ФЕВРУАРЧЕТАТА ни игриви, цял ден мислят лудории!

• 20 504
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
Ето бе,мацка цък

Grechenland е на немски.
хахаха ми не знам немски хаха:)
Joana - да ви се връща Mr. Green

# 196
сега се връщаме от цирка Балканси. страшно ни хареса, едва си тръгнахме, едва не се напикахме вътре, едва не затънахме в едно блатце в спринта да спасявам Ема от камилите и щраусите при които се беше почти вмъкнала  Crazy и едва ли и на пони щяхме да се качим и понички да ядем ама утре това!
бети чакаме нашите познати. т еще заминават да живеят в австралия и се чудят лятото каде да идат...........та....но ако имаш цени за потидеа ми ги кажи...

# 197
# 198
  • София
Анайс аз не отварям снимката

# 199
Анайс, и аз не мога да я отворя  Confused

Яна тръгва на градина от 1 юли. Дано да й хареса и да е здрава  Praynig

# 200
  • София
Пола не се притеснявай ще и хареса Simple SmileПожелавам ви да нямате неприятности с болестите,но и без тях неможе....

# 201
опитайте днес да отворите линка.
Ема я записах на градина. незнам кога ще почнем защото септември сме в гърция началото, та сигурно след като се върнем и направим изследванията. а Пола вие почвате по никое време Simple Smile що така ?

# 202
За градините - Марти е приета от септември на градина. Обаче с е оказа, че детенце изпитва ужас от идеята да ходи на градина. ТЯ ходи 1 седмица на детска градина организирана от работата ми есента и там някаква леля явно я е била. Сега пищи и не дава да се спомене за ходене на градина. А пък мислех и лятото да я пусна да ходи някъде, че са само бебета навън и детенце скучае.

# 203
Пола, Гале, Anaise, дано бързо се адаптират дечицата. На всяко детенце е трудно в началото. Йоана 1-те 3 дни плака толкова много, че глас нямаше, въпреки че няколко месеца преди да тръгне на ДГ я подготвях психически, но уви... 
slan4ogled, това в подписа ти за бебето през януари за теб ли се отнася? Grinning

# 204
  • София
Joana не,ще ставам леля Simple SmileНо нали живеем в една къща със сестрана на Жоро и набързо ще спретнем една детска градина Simple Smile

Аз в последния момент купих билети за Мечо пух,стисках се,ама като знам колко ще му хареса на Светльо не се стърпях:)

# 205
за кой ден купи билети?

# 206
  • София
петък...

# 207
супер ние сме чак за неделя..........

# 208
Пола вие почвате по никое време Simple Smile що така ?

Частна е градината и не почиват лятото. Решихме да тръгне по-рано, за да свикне. Въпреки че мисля, че няма да има проблеми като гледам колко трудно си тръгва от детския клуб.

Ние ще пропуснем Мечо Пух  Sad Но утре решихме да пътуваме за морето докато още е спокойно и няма навалица.

# 209
Но утре решихме да пътуваме за морето докато още е спокойно и няма навалица.

Супер!!! Приятно моренце и дано времето е хубаво Peace Ако искаш да си разменим тел. на лични. Ние ще сме там живот и здраве др. седмица и може да съберем девойките да пощуреят заедно.

Общи условия

Активация на акаунт