ФЕВРУАРчето не може да скучае, иска вече с мама да играе!!!

• 16 517
  • 286
  •   1
Отговори
# 240
GALADRIEL, срещата е за около 10:30 на входа на Витошка. Ти ще се присъединиш ли? Аз съм също на Красно село и мисля да ходя с колата, защото иначе много време ще се мотая Thinking

На мен ми е рано, но да споделя че съм се уговорила с още три наши февруарки да се чакаме в 11:30ч пред входа откъм магазин Чико. Ще се обадим, за да видим вие къде сте.
Лека нощ!

# 241
Помогнете, моля!
От оняден имам бучка на едната гърда. Опитах с масажи, с гореща вода под душа, с чаша пълна с гореща вода. Сега съм с компрес от зелев лист, но вече почва да ми става страшно. Зачервено е и твърдо Sad

Кажете някаква по-тежка артилерия, моля! Дефламол ставаше ли за тази цел?

# 242
Помогнете, моля!
От оняден имам бучка на едната гърда. Опитах с масажи, с гореща вода под душа, с чаша пълна с гореща вода. Сега съм с компрес от зелев лист, но вече почва да ми става страшно. Зачервено е и твърдо Sad

Кажете някаква по-тежка артилерия, моля! Дефламол ставаше ли за тази цел?

Доколкото знам - не! По-добре отиди на лекар

# 243
Гледам едно гащеризонче на Калоян от подаръците и се хиля като луда. Не мога да не ви разкажа вица, който ни казаха вчера, когато ни го подариха:
Младеж и девойка тръгват да правят секс, но се сещат, че нямат презервативи. Той претичва до аптеката и установява, че има само два вида - черни и с Мики Маус. Замисля се от кои да вземе: "Ако взема черни, ще ме помисли за перверзен, ама ако взема с Мики Маус, ще реши, че съм инфантилен...Я по-добре да са черните". Награбва една опаковка и се връща. Не минава много време и мацката му казала, че е бременна. Оженили се, родило им се дете. Негърче. Детето расте, почва да става любопитно. Един ден пита: "Тате, абе защо ти си бял, мама е бяла, пък аз съм черен". Бащата се тросва: "Ти да се благодариш, че не си Мики Маус!"

# 244
hotdei kupuvana e poga4ata.nie mai 6e imame stafilokoki v nosleto i ot tova 6e da eobriva.utre 6e mu zimat sekret ot nosleto i 6te razberem.ako ima drugi s postoianno zapu6eni nosleta reagiraite barzo s izsledvania .
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=5409778

# 245
  • ВАРНА
Иве, честит рожден ден на мъжа ти и от мен. Да ти е много здрав и много да слуша и помага.  Wink
Линията на корема, при мен такова чудо не се появи.
Белегът от БЦЖ, Емо има малка червена точка.
Алинка, и двата колажа ми харесват, нямам претенции кой да сложиш.

Аз не мога да не се похваля. Малкото ми момче днес ака самичко. Не го беше правило от както беше на 9 дни.  Sad Confused От 10 дни не сме му правили клизма и днес успя сам. Много съм доволна, а и сигурно и на него му е олекнало. Толкова нещо излезе, чак се чудя къде се е побирало.
Ехе, аз с какви неща се хваля  Whistling
Последните три нощи след храненето към 22-23часа, Емо се събужда час към 04-05 часа. Може и да си изгражда режимче вече детето. Утре ще се похваля дали и тази вечер е направил така.
Аз освен със стриите и 15-те кг отгоре се сдобих и с целулит по бедрата. Няма да откажа подробно инфо за средствата за отстраняването му, от компетентните.  Crazy
И едно въпросче, че утре ще купувам памперси. В момента ползваме Либеро 3-6кг, а Емо е вече 5 кг, и се чудя дали не трябва да купя следващия размер, но 5-8кг няма ли да са му големи...!? newsm78  Не съм особено наясно, но пък 2-ката не са му малки още...

Puhka, вицът е забавен.

# 246
Привет майчета!

de3demonka , браво на Емо!То си е за хвалене SunglassesСигурно е олекнал някой друг грам, но по добре така Party Мисля че няма нужда да сменяш номера на памперса, щом още му стават тези.
Благоева, исках да те питам на лични за тая погача,но ти е пълна кутията- откъде е поръчана и дали е сладка, понеже ние още не сме правили..
А имате ли предства до колко дни след 40тия ден трябва да се направи, че ние неделята непосредствено след 40тия ден я пропуснахме поради липса на повечето приятелки тогава... Blush
Замислих се..нали е хубаво бебетата да са на слънце, ама ние днес направо тен хванахме! Чак се стреснах като я видях моята спяща красавица в количката- за един час порозовяла и даже имаше "разлика" като и свалих шапката ooooh! Та май е време да я мажа вече с нещо преди излизане..ама какво.. newsm78
Вие използвате ли слънцезащитни кремове?
Лека нощ Hug

# 247
Бубе  Hug
Хотдей има бебешки кремове с висок фактор- 40 или 50, дори има 60 мисля на Виши, потърси в някоя аптека, има на Бюбхен, на Нивеа и други, но аз съм ползвала само тези три марки.
Виви, Дез според мен вземете следващия размер, наближи ли бебето теглото указано на пакета почват да пропускат отгоре че и отстрани. Няма да са големи следващите, даже ще им е по удобно на Стефан и Емо  Peace 
Дез браво за акането, дано забравите изобщо за проблема! Драсни на лични какво става?
Иве честит ти рожденик, да е жив и здрав и много да те радва и обича!   bouquet
Алина на мен ми харесват и двата колажа! Благодаря за труда!
aaa73,цеди усърдно, давай по често да суче от болната гърда, прави топли душове и компреси непосредствено преди кърмене или цедене и си вземи веднага лецитин (на Валмарк от по 1200мг) и пий по 3-4 дневно докато отшуми проблема, после няколко дни по 1 на ден. Сменяй зелевото листо като поувехне малко, новото разточвай с нещо или начуквай, за да си пусне сока, не покривай зърното! Кърми на 4 крака, бебето отдолу ти над него, така и гравитацията ти помага значително, и се старай брадичката на детето да се пада от страната на бучката. И се успокой, не е страшно, ще отмине скоро!
Аз си имам кафява линия, беше бледа но като се събра корема стана тъмна, ще мине.
Емма обича играчката над леглото, картинките на кака и на стената и пердетата понеже са бежови на тъмно кафяви фигури (и Ива ги обожаваше и им пееше много), както и кака си, така говори и се смее на всичко това, захласва се чак, а аз се разтапям Heart Eyes
Благодаря на всички за отговорите, това с ръцете явно е рефлекс още. Днес си взех направление за ортопед точно за Христов, педи каза че е единствен специалист в Бургас с ехо, каза че е някъде до окръжна и моля за малко повече напътствия, който го знае къде е точно, да не се лутам с малките  Praynig
Златомира не се тревожи, кърмата се разгражда и усвоява за около 40мин, мах час, след това стомахчето почива, така че всичко е наред. Има бебета които са по лакоми и не обичат празнота в стомаха. Има и такива които обичат да се хранят често по малко (като Ива и Емма), не знам вие от кои сте, но освен че е досадно не е тревожно никак, а и с времето отминава.
Роси голямо браво на умника! Заслужава моментална награда разходка в зоопарка в Айтос!  Peace
Светлинко хайде! Hug
Чета ви за срещата в Южния, аз там най- обичах да ходя и с ноемврийките и с кърмачките, и ме подгони носталгия голяма... и ние се събирахме винаги точно на входа от към Нишава Tired...
Допих си бирата мога да се трупясвам. Сладки сънища!

Последна редакция: вт, 08 апр 2008, 01:04 от Мери

# 248
  • Кьолн
Добро утро мили мами! Бързам да пиша докато Ивка спи. Вчера беше кошмарен ден, добре че мина иначе щях да полудея. Дано днес е по-спокоен Praynig Дездемонка, сигурно бебчо си прави режим вече. Моята сладуранка вече си го изгради, да не казвам голяма дума. До 12 ч вечер будува, но сутрин спи до 6ч. И аз съм много доволна от този факт. Дано продължава така. Роси браво на бебчо дано се изхожда вече сам! Желая ви лек ден!

