Варненчета беснеят по алейките майките им бъбрят си по пейките - 41

• 14 597
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
Моят господинчо се напъва много яко,целият почервенява като прави работата Embarassed.
Някъде скоро бях чела,че това се получава така,защото все още им било слабо изградени мускулатурата на коремчетата.Незнам до колко е вярно обаче! Thinking

# 136
Малиииииии Mr. Green
Мацкиииии, вЕтър от Сахара хич биля не пее
само  дето мъничко тъга ще ни довее
СлъНЧО е намръщен ,гледа под мустак
на кофтито  ни настроение като за капак Twisted Evil
Днес чедата пак в къщата ще пискат
без да им запука ,че майка си подтискат Joy Joy
Ама  айде утре дано пък ни е ден
да хванем слънчевото време в плен.

ShockedСаши ама как може Mr. Green то слончето ти без банЦки ето виж    261uu де му е долницата ...,айде без горница можИ ама..........ти направо на нудисктО го дръпна Joy Joy

beqbie -това пък от де го разбра...в пърето на хип от сливи да има ориз..........уби ме...що пък да има и от къде на къде ще има....нали е плодово.хмммммммм странно.Те и на Гербер са много хубави пюретата ...за мен Хип,Гербер Нестле са най-добрите........

Айде стига четки на тема  hahahaслабост и дебелост Joy JoyКойто иска да е слаб ,ако иска да започва диетата на Дюкан....аз не ща.Ама да знаете има страОтен ефект....килограмите падат сами #CrazyамааааааКойто иска да е дИбел да си яде спокойнооооооооо Peace и да е щастлив и доволен Peace

# 137
Здравейте момичета,
за запека: пюре от сини сливи или круша.. моя син не ядеше сливи, та крушата ни е фаворит.. в пикадили има и пресни .. в кипяща вода се пуска обелената круша за 1-2 мин и после се пасира.. Пюретата на Хип плодовите имат оризово нишесте.. По принцип около 6-7 м възраст децата започват по трудно да се изхождат, защото консистенцията на акото става по гъста.. не е нужна външна намеса, освен в изключителни случаи и скоро се научават да си вършат работата тихо мъком Simple Smile

# 138
Аз на мойта мома и давах тиква и си свършваше работата или пък тиквички и двете са на Хип.

# 139
РАЗХОДКА?

# 140
Ела до Аспарухово...хем ще се разходиш, хем компания ще ми правиш  Laughing

# 141
Ела до Аспарухово...хем ще се разходиш, хем компания ще ми правиш  Laughing
Joy  ша си помисля

# 142
зна4ииии - утре сме с поли4ки и 4ехли4ки на дълъг тур из Морския ни град Wink
 Whistlingизлязохме си днес пеша4ка пак до кухнята,после люшки и така ...сега папкахме и ще лягаме...даже и на мен ми се спи ..много сънливо ми е днеска...
цунки!!!  bouquet

# 143
Имам новина Laughing

влязох си в старите дънкииии Mr. Green

# 144
Така, такааа.... Браво на ферари! newsm44 Знаех си! Laughing
За запека не мога да поматгам със съвети, защото такива проблеми не сме имали Praynig
Обаче относно  диетата на Дюкан имам мнение и още как. Много е гадно да ядеш само месо, обезмаслено мляко, яйца и извара. И аз като я почнах и си викам- аха, лесна работа! Ама на 5-тия ден като заварих мамето да си гризва тайничко репички, бях готова да убия някой за малко салатка! Та не можах да издържа. Пък тия трици, дето трябва да се ядат всеки ден- който не е опитвал, няма как да му обясня за какво става въпрос. А пък Данинка права си- аз си се оплаквам, ама само толкоз- гладна не ми се стои. Как беше- хем сърби, хем боли! Днес си ометох цял шоколад за 5 минутки и се сетих за килограмите чак след това, интересно, че никога не мисля за тях преди или по време на ядене. Joy
Франческа, БРАВООООО! newsm10 smile3501 newsm47

# 145
интересно, че никога не мисля за тях преди или по време на ядене. Joy
Ми то ако мислиш по време на хранене, къде ще ти отиде удоволствието от шоколада?  Laughing

Не съм влизала от 100 години тук... Направо ви завиждам, като чета за съвместните разходки. Аз вече съм на работа и се пека на един огън... нашенски де. Не се сърдете, ама все пак ще използвам темичката, за да напомня за флуорното мляко - събираме случаи на деца с флуороза или подозрения за такава. Моля, ако някой познава деца с такива зъби, като в подписа ми (бели и кафяви петна, ронещи се зъби и чуплив емайл), да се включи в темата! Още повече, че напоследък се наблюдава флуороза при все по-малки деца, дори и при млечни зъби.

# 146
Да се включа и аз!
Днес времето е гадно, излизахме само за храната и после на бързо през морската.
Но утре - дано да познаят синоптиците - ще сме в морската май целия следобед.
Така че може да се засечем някъде и да се запознаем  Mr. Green

# 147
Имам новина Laughing

влязох си в старите дънкииии Mr. Green
Някой трябва да почерпи тогава  Joy

# 148
Ееее утре май целя форум се заформя в Морската аааааа...... Crazy

# 149
Ми дайте да си чукнем някъде среща тогава бе Mr. Green.Щот не ми се оглежда за червени фибички и шнолички Joy

Общи условия

Активация на акаунт