ФЕВРУАРЧЕТАТА ни игриви, цял ден мислят лудории!

• 20 509
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
Здравейте от нас!

Отдавна не съм се разписвала!

Бяхме 20 дни в Добрич и ни беше голям кеф с Владун Joy

Обаче,докато го заведох на градина мин. седмица и веднага залепи вирус и се лекувахме Confused
Така, че с градината сме дотук- на есен-пак!

Сега ще печем телесата на нашето басейнче в двора (само да се оправи трайно времето).Днес чакам басейнджиите да идват да го пускат, а Влади няма търпение да се плицика!

От средата на юли сме в Албена, до средата на август и към края на август за седмица ще ходим в Гърция, ама още не съм избрала къде newsm78

Пола, пиши къде ще ходите и препоръчай, моля!

# 181
Пола, пиши къде ще ходите и препоръчай, моля!

За тука се гласим  Sunglasses

http://www.athena-pallas.gr/english/index_gr.htm

ама и този ми харесва  ooooh!

http://www.vacation.gr/showhotel.php?hotel=1720

Един от двата ще е, най-вероятно в Атина Палас. Има тема за него в подфорума за почивки, много са добри отзивите. София Лукс Травъл и Мели Турс (гръцки туроператор) дават най-добри цени.

# 182
http://picasaweb.google.com/Irena.Roussinova/01062008 ето малко снимки от 1.06

за гърция ще сме е потидеа палас, ама още чакаме едни познати................

# 183
Pola, страхотни местенца сте си избрали, ама голяма цифромания ми се стори Shocked Да ракзакзвате после дали сте доволни. Гледам много народ се ориентира към Гърция. То наистина вече излиза по-евтино да почиваш там, пък и е по-близо. Много наши познати наемат цели къщички за 60-80 лева, дори някои с включени закуска и вечеря /това са цени от м.май т.г., през август със сигурност ще е по-скъпичко/
Anaise, страхотни еротични първоюнски снимки Wink Peace

Ако ви се гледат още снимки, ето малко от нашето кръщене : http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=8873&AlbumId=117823

# 184
Pola, страхотни местенца сте си избрали, ама голяма цифромания ми се стори Shocked

Цените на сайта са по-високи, иначе Атина Палас го намерих за 134 евро/ден за тримата със закуска и вечеря. Сега ще проверя и чрез немски туроператор, че там май цената е около 100 евро  Wink
Иначе и аз първо гледах за къщички, но и там цената за август излиза около 60-70 евро/ден на семейство без храна. Като напазаруваш и като излезеш на вечеря, пак същите пари даваш. По-добре хотелче, да не се занимавам с готвене Peace

# 185
ауу чудя се аз какви еротични снимки  Embarassed Embarassed Embarassed ами в бързината съм ги нацъкала и така.....оъивам да ги махам че голям резил

# 186
Цените на сайта са по-високи, иначе Атина Палас го намерих за 134 евро/ден за тримата със закуска и вечеря. Сега ще проверя и чрез немски туроператор, че там май цената е около 100 евро  Wink
Mного фрапантна разлика м/у официалните цени и тези на туроператорите. Дано успеете да вземате добра цена Peace

ауу чудя се аз какви еротични снимки  Embarassed Embarassed Embarassed ами в бързината съм ги нацъкала и така.....оъивам да ги махам че голям резил

Ееее, не ги махай. Много са си хубави снимките. Тъкмо изплакнахме очи Wink

# 187
pola кои са немските туроператори? ние досега за нашия хотел сме попадали на най евтино от 125 евро на вечер...

# 188
  • София
Joana много е сладка Анди,а Йоанка страшно е  порастнала!Теб те поздравявам много добре изглеждаш!

# 189
здравейте:) влизам на бързо да ви почерпя виртулано:)
днес имаме годишнина - 4 години от сватбата Joy как минава времето. Решили сме утре с Ники да гледаме сватбеното филмче, да си припомним малко да се посмеем:)
На 1-ви юни бяхме в зоологическата градина, беше лудница, но си заслужаваше:) Децата изкараха страхотно - бяхме  компания 4 деца и 5 възрастни. Избягахме от дъжда в къщи и стана страхотен импровизиран купон чак до 8 вечерта:)
Ей Анайс вие измислихте ли го за Гърция?
Ние уви скоро море няма да видим - чак на есен - турско, в кущур клуб, ама как ще оцелея до тогава... Rolling Eyes дано поне успявам да се измъквам за планински уикенди от време на време Praynig
Пола, как си ти:)  драсни после да кажеш цената на атена палас при немските туроператори, че ми е любопитно. Ние сега тестваме и 3-ти гръцки туроператор, ще погледна цената и в него:)

# 190
снимките от кръщането са страхотни ! аз се чудя да кръстим ли децата или не и някакси на преден план ми излиза лицемерието на църквата, алчните попове и изобщо цялата машина за пари и власт на църквата и съсловието. къде е вярата и религията незнам.

# 191
pola кои са немските туроператори?

Един от тях е dertour

Отиваш в ляво на хотели и си проверяваш цената. После резервираш чрез БГ туроператор, който работи с тях - Сиеста Холидейс, Астра холидейс, Турист Сервиз и др.

# 192
Бети, честита ви годишнина!!! Да сте живи и здрави и много влюбени и щастливи!!!

slan4ogled, мерси за комплиментите bowuu Ще почерпя Wink

Стайл, махнахте ли гипса? Как са девойките?

# 193
Пола, Embarassedнещо не мога да отида изобщо на хотели в Гърция, т.е не виждам Гърция като поция Rolling Eyes помагай:)

# 194
Ето бе,мацка цък

Grechenland е на немски.

Общи условия

Активация на акаунт