Чудни снимки от Южния парк, все едно съм била с вас. Аз още не мога да се организирам как да се придвижвам с количката на дълги разстояния, а от Ботевградско шосе дотам ми изглежда, все едно ще пътувам до Пловдив. Да видя днес в това лошо време, което се очертава как ще претичам до поликлиниката за третия болничен лист. Не че има смисъл да бързам. От понеделник псувам НОИ, а се оказа, че от службата изобщо не са ми оправили още болничните за пренасянето и от родилното. Цял месец! 
Yana-varna,
ами вие скоро ще хапете, колко сладко.Стискам палци на Голдънчето да се оправят възможно най-бързо
!Слави, миличка, какво става при вас?
De3demonka, позата на снимката, на която бебчо си лапа юмручетата ми е много позната. По този начин Калоян ми показва, че е гладен. Ако не му сервирам веднага "манджата", следва предупредителен крясък. Следващата фаза е рева, но до нея стигаме много рядко.

Ние вчера след разходката си говорихме 4 часа!!!
А на гости ибяха кумовете вечерта и аз - срам не срам - ги посрещнах само на кисели краставички и колбаси... никакво време нямах да приготвям каквото и да било, камо ли да ходя да готвя
А вечерта е спала като упоена - явно доста се беше поуморила.
! Днес времето е ужасно и сигурно ще понапълним темичката