ФЕВРУАРЧЕТАТА ни игриви, цял ден мислят лудории!

• 20 497
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
Ние вчера боядисахме яйцата, защото Елена нямаше търпение. Утре ще ходим при родителите ми и там също ще боядисваме яйцата. Така че з апразниците също няма да сме тук.

Желая ви весели прзници!!! И предварително искам да честитя на именниците- да са живи и здрави и с гордост да си носят името!!!  bouquet

# 91
  • Canada
Моми4ета, искам да ви пожелая

Весело посрещане на Великден!

И на именниците предварително

Честит имен ден!

# 92
христос воскресе !

ние сме в къщи както се досещате Wink Ема рисува с едни темперни бои и маже навсякъде  Crazy днес майка има РД та ще празнуваме у тях, но пак в софия. вчера боядисах яйцата и днес вече като гледам и козунаците ще изядем.

# 93
  • София
Здравейте!
Точно от 1-2 седмици си мисля, че въобще не пишете, а то имало нова тема. Joy
Никол беше почнала да слуша, даже се бяхпротеснила и това време премина бързо-бързо.
От 2 седмици и истински ураган, н Rolling Eyesаправо ми иде да избягам от вкъщи вече.  Joy Mr. Green

# 94
  • София
Честит празник на Гери на Стайл!
И на всички празнуващи днес!

# 95
с малко закъснение честито на всички вчерашни именнициGrinning

ние по празниците си бяхме тука, а днес Ема направо ме вбеси с лигавщините си. толкова и виках че вече съжалявам че го направих. много е добричка но като реши да се лигави равна няма и аз ужасно се ядосвам. днес от лигаване и главата си фрасна в един ръб на шкафа. трябваше да идем някъде по празниците ама на мъжа ми все му скъпо. то верно че надуват много цените и нарочно ама иначе кога да иде човек като и отпуска няма  Mr. Green е оплаках се, дано при вас настроението е по добро, а и почивните дни също  Grinning

# 96
Марти първият почивен ден ме изненада с хрема и температура, но за 2 дена се оправи.
После ходихме до Боянския водопад с приятели. Гледката е много красива.
Таткото на другото детенце изнесе Марти по нанагорнищата. Тя на следващия ден бодро искаше пак на водопада.

# 97
Привет и от нас  Hug

И ние си бяхме в София по празниците и беше супер, в парка нямаше много хора, навсякъде тихо и спокойно - екстра си изкарахме, излизахме с приятели, а мъж ми сготви невероятно агнешко за Гергьовден Party

Anaise, горе главата! Не ти е лесно сама с двете мишлета ooooh!, аз на твое място до сега да съм изперкала  Embarassed Защо не наемете къщичка някъде на море или на планина и да си починете хубаво Peace

# 98
  • София
Аз да се оплача и тук...
Днес пак сме си вкъщи, понеже вчера ме извикаха от работа рано-рано. Едно дете ударило Влади с едно столче и му сцепило главата малко над веждата....Отивам да го взема - той се кротнал един такъв, казаха, че изобщо не бил плакал, а друго дете ревяло и те видяли, че той е ударен вече по кръвта...След това висяхме над час при личната и аз се чудя вече защо - само да ни каже да ходим в Пирогов и толкова. Там наързо го залепиха и даже не го и шиха. Само че, взе да се върти баш когато му слагаха лепилото и без малко да му влезе в окото  ooooh! даже и сега има малко лепило по клепача.
Иначе на него не му пука особено, скача, тича, пада, хич не го интересува, че трябва да се пази, за да не му се разлепи раната...

# 99
На патерица Честит празник на Гери на мама Стайл, на големия Жоро на мама Слънчоглед и на всички празнуващи също!!!

Да са живи и здрави, много щастие и късмет!

Иваничка, хубаво, че леко сте минали с детенце Hug

# 100
иваничка всичко ще е наред с Влади !

Пола ами септември мислим да отскочим до Гърция на море, но с Ема. Почивка както аз си я предствям без деца не ни се очертава никога. Откак Ема се е родила все сме заедно и вече  Crazy проблема ми е не че си гледам децата  сама, а че няма и един ден в годината когато да сме без тях. А за къщичката проблема е че мъжа ми си взе цялата отпуска след секциото и вече няма...неплатена не иска да взима. това му е кофтито на работещите че са като роби. друго си е да си рентиер /имаме сума ти такива познати/ и са си отпуска цял живот  Thinking ама живот и здраве да е ще ходим поне на Витоша групово  Mr. Green

# 101
  • София
Иваничка какво е казала Небесна добре че само с това сте се разминали...дано бърво мине.
Извинявай за въпроса,но ми е интересно работодателите ти как реагират на честите ти отсъствия и аз се върнах замалко на работа,но излизах в болничен заради Светльо и те се мръщеха,а сега с две деца незнам...май ще си седя вкъщи:)

# 102
  • София
Ами не се мръщят много, ама то защото аз започнах "държавна" работа, ако бях в частна фирма със сигурност щяха да се мръщят много повече. А и пряката ми шефка е много точна, а с по-високите шефове пък не се виждам, така че нямам голям проблем, като изключим, че дори на мен ми е кофти постоянното отсъстване и редовните болнични...

# 103
  • София
Анайс започна ли да захранваш Орлин?
Разкажи как върви?

# 104
Анайс започна ли да захранваш Орлин?
Разкажи как върви?

супер, почна пюре от моркови, сега яде някакво с круши, купих му и сок от ябълка. яде здраво ! има на семпер едни малки бурканчета от тях му купувам като за начало.
при теб как ?

Общи условия

Активация на акаунт