ФЕВРУАРЧЕТАТА ни игриви, цял ден мислят лудории!

• 20 501
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
момичета да ви разкажа на мъжа ми изпълненията   Peace той кандидатства за нова работа от  един месец. все праща СВ -та човека и се оказва че все не ги получават   newsm78 докато след един месец се усети човека че ги праща  на мен, но в поща която не проверявам   Grinning както и да е пак пратил вчера СВ и в бързината не си пратил неговото че не го намерил, а копирал  формата на негов колега и го попълнил. и зяпам аз изпратеното св пак, защото той пак първо на мен го пратил по погрешка   Thinking , и аз какво да видя - долу на всяка страница пише името на друг човек, този от който е взел формата   Crazy  какво да ви кажа ще го помислят за откачалка   ooooh! сег аму казах да се обади и да каже че в бързината го е писал на бързо   Grinning

# 211
Anaise умори ме с твоя мъж - много смешно. Иска да работи за теб човека.

Аз да се похваля след 10 дена с Марти сме на морето и ще се плацикаме на воля. Вече чакам момента да тръгнем.
Йоана вие кога отивате? Аз си направих резервация за Приморско.

# 212
Ей, какви страхотни новини, вече на моренце мирише темата.......... как ми домъчня, че ние сме чак септември, но не понасям жегите, а и Гергана се е метнала на мен......

Joana, да, махнахме гипса още в петък, Руми трудно си го даде, дори се опита да ме убеди да скочи пак от катерушката, че да гипсират и другия крак.......... Иначе, все едно не е била с гипс, още на излизане от Пирогов отскочихме до Билла и тя се залепи за пързалките и люлките, макар, че докторите ме предупредиха да не играела много 1 седмица - абсолютно невъзможно.

Anaise, браво на мъжа ти, достоен е за темата с мъжките издънки Simple Smile

Ние продължаваме да си чакаме реда за детската градина, но вече има 30 записани от 50 места, а Руми е 24 резерва - май и на второ класиране няма да ни огрее, но си признавам, че не ми се иска да я приемат, за да имам извинение да си я оставя у дома с мен - много ще ми е мъчно без нея, а Гери и час не издържа и я търси из стаите, ако съм я дала на баба й за малко......... трудничко ще скъсаме пъпната връв.

Хайде на среща. Има ли желаещи, че съвсем мъничко време ни остава в София. Аз пак си пея нашата песен, но всяка вечер сме в Борисова - обичаме и лодките на Ариана, и катерушките и каквото ни хрумне.

За сега приятен ден и лек път и хубаво време на първите плажуващи Simple Smile

# 213
Ние ще се присъединим с удоволствие към вас събота ако ходите пак там.

Анайс ще съберем ли децата да потичат преди Мечо Пух в неделя в паркчето при НДК?

# 214
  • София
хайде в събота и ние може да дойдем Simple Smile

# 215
галя ако Ема се събуди по рано с удоволствие. прати ми тел на лични да ти се обадя ако сколасаме с спането.

мъжа ми да много е достоен за тази тема  Grinning забравих да кажа че кандидатства за мениджър на ИТ отдела в една банка , а едно св не може да прати ooooh! аба having fun дет викат англичаните Wink

стайл браво за махнатия гипс  Peace

# 216
  • София
Анайс честита половин годинка на Орлин!
Вие няма ли да се присъедините към срещата в събота?Дано само времето да е хубаво.
Хайде и другите момичета,не се спотайвайте ами идвайте да се видим!

# 217
слънчоглед благодаря ! станахме на 6 месеца, как си мина времето.

за събота къде и кога?

# 218
  • София
ми вие кажете сутрешно или следобедно ?
При Ариана или езерото с лилийте,или на площадката със слона....

# 219
И ние ще се пробваме да дойдем, дано успеем.
Гале, ние тръгваме живот и здраве другия петък или събота, само че Приморско ни идва доста далече Sad Щеше да е много хубаво да се съберем.

# 220
За срещата утре предпочитам да е следобедно, че обедното слънце е ужас за дечицата (пък и майките). Примерно след 17 часа, пък кой, когато успее да дойде. Имайте предвид, че поне до 21 часа си е направо супер, ако е хубаво времето, разбира се.
На мен ми е все едно местоположението. Някой от по-далечните да пише къде му е по-удобно с колата и там да се видим.

# 221
то май следобед все ще вали

# 222
То всеки следобед си вали напоследък, но летният дъжд не ни плаши. Скриваме се на някое кафе под чадърите докато премине дъжда и после отново в калта Simple Smile....
Пак никой не пише ще има ли среща, така че за n-ти път ние ще си бъдем в парка или в градинката на бившата зоологическа градина, а ако някой мине, мине Simple Smile
Приятен уикен на всички ви и дано имаме по-хубаво време въпреки лошите прогнози Simple Smile

# 223
  • София
Ние ще пропуснем,предвид дъждовното време може да се разходим в района,но не и чак до Борисовата.

# 224
Ние бяхме в в Борисовата градина до към 5.30 - времето беше страхотно, че даже и бая си напичаше. За съжаление никой не дойде.

Общи условия

Активация на акаунт