Варненчета беснеят по алейките майките им бъбрят си по пейките - 41

• 14 145
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
ДобрЮ утро....лятно ще е временцето днес  май........Днес къде ще си удряте среща......дайте ми някой ваш мобилен ,защото аз малко по късно мога да изкоча с малкия/нали съм до обяд на работа/..та да имам hahaha прясна връзка с компанията във всеки един момент къде се подвизавате . Rolling Eyes

# 166
Добро утрооооооооо !
Хайде на разходка  Hug Аз ще нахраня малката в 10:00 и мисла да изчезавам към морската, че ще се прибираме към 14:30 ч.  Тя се научи да спи в къщи и на вън само клюкари и не заспива и после си излива цялата проклетия, а в нас спи по 2 часа  #Crazy
Ако някой ще излиза по - раничко да пише да се разберем за един час на кафемашината  Hug

# 167
Добро утро! Страхотен ден! Айде всички на машинатааааа!
pets, ние към 12 ще сме там, по- рано няма да сваря! Grinning
DZ , тия камъни да не са в моята градинка? Joy Децата ме побъркаха вчера вечерта и можах само няколко снимки да видя, ама никой не беше страшен на тях! Grinning
Беринка, на кафемашината по обед! Рапорт даден! Grinning
Така, мацки, който има желание да заповяда, днес съм с дънкена пола, зелено сакенце и бяло- оранжева блузка на раета с качулка, няма я червената ми фибичка, ама така е, изтървахте, който видял, видял! Ако някой иска телефонче да пише на лични, че едни страшни истории ми разправяха вчера за това оставяне на телефони по форумите- доста е опасничко.
Незнам от къде са картите на памперс, но може би в магазините за детски стоки ще има

# 168
Петс и моят син така направи...като стана на 6-7 месеца и навън беше много трудно да го накарам да заспи...а ако заспи все пак ,спи за много кратко.И аз от тогава  реших слетобедния сън да си го прави в къщи...така и той откарва по два часа и кусур.После е мирен и спокоен.Ще ти дрънна като изляза с малкия Peace
 саши...гръмна ме бе  Shocked...ти от зори си натъкмила тоалета за  разходката ...ама барнала си всичко от А до Я.... Rolling Eyesче де ти остана фибичката .аааааааа

Ей мами да се включите в петицията ,която е против задължителното започване на първи клас на 6 годишна възраст.Мярнах петицийката  горе в средата на страницата в частта "новини".След малко ще се включа и с двете ръце ПРОТИВ...те още бебета  на шест годинки бе Twisted Evilтези хора луди ли са изобщо да им хрумне таквози нещо за нашите чадаТо вярно е ,че още само се обсъжда ... Mr. Greenама с толкоз акъл в образователното министерство знае ли човек.

# 169
DZ , тия камъни да не са в моята градинка? Joy Децата ме побъркаха вчера вечерта и можах само няколко снимки да видя, ама никой не беше страшен на тях! Grinning

Не небяха .У мойта градина са си Mr. Green Вече си мислих че с тая снимка всички уплаших и никои неще да ми говори да не взема го изям Crossing Arms Crazy
Ние ще излезем пообед и като заспи ще се кача към кафемашината, ама съм кьорава и няма ви позная.Остоно ми надеждата като ма види някой да ми направи тайния поздрав  smile3533 smile3533

# 170
 DZ , лошото е, че и аз съм така! Кажи поне как ще си облечена! А, чакай, ще ти пиша на лични за телефона ми! Ех, колко съм умна бе!

# 171
Мръсно бяла грейка /такъв и е цвета инък редовно си я пера Mr. Green/ другото още не съм го измислила,но сигурно ще е черен анцунг надолу Rolling Eyes

# 172
Не виждате а.............да бе да.... Mr. Green........щото става въпрос за други майки......... Rolling EyesЯ да беше нЕкой мускулест привлекателен колоездач ,прелитащ като вихър по алейките. Rolling Eyes.....ША го видите и още как .. hahaha.че ще го и запомните...брейййййй кви мацки

# 173
Аз и колоездачете не виждам Mr. Green
Ники като заспи и се включвам на стендбайт /май тъй се пише на бг Rolling Eyes/ и изобщо нищо не скивам  Whistling

# 174
Добро утро майчета-байчета Hug
Засега съм в страхотно настроение  newsm44 / все пак да не сА УливамИ  Joy/, защото ходихме да даваме кръв, без инциденти, даже без плач  Shocked......аз щях да припадна.....Ема не  Joy
М/удругото в "Надежда" не работят със ЗК, да ги ева  #Cussing out, но може би беше по-добре, защото отидохме в друга лаборатория и лаборантката беше супер просто, много сръчна  Wink
А! и с контейнера от раз се оправихме, остана само резултатите да са ОК!

Петс
и ние сме така, аз затова напоследък се скатавам и я оставям тука да спи в количката на двора- пак чист въздух Simple Smile.....струва ми се , че се буди от глъчката в Морската, а пък нали знаеш че  ние с,е малко сложни- коли-моли, пътеки-мътеки / а не съм моряшка дъщеря  Joy/
Въпреки, че днес ще излизам след обяд, щото ми се стегна душичката, значи може би към два, след пюрето Thinking Саши пускам исикюто, другите ма имате на скайп за координати, пароли и т.н.

Данинка, аз таз петиция вече съм я подписала. Нямат право да ни задължават, който иска добре, но иначе  Naughty

# 175
В 12:00 ч. даже може и по - рано съм до кафемашината строена с червени ботушки, който не ме познава да МИ СЕ ОБАДИ  Peace  и аз като DZ  - НЕ ХАПЯ   Naughty   Joy

# 176
Ма ти верно ли с ботуши ще си  newsm78 ще завриш бе жена ooooh!
Ма пък лесно ще се разпознаваш Joy

# 177
  • Варна
Здравейтееее  Grinning

Не съм се мяркала тук от доста времеее. Но нали бяхме на баба и дядо; после тръгнахме по лекари заради атопичния дерматит на Коко (не искам да си спомням за това). А и до София се метнахме за няколко дни. Та така де. Пак съм на линия. Сигурно съм изпуснала много важни събития и случки, но сега ще си наваксам  Heart Eyes
Много съм щастлива, че слънцето вече се показва. Нямам търпение да слагаме късите ръкави и да ядем сладоледи на воля (уфф, аз уж диета ще спазвам  Whistling)
При нас новото е, че от вчера идва бавачка за да я обучавам и преценявам. Така ще е за около 2 седмици и после, ако съм доволна ще ги оставям сами вече  Confused Аз започвам работа през май и сърцето ми се е свило. Но се надявам бабата да се справя  Praynig

А и да ви се похваля - тази неделя участвахме в "Горчиво" и взехме, че спечелихмееее  newsm47 Много се забавляваме и беше доста разпускащо  Laughing

Айде после пак ще пиша, че бабата дойде вече.

Хубав ден на всички Simple Smile

# 178
Yanina,я кажи кога да те гледаме в Горчиво,ти си наща гордост
щом сте спечелили.
Днес и ние сме налиния в морската ,ама към 13.00ч,
да видим дали ще разпозная някоя майка? newsm78

# 179
 Joy  ейй ще ме уморите бееееее hahaha и аз ще излизам към обяд

аз съм се кукнала от 7 прах,4истих,мих тераси,обезкосмявах се,къпах се абеее вси4ката ми е наред е не баш вси4ката ама айде то си е мой проблем Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт