ФЕВРУАРчето не може да скучае, иска вече с мама да играе!!!

• 16 510
  • 286
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Момичета поошарих малкото темичката дано ви хареса  Hug
Ние сме добре  Mr. Green В понеделник сме на консултация, че да видим как са нещата.....

# 46
  • гр.София, далече, далече на Запад
Момичета, какво става? не съм влизала няколко дни и тук е настанало разделение SadУжасно неприятно SadСега ще се върна да дочета старата тема, но....не е гот така! Sad
Готи, къде се губиш бе жена Simple SmileБлагодаря ти за инфото за аптеката, ще се възползвам че Младост ми е малко далечко.За слинга - ще се справиш сама, няма нищо сложно а и ще си спестиш едни петдесетина лева.При мен беше проблем да намеря халки но най - накрая открих в Бриколаж.Тъй като мъника ни е много ревлив по цял ден се разнасяме с него - много полезна вещ.Спомням си от детските години баба ми разнасяше племенниците ми в нещо подобно, наричаха го "цадилка"Така че - дерзай Simple Smile Да не забравя - Честито ти християнче!
Пухи, браво за перфектните мерки, човек да ви завиди благородно Simple Smile
Роси, дано всичко да е наред вече, дръж се - ние сме с теб.Ако не физически, поне морално може да се подкрепяме.
При нас продължава борбата с кърменето.толкова съм нещастна, как една приятелка нямам дето да кърми и да ми даде насоки, нещо бъркам и не разбирам какво, та пак дохранвам с АМ. Sad
Казах си и аз мъката Sad
Хубав ден за сега от мен момичета и нека бъдем единни, нали сме тук да си помагаме,  да споделяме и радост и болка!

# 47
Бубе отново страхотно си го изписала. Дано да бъде прочетено!!

Жаси за проблемът с гърдите - аз имах доста болки и една приятелка ми каза да обръщам бебето когато суче с брадичката, към мястото където усещам болката и втърдяването. Най лесно се получава в легналата поза или както при теб болката е подмишницата, хвани бебето така че крачетата му да сочат зад гърбът ти. (не знам дали правилно съм го обяснила). Окситоцина също помага, тя Евелинка го е написала. Но аз не капах в носа, а ми биха доста инжекции, изчаква се половин час да подейства и даваш на бебчо да суче или се цедиш.

За цикъла да ви питам това при мен дали се брои за цикъл - лохиите ми свършиха доста отдавна, след няколко дни пак получих някакво кафеникаво течение, след което за 10 дни нямах никакви течове. Преди седмица ме болеше ниско корема като преди менструация и имах съвсем леко розово течение, почти незабележимо няколко дни и се чудя дали това е цикъла?

Роси радвам се че Алекс е добре, на моменти си мисля че такива леки неприятности се случват за да бъдем по внимателни и отговорни към дечицата. И ние имахме неприятен инцидент и от тогава ми е обица на ухото никога да не оставям бебка на нашето легло завита с одеалце...

И да се похваля, днес нацедих 50 мл. мляко от двете гърди такова постижение досега съм нямала, а сутрешното ни хранене в 6 беше само кърма, а бебка спа до 10!!!!!!! Ще взема най накрая и аз да мина в отбора на изцяло кърмещите Simple Smile

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 19:14 от ele0nora

# 48
Забравих да ви благодаря за подкрепата Hug

# 49
Здравейте и от мен Simple Smile
И аз мисля, че е безмислено да се разделяме заради някаква причина-в крайна сметка всеки има право на мнение и трябва да уважаваме това право Simple SmileАз рядко пиша, но всеки ден когато имам възможност чета новите неща, които са публикувани и вече имам чувството, че ви познавам лично Simple Smile-всички сте прекрасни хора и дано останем заедно по-дълго време.А бебчетата ни са най-хубавите Grinning
Mamo Avi, много са ти хубави дечицата, а и новия цвят много ти отива
Bubeto 29, двете принцески са страхотни красавици и наистина заслужават да са на корица на списание, да ги нацелуваш-и каката е голяма хубавица
Не знам дали е възможно промяната на времето да влияе на бебоците, но Александра тази нощ за първи път се събуди за нощно хранене(преди спеше от 23-24ч. до 6-7ч,) и през целия ден яде през най-много  през 2 часа и се бунтува на гърдата-разнахва ръчички(до днес храненията и бяха на 3ч.).Реших, че ми спира кърмата, цедих след кърмене-всичко е ОК, просто не мога да си обясня този глад
И да ви питам промени ли ви се кожата след бременността-аз по принцип съм с нормална към смесена кожа, а сега забелязвам сухи участъци в областта на бузите и като цяло по-суха кожа..
Целувки на всички бебчета Simple Smile

