Честито за победата.Да кажете кога ще го дават.Макар че аз гледам повторениятя, които са в 3-4 през нощта.Аз навивам мъжо и ние да участваме, ама май няма да ми се отвори парашута.
Много целувки на Кокича от нас

Ама беше доста весело. Аз вече съм с класически селскостопански тен!- лице, деколте и ръчички, как ще се покажа на плажа- незнам!
- в Морскатааааа! До машината за
Ние ще сме там към 12 часа, може и по- раничко, не съм сигурна. Като реша какво да обличам, ще дам описание! 
. Ама вечерта и бебо ми го върна де-не ще да спи това дете неще да лежи само иска да го разхождам на ръце а за през ноща да не говорим колко пъти яде..
.А и пустото ми бебче нали го улях с вода и беше голо от кръста на долу,че ходех да му купя панталон....
Ама днес ще сложа пет чифта дрехи за резерва......
, дребоса не иска д астой в количка, а само да я нося и реве като заклана....това сън навън.абсурд 
............без намордници естествено. Едното куче се сдави с едно улично о пешлемето вика: Аз трябваше да го пусна да види
........и минават точно покрай количката ми, а тез псета се дърпат всеки момент могат да ги изтърват ......и онова просто лапе ме гледа нагло в очите. И си викам : ебахму майката, педераст с педераст къде тръгнали тука да се разхождат мангали прости.имаше поне 30, ако не и повече, майки с колички...по-големите дечица бягат
..къде а тези патрулки, къде блеят. То питбул да разхождаш без намордник..........как може бе