"В пролетна премяна е нашата Монтана"

• 12 918
  • 286
  •   1
Отговори
# 135
днес и ние си получихме дипломата от Памперс  Party 

# 136
а ..... Hugето и името му фото Фокус и се изпращат на скайпа WinkНо за мен най- хубавите снимки  в Монтана дето правят са на Автогарата в това фото...

# 137
на мен там не ми харесват  ooooh!

# 138
Да кажа по въпроса за снимките.От това фото от Баварията ,съм супер недоволна от качеството на снимките им.Снимките не се печатат на хубава хартия,и са тъмни при това.От фотата в Монтана съм доволна от качеството на снимките от фотото на Монтажна и от фотото на сфетофарите,не им знам имената.А за фотото на автогарата,една от фотографките ни снима на сватбата,нестига ,че си платихме добре за услугата,а пък след като ми извади снимките,не искаше да си ми даде лентите,въпреки,че ми беше позната.Такава била политиката на фотото,най-накрая успях да си ги взема.Относно качеството им бяха хубави. Hug

# 139
Здравейте мами.Искам да попитам за картите на Памперс,какво представляват и от къде ги взимате.Искам и аз да изпратя мечета за играчка.Може ли някой да ми обясни как става.   Hug

# 140
mih06,то раздаването на картите за играта на памперс прилючи.Раздаваха ги май до края на февруари в Кауфланд.Питай някоя позната ,ако има повече или вече е изпратила за 2 играчки да ти даде.

# 141
  • у дома
Днес мама desin4o има рожден ден:

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
Дано цветята стигнат в този ден,
с обич ти да си закичена,
щастлива,нежна и обичана!
Светла

# 142
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН newsm51Бъди най -добрата и обичана майка и съпруга... smile3510

# 143
Честит Рожден Ден на desin4o!!!Желая ти здраве,щастие,пари и много сбъднати мечти!!! smile3525 bdbaloni bdbaloni smile3525Весело изкарване на празника!  bigdance2 Tada newsm38 newsm67 Gift dance

# 144
Честит рожден ден desin4o!Пожелавам ти много радост,щастие,късмет и всичко каквото си пожелаеш да ти се сбъдне!      bdbaloni

# 145
# 146
  • Монтана
desin4o,

Пожелавам здраве и късмет и много весело настроение.  Grinning Това е за теб.

# 147
Момичета, много ви благодаря за пожеланията! Да се връщат и на вас  bouquet

# 148
Пак ли ставам последна  newsm78

baloni Десита, Честит Рожден Ден  baloni  newsm38  newsm51

# 149
desin4o честит рожден ден и от мен  newsm51 пожелавам ти всичко най-хубаво и нека цялото щастие,здраве,късмет,любов и пари на земята ти се стовари на главата smile3510 hbday

Общи условия

Активация на акаунт