ФЕВРУАРЧЕТАТА ни игриви, цял ден мислят лудории!

• 20 512
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
честит РД на Небесна и от мен   bouquet много любов и късмет  Heart Eyes Heart Eyes

# 166
  • София
Честит рожден ден и от мен   bouquet  bouquet  bouquet
Много здраве, щастие, късмет и най-вече любов!

# 167
Благодаря на всички ви , момичета за хубавите пожелания Hug

# 168
Небесна, най-сърдечни благопожелания за рождения ден и дано всичките ти мечти се сбъднат и най-абсурдните Simple Smile

Момичета, съвсем се загубихме, нищо не стана и със срещичката, а на Руми следващата седмица в петък ще й свалят гипса, след което ще сме свободни да напуснем София за лятото, та много ми се искаше да поиграят децата преди това Simple Smile
Нашето семейство е отлично - особено аз. И двамата с мъжа ми си сложихме и на двата бегача седалчици за децата и вече сме "мобилни" по парковете - невероятно удоволствие е и децата се заливат от смях. Не бях карала колело от 6-ти месец на бременността с Руми и все едно се родих отново. Сега ме е обхванала луда амбиция за ролери (не съм карала до сега, само на зимните съм добра), катерене и какво ли още не. Жалко, че още кърмя и не смея да започна по-сериозна борба с килцата, но и на това ще му дойде времето Simple Smile.

Ще чакам да се обадите за разходка, а в ежедневието сме всеки ден в Борисова, така че който има път на там, да свирка Simple Smile

# 169
Ние сигурно ще сме в Борисовата в неделя от 10, ще разгледам за теб като отидем.

# 170
Ние сигурно ще сме в Борисовата в неделя от 10, ще разгледам за теб като отидем.

ОК, ще се радвам да се видим. Ние пристигаме с един червен бегач с бяло столче на гърба и оранжев бегач с тъмно синьо столче, в което е Руми Simple Smile - връзваме ги някъде по дърветата зад пейките на кръглата площадка, така че, ако сме там, може първо да провериш за бегачите и тогава да ни търасиш Simple Smile

# 171
честит празник на всички деца ! да са винаги усмихнати, здрави, пълни с енергия и мечти, към които да се стремят, винаги да има щастие в очичките им и възможно най-дълго и пълноценно детство!

# 172
Здравейте и от мен и ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЦА, МАЛКИ И ГОЛЕМИ Joy  bouquet
Това ми е един от най-любимите празници, макар и вече да го празнувам най-вече заради Дани.
Днес бяхме в зоологическата градина, на тържеството на Аз-детето и изкарахме чудесно, въпреки многото народ:)
Успяхме да се приберем точно преди да завали силен дъжд и за да не ние скучно си направихме импровизиран купон  ura nuts 4 деца бесняха до вечерта на воля, доакто ние-родителите пихме  бира и хапвахме саладка в кухнята Mr. Green Много съм доволна хехе, колкото повече деца се оказа, толкова по-лесно Joy
Небесна - и от мен всички хубави пожелания, на огромна патерица  bouquet
А моята племеница Еден стана вчера на 2 годинки, жалко че празника го гледахме само на снимки, но уви така е като живечт далеч.

# 173
небесна честито и от мен  Grinning  bouquet

вчера бяхме в южния парк, Ема се вози н аедно влакче 3 пъти и едва я свалихме, после на едни гумени кръгли лодки в езерото там, купихме и балони с хелий и беше много щастлива. за финал се сдобихме с хвърчило и сега да са здрави на баща й краката  hahaha

а да, приеха ни в детската градина и сега се чудя да я давам ли или не  newsm78 ще я запиша сигурно пък по натам ще видим ще ходи ли или не...

Последна редакция: пн, 02 юни 2008, 15:36 от Anaise

# 174
Благодаря на всички:)

Ние на първи бяхме на празник пред читалище Младост. Беше доста спокойно, в сравнение в със столичните паркове...Имаше 2 часов концерт, фокуси, танци, двама водещи, някакъв детски певец, голям питон, огромна торта за всички деца.......Доволна съм, че беше най - отпред и всичко видя, танцува и пя Peace

Яд  ме е, че не организирах там февруарска среща, ама на - сега се сещам  ooooh!

И ние преминаваме в първа група на 9 - то ОДЗ "Зорница", на есен с песен, дано е по - успешен опит от яслата Praynig

# 175
Честит празник с малко закъснение на всички малки и големи дечица! Да сте живи и здрави и много щастливи!
ЧРД с много закъснение на Небесна  bouquet От сърце ти желая всичко най-добро!

Аз вчера ги водих децата в Патиланци, но беше такава лудница, че да бутам количката беше цяло приключение Rolling Eyes Все пак децата бяха много доволни Peace

# 176
Привет и от нас  Hug

Айде, мацки, кои от вас се стягат за море? Ние след 15 юни ще сме в Слънчев бряг за 2-3 седмици, а след 20 август в Гръцко, на втория ръкав на Халкидики.
Anaise, вие къде бяхте резервирали в Гърция? Да не се засечем някъде из тамошните плажчета?

# 177
Style, сега видях за бегачите и седалчиците. Направо ви се възхищавам Peace Ще ми се да ви видя на живо, ама да видим кога Hug

За морето, ние сме от 20 юни на Св. Влас, от 20 септември в Турско, а юли и август сме планинари в Родопите Simple Smile /живот и здраве/

Последна редакция: вт, 03 юни 2008, 16:27 от Joana

# 178
Style, сега видях за бегачите и седалчиците. Направо ви се възхищавам Peace Ще ми се да ви видя на живо, ама да видим кога Hug

Добре завърнала се Simple Smile.
Ми хайде утре елате с Анди на априлска среща - или на Ариана, или на кръглата площадка ще бъдем след 14 часа, ако искаш, прочети в темата последните 1-2 страници, където все още се обсъждат подробностите или утре просто ще се чуем Simple Smile

Иначе всеки ден сме в Борисова, сега сме доста по-подвижни и примерно на 1-ви юни минавайки през Борисова се отчаяхме от лудницата и продължихме да си търсим спокойно място. Изкарахме целия ден на бившата зоологическа градина - нямаше почти никакви хора, бяхме с три приятелски семейства и 5 дечица - те се наиграха, а ние се набъбрихме. Вярно, пропуснахме сцените, но наистина нямах нерви за подобен шум.

Нашата лятна програма и тази година е същата: юли и август Тетевен - само веднъж ще се върнем до София за една сватба, а септември в Бургас и Поморие.

Да се оплача за сега Руми е 26-та резерва в градина с 50 места - ще изчакам 2-ро и 3-то класиране, пък после ще му мисля, а може да се гледаме и още една година и догодина ще имам двойна грижа за места Simple Smile

Сладки сънища и хубав утрешен ден Simple Smile

# 179
Ох Style, за съжаление няма да можем да дойдем, че и 3-те кашляме като магарета. Педиатърката ни смята, че е алергия, но все пак избягвам да ги събирам с деца Confused
Pola, къде точно ще бъдете на Халкидики, ако не е тайна? Може и на лични.

Общи условия

Активация на акаунт