# 249
Добро утро!
Ще дойда на срещата, може само 10-15 минутки да закъснея (надявам се да не ми се налага). Галадриел, после ще се чуем и ще се намерим!
Вчера бях на доки с приятелката на брат ми, резултатът от биопсията не е толкова лош, изгориха каквото можаха с лазер, другото оставиха, че момичето още не е раждало и не може. След 2 месеца е на контролен преглед, дано нещата да се оправят. Много ми беше мъчно за нея, доста се напати, поне докито й сложи упойка.  Tired
Слави, вчера сутринта запалих свещички в Св. Петка.  Да ви кажа, на мен вчера попът ми каза да си гушна бебето и да влизам с него в църквата, нали и то било "чедо божие", като му дойде времето ще го кръстим в тази църква (аз съм кръщавана там, Благун също, и Маги там ще я кръстят). Даже се изкефи за името на детето, а като разбра, че синът ми е Благовест и съвсем грейна, та ги благослови.
За целулита - и аз имам, миналия път ми изчезна след няколко месеца, горещо се надявам пак така да стане. Praynig
За памперсите - и аз ще ги сменям и ще взема по-големи Либеро.
aaa73, ампулки окситоцин в нослето или мускулно. Peace

# 250
Добро утро мамчета  kaffeetrmker_2, никой не ми отговори за витамин К1 .... newsm78 ще трябва да си потърся инфо отнякъде......... Rolling Eyes
МЕРИ ще споделиш ли за бирата колко пиеш и каква .....в смисъл дали е силна или безалкохолна  newsm78  bouquet
---БРАВО ДЕЗДЕМОНКА........ newsm10

февруарчета започнаха масажи
във очакване на новите колажи !!!

Това ми хрумна сутринта  като идея за заглавие , то като гледам само това дискутираме ....... Hug Hug
  lovekiss лек ден на всички и се пазате  lovekiss

Galadriel благодаря ти многоооо.........  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: вт, 08 апр 2008, 09:01 от бубето 29

# 251
Добро утро мамчета  kaffeetrmker_2, никой не ми отговори за витамин К1 ....

Бубе,
ето ти линк към подробно инфо за витамин К1.

http://adipharm.com/product.php?l=bg&n=46

http://www.mamaibebe.com/?id=100

# 252
Бубе, на мен са ми предписвали вит К, заедно с метергин, вит. С и калциев глюконат за да се овладее кръвоизлив.

# 253
Добро утро! Hug
Много ме е яд , но няма да мога да дойда на срешата, защото преди месец си запазих час за ендокринолог - и той е за днес от 10 часа.Но докато мина и то ще стане 11 и нещо и после докато дойда и още повече, че с малката ми сладурка ще бъдем сами, та и нея ще трябва да е водя по болниците , но няма на кои да е оставя.Утре сутринта също ще трябва да ходя за друго, но тогава татко  ще я гледа.Ох дано този път са ми по - добри резултатите.
Обещавам на следващата среща живот и здраве да съм на линия! Peace
Евелинка - дано да се оправи приятелката на брат ти! Praynig
И аз вчера запалих свещички!
На всички болнички бързо оздравяване! Praynig
Дез - браво на слънчицето ти, дано всичко вече е наред! Hug
Отивам да се обличам и да обличам куклата, че трябва да излизаме.
Хубав и слънчев ден на всички! Hug

# 254
Здравейте и от мен Hug
Мери,Христов работи в частна поликлиника Зорница,това е отляво на болницата,точно зад пицария Зорница,ако искаш мога да ти обясня по-подробно на лични.Приема на първия етаж,но мисля че трябва да си запишеш час предварително.
Тази седмица мислим да дойдем с Петър в Айтос,че сме му обещали от 2 месеца да го водим на зоопарка,дано да успеем.Ако идваме ще ти се обадя на всяка цена Peace
Бубеbouquet,както винаги хубаво предложение .А твоите куклички как са?
evelinar,дано приятелката на брат ти да се оправи и да няма повече проблеми. Praynig
На софиянки весело изкарване на срещата и после искаме снимки smile3509,днес времето е само за разходки и ние ще се възползваме.
Слънчев и приятен ден на всички Hug  love001

Общи условия

Активация на акаунт