ФЕВРУАРЧЕТАТА ни игриви, цял ден мислят лудории!

• 20 646
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
Да, весела статийка Simple Smile

Румена я извеждаме с количката на Гери и много й харесва да е пак бебе. Днес бяхме на контролен преглед, всичко е ОК, ще свалят гипса на 6-ти юни, т.е. на 21-я ден Simple Smile.

Хайде, бързо възстановяване на Влади и Йоанка и весело на всички ви

# 136
Малко късно, но все пак ЧИД днес на Ели на Веселка, както и на всички празнуващи днес!!! Да сте живи и здрави и много, много щастливи!

# 137
Все забравям да ви кажа, че Йоана от повече от месец е с кокоши трън на пръстчето на едната ръчичка. Ще ми се преди да я заведа на хирург, да пробвам с всички възможни мазила, но до момента без резултат Confused

# 138
Ох, че съм отнесена:
Честит Имен Ден на всички именници Simple Smile

Все забравям да ви кажа, че Йоана от повече от месец е с кокоши трън на пръстчето на едната ръчичка. Ще ми се преди да я заведа на хирург, да пробвам с всички възможни мазила, но до момента без резултат Confused

Аз лично съм си махала преди много много години с едни лепенки на д-р Шол. Изглеждаха едни черни точки, които се слагат само върху кокошия трън (доизрязвах си ги да ги намаля), а отгоре имаше изолираща лепенка - идея си нямам дали още ги има и къде, но само някои аптеки имат лиценз да продават продукти на д-р Шол. Моята най-добра приятелка нали е докторка и в момента си говорим на Скайп-а с нея и тя пък ми препоръчва някакви лепенки Urgo - пробвала ги е и са ефикасни. Със сигурност хирург е крайна мярка за такава дреболия - ще налучкаш

# 139
Мерси Style  Grinning

Точно д-р Шол ще е поредния ни опит, само че течност, в/у която се слага лепенка.

# 140
  • София
Майка ми си е махала кокоши трън на крака с прополис,купува от пазара и слага парченце от нето на мястото и залепва отгоре с лепенка.Нейната кожа е по-груба и отне може би седмица или две,но дано вие бързо намерите решение.

# 141
Не мога да не се похваля или оплача е по-точното Simple Smile
Румена преодоля всякакви страхове от гипса и вече тича, пързаля се, катери се с него, а аз изпадам в ужас. Докато чакахме за контролен преглед вчера, имаше едно момченце, което чакаше за нов гипс, че си счупило първоначалния - чудех се как е възможно, нали Руми не даваше прашинка да падне върху нейния .........та до тук с чуденето, сега се моля да го опазим до 6-ти Simple Smile
При така развилите се обстоятелства, ще можем да дойдем в неделя, ако има среща. Надявам се Руми да е внимателна. Днес я водих с Гери да поиграят във Фъни (клубчето под нас) и мина доста добре, пазеше се сравнително Simple Smile

# 142
slan4ogled, следващото от списъка ми е прополис Laughing, но мислех че се купува от аптеките. Надявам се да не стигнем до него, но ако не намеря, ще ти пиша да ми кажеш от къде го е взела майка ти. М/у другото снимките на Тя и Той са страхотни Simple Smile
Style, радвам се че е жизнена Руми, но дано наистина опазите гипса.

Ние пак ще изчезнем за известно време Wink

Желаем ви весела среща в неделя!!!

# 143
момичета къде и в колко часа е срещата в неделя? дано успеем че мъжа ми баш в неделя ще кара колата на ремонт, счупи ни се климатика и така....ще вземем и бебето. да дам начален тласък на тези с по едно  Mr. Green а защо не и на тези с по две  Mr. Green Mr. Green

# 144
  • София
На нас и двете коли не ни работят. Вече 2ра семица сме без кола и няма начин да дойдем.  Cry

# 145
  • София
Joana може и в аптеката да има,незнам....Дано не се налага да карате по списък,а да минава бързо!

Май не сме се разбрали нищо конкретно за час,така че кажете преди обед удобно ли ви е?
Анайс идвай вече и аз ще съм с двамата дечковци.

Клеми вече се излагате,не ми казвай,че два почивни дена все в квартала ще се въртите.

# 146
  • София
Мила, без кола и с двете деца...нямам идея какво ще правим, честно. Миналия уикенд поне беше само 1 ден неработен, а този дори не знам как ще го изкараме в квартала. Sick

# 147
момичета утре сутринта ще сме в Борисовата градина към 10.30-11. ако има желаещи да казват, ще се врътна около площадката и езерото с лилиите. за неделя не съм сигурна и да дойда ще е само с Ема че няма как и Орлин да помъкна без кола.

# 148
За неделя ние можем само преди обяд, че следобеда сме на рожден ден на любимия братовчед на Румена - става на три най-малкият син на брат ми. Така че максимум до 14 часа ще сме в парка, за да може да поспят момичетата. Вероятно към 10-11 ще се замъкнем Simple Smile.

Anaise, за утре не съм сигурна дали ще слизам надолу, тъй като мъжът ми работи в събота и двете ми е далечко, да не говорим, че Руми си ходи сравнително по-бавно с гипса.

Пак ще копирам от другата тема и си лягам, че умирам за сън:
Тази вечер замръкнахме на Коколандия. Понеже сме редовна клиентела, се смилиха над Румена, че е с гипс и я оставиха да скача на батута докато се умори - е, голяма грешка - това чудо умора няма. Милата Гергана съвсем се размина с режима си и я сложихме в леглото чак след 23 часа Smile. Поне Руми влезна в статистиката, като първото дете скачало с гипс на бънджито Smile.

# 149
дано има някой и за днес желаещ Simple Smile ние имаме среща с едни познати, но ще се радвам да видя и някои от вас Simple Smile за утре ако има кой да гледа орлин ще дойдем с Ема.

Общи условия

Активация на акаунт