# 50
Днес си направихме страхотна разходка! Дано времето вече да е хубаво. Какво ще се разберем другата седмица за Южния парк?
Пухче, скоро ще почнат и "главички", Благун понякога такива главички ми е удрял, че се чудя как носът ми е здрав Crazy. В повечето случаи е като се нахвърли да се боричкаме и гушкаме  Laughing.  Браво за добрите новини от консултацията!
Готи, много се радвам, че писа! Честито християнче! Давай снимки от кръщенето! Страшно харесвам католическите църкви и ритуалите, намирам ги за много по-опростени и приятни от тежките церемонии при православните. Може би значение има, че съм си поживяла в католическа държава и съм наблюдавала как празнуват католиците с цялата тържественост, ефирност на живите цветя в църквите, белите дрехи... Пък и много си уважават църковните празници и неделното ходене на черква. А как ми се иска двете църкви да се обединят... Нали Господ е един, ама това вече е политика. Ако знаеш как съм се радвала, че на нашия църковен брак имаше живи цветя в много вази из църквата, толкова настроение създадоха, дано вече да слагат и в нашите църкви.
За окситоцина и Голдънчето май беше писала, че можело да се капва и под езика (ако не се лъжа). Иначе и аз колко инжекции съм си отнесла и наистина са ефикасни... След раждането на Благун бях всеки ден или през ден на инжекции... Tired
Роси, нали са мъжлета, ако не се покажат мускули и не ни скъсат нервите от време на време няма как... Нагушкай батко Боби и нацелувай Алекс, още колко цицини и червени очета ще понесем, важното е, че е било малкият дявол!  Hug Hug Hug
Мери, и ти звучиш доста обидена! Ти си част от февруарския отбор и без теб не е същото! Виждаш на колко момичета помагат съветите ти! И на мен много пъти си ми помагала! Недей да се сърдиш, всеки има право да има различно мнение, важното е да търсим общ език помежду си! И извинявай, не съм целяла да те засегна!   bouquet
Алина, Ефросина, хайде и вие пишете!
Пави, радвам се, че сте се оправили!
За температурата и Пентаксим - Блажко не е вдигал. Реакция имаше само след втория прием - заспа и като се събуди поплака около половин час и после пак заспа. Всичко друго си мина нормално. Други никакви реакции не е имало. Сега ще видя как ще е след четвъртия прием - педито каза, че ще сложи последната ваксина юли месец, когато направи 1година и 9 месеца. В очакване съм как Маги ще понесе ваксината, дано да е леко  Praynig. Като цяло не помня някое от октомврийчетата да е имало реакции след тази ваксина, даже тези, на които слагаха ваксината по ЗК, май нямаха реакции.
Espoire, и моята е по-суха, абе то и бръчки ми се появиха, и бели коси... Само да са живи и здрави децата!

# 51
Lady V -страхотно си оформила темичката - благодарности newsm51
Аз съм ЗА  Южния парк Peace

# 52
rosi_bosi, вие вхотел Смолян ли сте? Моят племенник е там и той е участник в турнира

# 53
  • гр.София, далече, далече на Запад
Предложение :
дата: вторник 08.04.2008г
място : Южен парк, вход бул.П.Тодоров
час : ориентир 10,30ч.
Колкото повече, толкова повече!
Предложението е в сила след като видим прогнозата за времето Joy

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 19:44 от zitta

# 54
Espoire , и при мен е така с кожата ми. Даже още в края на бременността на брадата имах участък от суха кожа, който се беше зачерви и се състоеше от дребни пъпчици. Сега кожата ми е определено по-суха от преди! Аз си мислех че донякъде се дължи и на това,че напоследък не използвах крем. Днес си взех на Клинианс, но ще видя какъв ще е ефекта.
Ние днес или по точно аз си направих голяма разходка първо с баткото, после с малката. Така се наложи, зщото имах много задачи и майка ми дойде да гледа малката и ние излязохме, но като видях какво хубаво време е навън реших че не е за изпускане. Набързо се нацокахме и излязохме та до педи половин час бяхме навън. Да се опрвя вече това време, че и ние сме хора!

# 55
И аз съм за Южния парк-само трябва да се разберем в коя част на парка ще се чакаме Simple Smile

# 56
МЕРИ -благодаря ти много ,добре че се появи ...липсваше много  Hug  bouquet Hug
РОСИ БОСИ-дано всичко ви мине по-бързо ,браво на баткото и се пазете много  Hug  bouquet Hug Praynig
Готика-честито кръщене   bouquetЩе чакаме снимки Whistling
Espoire-вече ги нацелувах -благодаря ти ....  bouquet  bouquet Hug
Елеонора-надявам се да го прочетат и аз ,защото си бяхме наистина като приятели след толкова време заедно.... Praynig  bouquet

ИЛИНКА ......КЪДЕ СИ   newsm78

БРАВО НА ЛЕЙДИ В ЗА КРАСИВОТО ОФОРМЛЕНИЕ.........  bouquet  bouquet  bouquet

# 57
  • Бургас
Я аз да попитам тези от вас които им се появиха стрии по време на бремеността с какво ги мажете да ги заличите до колкото е възможно разбира се.Аз използвам мустела, но невижда oсобен ефект.
Лека вечер на всички.

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 10:31 от zlatоmira boneva

# 58
Пави турнира е в х-л Смолян и 90% от участниците спят там Simple Smile  Ние сме в съседния заради по добрите хотелски условия. Тук има над 150 деца. Колко е голям племенника ти? Ние сме в групата до 8 години Peace
zlatоmirка нямам стрии и след 2-те бременности незнам как да помогна Sad

# 59
  • Варна
Я аз да попитам тези от вас които им се появиха стрии по време на бремеността с какво ги мажете да ги заличите до колкото е възможно разбира се.Аз използвам мустела, но невижда усобен ефект.
Лека вечер на всички.
Стрийте се махат само с операция колкото и лошо да звучи,но е така. Sad
Забравих да питам-Някоя Варненска мама търсеше Инфакол,ако все още иска имам една опаковка.

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 22:33 от жаси

Общи условия

Активация на акаунт