Варненчета беснеят по алейките майките им бъбрят си по пейките - 41

• 14 152
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
desinko, Моите съболезнования!

# 121
Десинико не мога да ти пиша, защото ти е пълна кутията....кажи като я попрочистиш  Grinning

А с другите ще влизам в разгорещен спор......щото аз гледам формула от как вие сте били малки и затова си падате по такиви ми ти отбори  smile3534 Само Макларън Мерцедес smile3521

# 122
ЕЕЕ,аз преди я гледах заради Шумахер,ама сега нещо не ме кефи!!!

Да ви почерпя за 8 месеца на Сашуната Grinning

# 123
desiniko, моите съболезнования. Sad
Като ти е скучно, пиши ни, ще ти оправим настроението.
Днес с татито и баткото ходихме в Морската, защото съм много умна и точно днес реших да купя нова топка на детето. Да видите какво значи окаляно до ушите, но пък щастливо дете. В интерес на истината и ние с таткото си поиграхме Crazy Обаче после имаше компенсация за мръзненето- ходихме в едно заведенийце на плажа- салатка, ракийка, че и биричка после cheers След това следобедна дрямка- абе супер беше! Grinning Да е жива и здрава мамето, че ми помага!
Времето утре пак ще е кофти, ама пък после- по бански в Морската   261uu - не се засягайте, това се отнася за моя милост.
Отдавна не съм гледала формулата, другата неделя и аз ще взема да погледам. Ферарито си е ферари! Laughing
Христинче, да е жив и здрав и много да те радва и слушка!  bigdance2 newsm18  Party Time

# 124
Хриси да ти е жив и здрав, много да те радва и слушка  Hug newsm51 newsm67  Gift

Само дето не мога да шоркам още водчица  newsm45 Ей ся на даже в  този момент тука си пият ракийка  smile3514......ама и моето време  ще дойде  smile3508

Да ви питам нещо....Емата много упорит запек я мъчи, миличкото, искам да й дам овесена вода, че има ли значение какви овесени ядки ще взема.... newsm78 и как да ги направя аджеба  Embarassed

# 125
desiniko моите съболезнования  Sad
А бе на мойта кукла вечер и се поти главата става цялата вода и то преди да заспи някой може ли да ми каже на какво се дължи това newsm78
и моята беше така. ми при нас май беше защото беше много топло в стаята. в момента в който спрях да оставям радиатора включен след като я сложа да спи и спря да се поти. иначе цялата възглавница е била мокра и е трябвало да сменям и възглавницата чак. 

# 126
Хриси да ти е жив и здрав, много да те радва и слушка  Hug newsm51 newsm67  Gift

Само дето не мога да шоркам още водчица  newsm45 Ей ся на даже в  този момент тука си пият ракийка  smile3514......ама и моето време  ще дойде  smile3508

Да ви питам нещо....Емата много упорит запек я мъчи, миличкото, искам да й дам овесена вода, че има ли значение какви овесени ядки ще взема.... newsm78 и как да ги направя аджеба  Embarassed

Такава вода не съм давала и незнам как се прави.Виж за овесени ядки за ядене знам как се приготвят.
Нищо друго ли не помага?Слива,круша,тиква.Поне при нас много действат.Има и каши с бифидус ефект ,който също са добри.
По принцип въвеждането на глутен,демек овесени ядки се препоръчва след навършване на 7 месеца.Вие сте си големи вече.
Аз купувам финни,няма значение марката.Слагам 2 супени лъжици и заливам с 200 гр вода и така докато кипнат.При охлаждането си поемат хубаво,омекват и после комбинации каквито  искаш правиш-сладки,солени.

# 127
Такава вода не съм давала и незнам как се прави.Виж за овесени ядки за ядене знам как се приготвят.
Нищо друго ли не помага?Слива,круша,тиква.Поне при нас много действат.Има и каши с бифидус ефект ,който също са добри.
По принцип въвеждането на глутен,демек овесени ядки се препоръчва след навършване на 7 месеца.
Ами чувала съм че водата, в която се варят овесените ядки се дава, ама не съм сигурна  newsm78
Иначе ние скоро ще навършим 7 месеца, ама не ми се чака, щото горкото много се мъчи. Кажи ми пак за ядките как ги правиш и какви купуваш?

# 128
аз съм давала такава вода- 250 мл вода и 1 лъжица овесени ядки-няма значение какви -аз съм ползвала от фините на изи, се варят 5 минути. след това водата се прецежда и колкото е извряло се допълва с преварена вода до количеството 250 мл. можеш и овесена каша направо да дадеш, но не знам дали ще може да я яде твоето бебе- да не се задави. иначе можеш да разхлабваш с настъргани круши ако си захранила бебето вече с плодове, или пък с разни пюрета, които са разхлабващи- тиква, круша. за други не се сещам!

# 129
Варнаааааа,къде сте бре,на вън не вали а вие се услушвате Whistling

# 130
Добро утро мацки -барабацки

Вън не вали...ама къде са онези ми ти прогнози за лятно слъчнево и приятно усмихвано време.Иначе не е никак неприятно

beqbie...за бебешкия пубертет при малкия -имах предвид ,че от сега започва да се опитва да ме тренира докъде НЕ-то ми е НЕ.А и като се заинати за нещо ,рядко го прави ,но като стане...много яко си защитава  hahahaправата.А иначе към 2-те годинки навлизат в "онези ужасна възраст на постоянното отрицание".

давала ли си пюренцата на Хип от Слива....много добре действат за разхлабване на запечени дупенца.

Десинико...моята дъщеря беше така от бебе...докато заспи цялата и глава е чело ставаха като поръсени с капчици.Много пъти съм я водила на доктори ,но отговорът винаги беше-тип нервна система. Някъде на пет-шест годинки престана да се изпотява така.....

Саши...що пък някой ще се сърди ,че после по бански ще се ходи насам-натам???

# 131
здравейте!!!!
не знам откъде си помислиха тези синоптици,4е ще бъде супер топло.....ето излизам на терасата и никакъв вятър от Сахара не усещам...а камо ли да се съблека...
а имах настройка да излизам за пове4е....омръзна ми ве4е това седене вкъщи....

# 132
Здравейте мацета!
Данинка, не заради банските може да се сърди някой, а заради слончето. Grinning Щото аз горе- долу като него ще изглеждам по бански- само дето не съм розова и нямам такива уши! Grinning
 Mery_red , търпение, мила, вятърът от Сахара сега пътува насам- за утре дават топлото време.  grinning039
Как свърши формулата?

# 133
Ми как ФЕРАРИТАТА БИХААА Laughing

# 134

давала ли си пюренцата на Хип от Слива....много добре действат за разхлабване на запечени дупенца.
Давах, че те даже тези имат ориз и ме светнаха / Саморасличе   bouquet/ да взимам на Гербер , че  само сливи има там. То проблема по-скоро е не че не ходи по голяма нужда  Crazy, ами че много трудно излиза  Embarassed Притеснявам се да не получи хемороиди, че бях чела една майка да се оплаква, и плаче чак от напъни  Cry
Данинка, не заради банските може да се сърди някой, а заради слончето. Grinning Щото аз горе- долу като него ще изглеждам по бански- само дето не съм розова и нямам такива уши! Grinning
Айде айде нали те видях, много си си добре

Общи условия

Активация на акаунт