"В пролетна премяна е нашата Монтана"

• 12 909
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
еми живея до римската баня?незнам маи до сада за кухня 6те ми е наи близо newsm78 newsm78 newsm78

# 181
еми живея до римската баня?незнам маи до сада за кухня 6те ми е наи близо newsm78 newsm78 newsm78
Там живее братовчед ми и те ходеха чак до 9 за кухнята  #Crazy Ама защо не знам  Thinking

# 182
Хора, айде срещата да е към края на месеца, когато са празниците, защото най-вероятно и ние ще се приберем  Peace

Аз съм съгласна... Даже на Великден в полунощ ми се ще да се замъкнем с детето до църквата, но едва ли ще е толкова хубаво времето...  Thinking

# 183
  • Монтана
Здравейте момичета.Искам да ви попитам нещо.Прочетох доста по темата за флуорирането на питейната вода,също така и за даването на флуорирано мляко в детски градини и ясли в някои градове.Интересува ме,дали в нашия град има такава практика.Не го видях в списъка,но ми се иска,ако някоя знае нещо повече,да ми отговори.На малката не съм давала никакви таблетки с флуор,на баткото също не помня да съм давала,а и аз самата не съм пила по  време на бременностите си.Понеже съм записала малката на ясла от септември,бих искала да знам какво е положението там,ако дават,дали се подписва някаква декларация от родителите и т.н.  Peace
Благодаря предварително.

# 184
  • у дома
Вики ,в детската ясла на центъра ти е най-близо за кухня,само че имай впредвид,че там не  е майката ,където готвят и ти дават готови бурканчета,затова и трябва да занесеш определен брой предварително...а на деветката е майката,в която готвят и ти сипват в твоий бурканчета...с големия съм имала проблеми с алергия и ходех чак до деветката и никак не  еблизо всеки ден,но пък си е и вид фитнес де,стига да е хубаво времето...цената е 10лв зе една седмица.
Личният лекар може да се сменя от началото до края на юни и от началото до края на декември...
По принцип в нашия град не дават флуорирано мляко,но това за детските,за яслите нямам представа как стоят нещата,но при всичките тези заведени искове по др градове за съд,че не са били информирани при всички положения ще ви искат съгласието писмено...
И сега последно за тези с по-големи дечица-довечера е премиерата на кукления театър "Трите прасенца" в театъра,мисля че е то 17 и 30ч ,но не съм сигурно,така че ако някой минава през центъра може ли да ми провери точния час...
Вики,Рали,искате ли утре сутринта да се срешнем в някой парк към 10 и 30ч,но при всички положения да няма вода,че малкия умира да се мокри и като варианти остават попската и слънчевата-вие казвайте...нямам представа кка сте и с графиците на бебешорите,че ние сме по-големи и определено сме на друг режим,така че последната дума е ваша...ако исакт и други да дойдат(като Стани например да се запознае със зетя...).
Спирам,че трябва да водя баткото на детска,а той стана вече...
Весел и приятен ден на всички!!!

# 185
sentana защо направо не попиташ в яслата, те ще ти кажат дали дават таблетки за зъбките.
Стеле, нали знаеш, че е традиция, когато се обикаля църквата да вали  buria

# 186
sentana за флуориране не питейната вода в Монтана не съм чула  newsm78 Ако знаеш нещо по въпроса кажи... А за млякото в детските е малко по-сложно... Там ако питаш директорката на детската може и да ти каже, но едва ли целия персонал знае какво точно има в млякото... да не казвам, че сигурно има повече чешмяна водичка...  Rolling Eyes
Десита, ако все пак не вали ще ходите ли с малките?  newsm78

# 187
Стеле, ние сигурно ще се приберем в понеделника, така че ще пропуснем обиколката, но дори да сме си там, едва ли ще ходим с тях... Как ни виждаш посред нощ с количката  Shocked

# 188
Ако е топло времето, ние ще ходим. Няма да обикаляме църквата с количката, ама аз и без това не я обикалям, само се бутаме в навалицата.  Laughing Може като се поразкара народът да се съберем с десетина колички и да врътнем три обиколки...  hahaha Има няколко образа в града, които чакат да се освободи пътя и правят три обиколки с колите си, обаче обикалят чак джамията.  Joy

# 189
Много дълго стана и едва ли някой ще го чете, опитах се да обясня какво искам да кажа възможно най-тъпо и обикновено, но истината е, че нещо толкова сложно и обсъждано в стотици книги няма как да се пресъздаде в няколко изречения...  Rolling Eyes

Разбира се,че ще го прочетем,разбирам,но нещата така ще си останат,ще продължават да се появяват всякакви прехвалени,но недоказани продукти и едни ще губят,а други ще печелят от това.

Майчета,искам да ви питам нещо-една съседка иска да ме прехвърли от един пенсионен фонд  в друг,трябват й данните ми по лична карта/сигурно печели от това,щом толкова настоява/,знаете ли нещо по този въпрос,да го направя ли?Ако някоя от вас знае,моля да ми каже!

# 190
svetle neznam za utre kak 6te stane no ako moje6 da mi prati6 nomera ti na gsm-a i 6te ti zvanna da se dorazberem stava li?4e neznam maika mi dali 6te q viknat na rabota ili ne no6te badem nai veroqtno kam raqnite kam 11 4asa nai kasno.pi6i na li4ni ako moje6?
6te hodq i az na 9 za kuhnqta.zapisvaneto stavalo na 15.4islo.6te ida i az vav vtornik s edno mam4e 6te me zavede.aide leka ve4er

# 191
може и ние с nani m да доидем на сре6тата  Peace 
само пи6ете каде  и в колко  Hug

# 192
Камелия-МС какви са предимствата на новия и недостатъците на стария ти пенсионен фонд???  newsm78 Аз лично не бих го направила, да не казвам, че идея си нямам от тия работи и могат да ме подведат... та за това не бих го направила...

# 193
Днес видях, че на мястото на старите гробища строят Източно-православен християнски храм или нещо подобно пишеше на табелата... Някой знае ли нещо по въпроса??? Това сигурно е поредната секта...  Thinking

# 194
аз доколкото знам е решено че не е хубаво почти на центъра на града да има гробища и земята е продадена на търг тези които не са потърсили останките от гробището ще бъдат заровени под храма а останалата част от земята ще бъде направена на парк но честно казано не знам кой ще седи в този парк при положение че едно време е било гробище newsm12

Общи условия

Активация на акаунт