"В пролетна премяна е нашата Монтана"

• 12 907
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
стефчето аз израснах в това гробище  Mr. Green От Младост съм и там киснехме по цял ден, ядяхме джанки и беряхме цветя, а нощем викахме духове...  Mr. Green
Въпросът е друг, какъв ще е тоя парк и кой ще има достъп до него... Ако мястото е купено от секта и си го заградят и си направят парк едва ли външни лица ще имат достъп до него...  newsm78

# 196
Аз доколкото знам на мястото на старите гробища ще се строй нова черква.То разчистването на терена беше започнало още преди 2 години,знам,защото тогава всеки ден минавах от там на път за работа .Да не повярваш направо,че са почнали да правят и строежа? newsm78
Момичета,казвайте за срещата утре.Къде ще се състой и в колко часа?Ако е хубаво времето ще дойда и аз с Поли.

Последна редакция: пт, 11 апр 2008, 22:41 от ki4o22

# 197
Камелия-МС  аз доколкото знам преди 2-3 месеца "Доверие" предлагаха прехвърляне при тях срещу сумата от 20 лв на човек,т.е. ако се прехвърлиш към тях ти дават 20 лв.Да не би и тук да има някаква уловка?Мен ако питаш стой си там където си или не се прехвърляй чрез посредник,а на място във самия офис на дадения фонд.
Момичета искам да ви питам дали някои наскоро е подавал молба за детските,какъв е минималния доход на член от семейството?Благодаря предварително!
Ако се виждате някъде пишете,може и ние да дойдем! Party

# 198
wili.b трябва да имате 300 лв за всеки член на семейството... Ако са по-малко ти се полагат детски... уловката е, че гледат брутната, а не нетната заплата (до колкото помня  newsm78)...

# 199
Някой виждал ли е тази петиция http://www.save-darina.org/content/view/146/1/
Ако искате я подпишете, въпреки че не знам дали вече не е късно  newsm78 Виждам, че има доста хора от Монтана, които са подписали (особено напоследък) и си мисля, че може да е пускана в някой форум или някъде другаде....

# 200
vikem, нали знаеш, че в кухнята готвят с прясно мляко?Някои казват сухо, ама то си е най-обикновено прясно мляко.Аз ги питах там готвачките-на "Лактис".Не сте ли още малки за мляко?Тони още си кара на пюрета.Взимах му преди 2-3месеца кухня, ама той не я хареса.Е яде и от нашето ядене, ама като знам колко обичам да готвя...
За даването на флуорид под всякаква форма съм твърдо против и се надявам да не флуорират водата.
За миенето на зъбките-почнах вече преди около месец.Първо само с водичка, а сега вече и с паста "Nenedent" се казва и е на Дентинокс.7лв е за 20мл., но си заслужава.Кефи се нашио Laughing
Дългичко стана, ама като се включвам на петилетка веднъж, е така.

# 201
  • Монтана
При всички положения,ще питам в яслата като дойде време,но,щом никоя от вас не е чула за такива неща,значи може би не се прави.Дано.
Купих на малката паста 'Ненедент',пробвах да се мием,ама тя не прихваща.Дава ми куклата,на нея да мия зъбите.  Rolling Eyes След няколко опита се отказах,но пак ще опитам като мине малко време.

п.п. stelt77 е права за детските-гледа се брутният доход.

# 202
  • у дома
Вики,абсурд да седя на Раяните-не ми се е случвало повече от година...ама ти си поседи де ,още малко ти е останало,после и ти ще ходиш из парковете...Аз отивам към 10 и 30ч в Слънчевата,който иска да заповяда -гледам,че няма други предложения,иначе бих се съобразила с другите...Вики след малко ще ти пусна телефона на лични,че сега ще храня хлапетата...

# 203
Аз си отивам на село да покажа бебето на баба и дядо, така че няма да дойда там, където ще се събирате в 10,30...

# 204
Moмичета,благодаря за съветите,няма да се прехвърля и без това не ми е ясно това защо е.Жената нищо не ми обясни точно,може би тя ще получи парите,както казва Вили,затова така настоява.
На срещата ми се ходи,но станахме преди малко,не сме се оправили още,но бързах да погледна тук,че ще ми спрат нета след малко и ще го платя по-късно.

# 205
И ние с Поли пропуснахме днешната среща,защото тя стана чак в 10.00часа.И докато се нахраним и оправим стана много късно за слизане до центъра.Ходихме на пазар и на Парадайс,та тя да си поиграе малко с дечицата.Светле, как изкарахте на срещата?

# 206
ние с nani m сега се прибираме  Crazy бяхме из центъра  Whistling  вие ни6то конкретно не казахте за сре6тата  Hug 

# 207
Привет!
Ние бяхме на близнашка среща от форума до преди малко. Много хубаво беше. Като кача снимките ще видите, въпреки че на предишана среща са се събрали повече близнаци. Отивам да почивам докато не са се събудили малките хали  Mr. Green

# 208
ние с nani m сега се прибираме  Crazy бяхме из центъра  Whistling  вие ни6то конкретно не казахте за сре6тата  Hug 
И кво и кво ? Whistling  Whistling  Whistling

# 209
  • София , Монтана
Здравейте и от мен.Аз взех изпитите.Прочетох какво сте писали.Аз съм давала на Криси флуорни капки.Не зная до колко са и помогнали или навредили аз и ги давах малко време.А зъбките и ги мия от много малка с "Nenedent".Първо и давах четката да си играе с нея и да я хапе,така привикна и и чешех венците с нея.А сега тя сама си ги мие,всяка вечер.
Камелия-МС аз мога да ти обясня всичко защото и аз съм осигурителен посредник.Ето ти сайта на дружеството в което съм аз http://www.ccb-sila.com/ .Цялата работа е че посредника си взима хонорар за това че те е прехвърлил.Разликата между фондовете е в лихвения процент който се начислява върху парите които ти се удържат за ДЗПО.А и ти ще изгубиш малко пари от прехвърлянето защото от фонда в който си ще ти удържат 20 лева за това че си изтегляш парите.Ти сама можеш да прецениш в кой фон да бъдеш ето ти да видиш процентите от миналата година на всички фондове в България : http://www.fsc.bg/income.htm .Теб те интересува това което пише Универсален пенсионен фонд.
А сега и аз малко да се оплача.Нали ви казвах че Криси кашля от много време и вече не зная какво и е, а личната ми каза че нищо и няма.Поисках и направление за УНГ и тя не пожела да ми даде.Та аз изпратих майка ми да заведе Криси на УНГ на частно и се оказа че тя е прекарала Коклюш и сега сме на антибиотик.Направо съм бясна  #Cussing out тези лични лекари са ужасни.Сега и аз ще сменя тази лекарка.А който иска да си смени личния нека да иде при новия личен и да му каже че иска да е при него и той ще каже от къде да си купят формуляри или направо ще ви даде.Ако някой знае нещо повече за болестта моля ви разкажете ми.

Общи условия

Активация на акаунт