърсим и такова чудо, иначе Ема си го кара но бързо се изморява да натиска педалите. естествено с баща й търчим около нея че и без каска няма как сама.

# 124
  • София
Joana, Влади вече е почти добре. Падна му коричката и сега си е почти здрава кожа отдолу, само че е много по-тънка и розова. Миналата седмица си стоя вкъщи понеже свекървата имаше възможност да го гледа, но от днес пак си е на ясла. Въпреки, че няколко дни обесняваше, че не искал да ходи - явно се е стресирал малко или много. Но пък внес все пак си отиде спокойно, без да реве или да се тъшка.
Style, напълно ти съчувствам, всяко си иска своето, а когато има такива неще, чак да се чудиш какво да правиш. Наистина колко време ще е в гипс Руми?
Anaise, тия дни гледах каски в Била, няма начин и в по-специализирани магазини да няма  Hug

# 125
за гипса /а аз бях чест посетител на травматологията в пирогов  Mr. Green / май се седи 20 дена за дете на 3 години. аз си бях отлепила хрущяла на глезена в 7 клас и стоях с гипс 1 месец.

иваничка каски има главата ни е голяма. та търсим специален размер  ooooh! днес и Ема се изтърси от един слон на асфалта ама за щастие имаме дебеееело дупе  Grinning

# 126
  • София
Joana, Style ужасни неща са се случили с дечицата ви,дано бързо минават и повече да нямате такива тревоги...

# 127
O, милите февруарчета, лоша седмица за повечето е имало. Пожелавам бързо възстановяване на всички пострадали дечица Hug Heart Eyes

Анайс, ние пък търсихме най - малката каска, намерихме в един магазин на Спирка ХМС в Младост 1, до блока на "Лучано". Там в райнона има още един, в който сигурно също има, той се вижда от булеварда и е почти на спирка на 43 - ти блок. Иначе всички каси могат да се разтягат по главата на детето, всичко се коригира, и една пласмасова лента има, и каишките също се отпускат, не знам как не ви стават newsm78 Нашата е най - малкта, а сигурно ще й става до 6-7 години, много има да й расте главата в нея Mr. Green И много се радвам, че я взехме, защото Дени е голяма блейка и мнгоо пада с колелото. Точно като се засили най - много и се обръща назад да гледа Crazy

# 128
  • София
Мими тези дни Жоро беше в Монтана и му предложих да всеме колелото на Дени,но незнаех дали е удобно да и звъня да се разправяш с това..
Момичета нали знаете тази неделя 25ти срещата е в Борисовата градина,после да няма "не чух,не разбрах" казвам от рано да отложите другите планове Simple Smile

# 129
Хихихи, мерси, Мила Hug

Понеже плануваме Дени скоро да е в Монтана за повече време, и затова не сме се юрнали сериозно, че тук освен в парк, няма къде да кара;) Иначе пак ще пътуваме тази събота, та няма да се включим в разходката, ако има такава:(

# 130
Бързо възстановяване на пострадалите дечица.

Аз явно съм проспала, че ще има среща. Иначе малко съм изпушила и се блазня от идеята да оставя Марти този уикенд да се занимават с баща й и да си почина малко. Снощи се усетих, че вместо да си почина от безумната седмица преди следващата, която пак се очертава такава, се чувствам ужасно изморена и изхабена.
В събота трябваше да ходя и до една брокерка да ми покаже оферти за апартаменти ама нямаше къде да оставя дребната Sad.

# 131
И аз за срещата не бях видяла преди това, но явно съм чела по диагонал Wink Съжалявам, но и ние няма да можем да се присъединим- смятаме да кръщаваме малката /живот и здраве, че вече ме е страх да направя планове Praynig/

Иваничка, нали мажеш раничката на Влади с нещо за белези -контратубекс или мадекасол? Радвам се, че вече е по-добре Grinning

# 132
  • София
Ами мажа е малко с мадекасол. казвам малко, понеже първо чаках да падне голямата коричка, а след това вече съм го мазала точно 2 пъти  Embarassed
Иначе вчера ме е изкарал извън нерви. Понеже беше за първи ден на ясла след случката - там слушал, не тичал, седял само до сестрата и само след като ме видя, взе да дивее и да ми прави всичко на инат, тръшка се за всяко нещо, посяга да ме удря.... направо ме побъркваше...

# 133
# 134
Eeeeeeх, мъж от 60 - тте да си! Рахат са си били, да му мислят горките наши мъже Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт