ФЕВРУАРЧЕТАТА ни игриви, цял ден мислят лудории!

• 20 512
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Аз днес няма да мога.Светльо излезе с баща си по задачи,а аз ще използвам докато Лъчезара спи да пооправя вкъщи.Следобяд и ние сме на рожден ден Simple Smile

# 151
Честит празник, момичета и сладки дечица Simple Smile

Ние бяхме в Борисова градина на кръглата площадка и на летния театър, където имаше концерт на детски ансабли. Руми остана много доволна, потанцува дори и на сцената с голям кеф.

Анайс, поогледах за теб, но в това меле беше абсурдно да те видя, а при мен стана инцидентно - брат ми освободи нашите от задължението да гледат децата му, така че аз ги използвах да ме закарат и много се радвам, изкарахме наистина чудесна сутрин.

# 152
Привет и от нас, мацки  Hug

Срещичка си спретвате, браво  Peace
Ние ще сме кумове утре вечер и няма да мога да се присъединя  Sad, но ще пия едно малко за всички вас в Мото  Wink

# 153
Никой не потвърди присъствие, но ние все пак ще отидем отново на кръглата площадка и ще се навъртаме в половинката за нашата възрастова група - поне аз и Гери. Голяма съм, ако някой дойде, ще ме види Simple Smile, ако не, до следващият път - дано тогава повече майка и татковци са свободни Simple Smile

# 154
гърлс ще ходи ли някоя от вас на мечока пух в НДК ? ние сме за 15 юни, ако има някой за тогава да свирка !

# 155
Марти ще е там, но с баща си. И тя на 15, май от 6 часа каза. Ако му изникне нещо може да отидем ние двете Simple Smile.

# 156
галя ела ти с малкия Simple Smile поне с теб да се запозная Simple Smile ние сме на партера на 8 ред в средата. близко ли сте до нас ?

# 157
Най-вероятно ще е с баща си, защото ще ходят и двама негови колеги с децата.
Аз може да ги изпратя и да се видим преди представлението - а може и да поиграят в паркчето ако се разберем за по-ранко.

# 158
  • София
Аууу ама на Галето Марти е момиченце Simple Smile
Гале оправиха ли ви асансьора,че Свет вчера цяла вечер страда."Ама маммо,защо им е рзвален асансьора?,ама кога ще го оправят?"

# 159
ха ха ми грешка , нали бебето ми е момче, та сега все в мъжки род говоря  Embarassed

# 160
няма проблеми Simple Smile
Мила нашият асансьор е само един и много често се разваля. Сутринта беше оправен, надявам се довечера да работи.
И на Марти й се излизаше и питаше какво прави Светльо.
Даже ми обясни как като слезнем и после ще я занеса нагоре 16 етажа, защото тя щяла да се измори.

Последна редакция: ср, 28 май 2008, 12:02 от Гу

# 161
  • София
Небесна честит рожден ден!  bouquet

party023  Gift nbirthday newsm59  ura  bigdance2 newsm18 Tada

# 162
Мими честити РД и от мен. Много радост и щастие.

newsm59

# 163
Благодаря Ви, момичета, виртуална почерпка от мен:

# 164
  • София
Мими, честит рожден ден!  bouquet Желая ти много здраве, любов и хармония в семейството! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт