Варненчета беснеят по алейките майките им бъбрят си по пейките - 41

• 14 150
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
Щото не знаете каква ми е хубава фибичката! Laughing
Хайде на пейките до кафемашината, под пантеона, само кажете кога. Ние ще излезем сигурно към 11.  Hug

# 151
Не е заради фибичката просто ония ден видях момиче с червена греика и фибичка и не беше ти Joy

# 152
 Crazy 4ерпнята

# 153
Франческа, ние като си хапне от тези вкусотийки, после няма скоро и ние да черпим по този хубав повод. Laughing
Аааааааа! Не може така! smile3515 Кой ми е взел запазената марка! Мен поне ме имате на снимка, ама ти, DZ , ще трябва да се описваш, пък да те видя тогава дали няма да прибягваш до шнолички и други опознамателни знаци. Laughing Joy

# 154
Завиждам ви..........  smile3514 и аз искам на разходки, но ще чакам още месец. Дребният е още с гипс  newsm45

# 155
bela , какво му се е случило? Не съм разбрала.

# 156
, ама ти, DZ , ще трябва да се описваш, пък да те видя тогава дали няма да прибягваш до шнолички и други опознамателни знаци. Laughing Joy

А мен и кучетата в морската вече ме знаят  Mr. Green  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=96472&photo=2

# 157
bela , какво му се е случило? Не съм разбрала.
Под дребния имам в предвид големият ми син. Преди три месеца си счупи крак и още е в гипс. Откачам от това стоене в къщи smile3511

# 158
Бреи пуснах моя снимка и всички избягаха от темата Joy

# 159
Ха добро утро, днес го дават хубаво, трябва да се видим в морската, вчера нямаше почти никой всеки си мислеше че ще вали, а то беше приятно и вятър нямаше   Simple Smile

# 160
Ха добро утро мами от Сливен,
И тук времето е ОК и се готвя днес за миткане цял ден...а бебо нали има кой да го гледа ..рахат Grinning
На всички Ви приятна разходка и среща в Морската днес.
Кат се върна ще се видим пак..  bouquet

# 161
Айдееее поспаланки ставайте и стягайте колите........И аз се ориентирам към морската последно на машината за кафе ли е срещата......Аз ще съм към обяд там...... Peace

# 162
Ми никой нищо не казва -сложих си снощи снимката и всички през глава избягаха Joy
Не хапя бе споко ви ся се оплашихти  Crossing Arms
Ша си сложа наморника обещавам Whistling

# 163
добро утро...днес се е показало слънчицето ...най-после!!сега от ботушите ще сложим чехлите- ще видите вие...за неделя гледах прогнозата - до 30 градуса...маллееееее

# 164
Здравейте момичета.Не съм се вясвала от сто години,ама ви чета  де .Искам да ви питам нещо-тез карти за играта на памперс от де се взимат,или някой ако има излишна да свирка.Ще съм ви благодарна ако ми отговорите.Лек ден изпълнен с приятни разходки ви желая

Общи условия

Активация на акаунт