Варненчета беснеят по алейките майките им бъбрят си по пейките - 41

• 14 135
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
Yanina голямо гости направихте бе! Grinning
Честито за победата.Да кажете кога ще го дават.Макар че аз гледам повторениятя, които са в 3-4 през нощта.Аз навивам мъжо и ние да участваме, ама май няма да ми се отвори парашута.
Много целувки на Кокича от нас Heart Eyes

# 196
Мами, извинете, че се намесвам в темата ви, но имам нужда от съвет. Предстои ми командировка до Варна - пристигам със самолет към обяд, върша си работата и в 17:00 ч - обратно за София. Дилемата ми е с какво такси да се придвижвам из града. Знам, че по летищата таксиджиите са мародери и никога няма да направя грешката да си взема такси от стоянка там. Моля, препоръчайте ми някоя надеждна такси компания с чисти коли и коректни шофьори (не държа да е най-евтината, но да не са измамници), на която ще мога да се обадя с пристигането и да съм сигурна, че ще реагират бързо и точно. Предварително благодаря! Зная, че няма да ме оставите в ръцете на хиените  Hug

# 197
Мами, извинете, че се намесвам в темата ви, но имам нужда от съвет. Предстои ми командировка до Варна - пристигам със самолет към обяд, върша си работата и в 17:00 ч - обратно за София. Дилемата ми е с какво такси да се придвижвам из града. Знам, че по летищата таксиджиите са мародери и никога няма да направя грешката да си взема такси от стоянка там. Моля, препоръчайте ми някоя надеждна такси компания с чисти коли и коректни шофьори (не държа да е най-евтината, но да не са измамници), на която ще мога да се обадя с пристигането и да съм сигурна, че ще реагират бързо и точно. Предварително благодаря! Зная, че няма да ме оставите в ръцете на хиените  Hug
[/quote

Znam za tezi taksita:
tel 500000
800000
300000

# 198
daninka Лошо за паветата.Ама се съгласи че детския кът въобще не е обезопасен и се наляха едни пари без да се подобрява и отремонтира Crossing Arms
Така че от проверки винаги има нужда Peace

Mery_red да си ме чула да се шегувам с дечицата Rolling Eyes Сори ама беше първи април -то тогава ако чавек несе пошегува кога ooooh!

# 199
добро утро Simple Smile

# 200
 Sunglasses
Добро утро!
ние сме мн ранобудни - около 6ч  Mr. Green

# 201
Добро утро!
Румка, ние сме следните 2 майки-с червено и черно кожено яке, висока 1,75 и 1,65 с 2 бяса- Никола и Денис. Ето ти да познаеш децата:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=210453&photo=94
Tе са 1-те 2-ма хилчовци.
Обади се, не се срамувай!

# 202
  • Варна
По принцип не се притеснявам, ще се обадя, но съм жестоко опретеснена, тези момци да не ми нападнат момата Joy Joy Joy
Мамчета наоколо, трябва ми близка книжарница с принтер, накъде ще ме насочите? Hug

# 203
Добро утрооо! Laughing
Миньон , ето още един телефон-755555. Нали знаеш, че трябва да сложиш 052 отпред на номера? Такситата на всички компании са на еднаква тарифа, така че спокойно! Приятно изкарване във Варна! Laughing
toni6a , пиши на лични ако искаш да ти дам телефонче или да дадеш своето, щото от опит- общ- да ти кажа, че общо взето по снимките не е много успешно разпознаването. Друга е работата с фибичките и ботушките, ама айде, то друга тема... Joy
Изобщо, който иска да пише, не се стеснявайте. Вчера бяхме около 30- тина майчета, горките хора наоколо! JoyАма беше доста весело. Аз вече съм с класически селскостопански тен!- лице, деколте и ръчички, как ще се покажа на плажа- незнам!
Момичета, днес дъжд няма да има /проверено е/, така че- smile3513- в Морскатааааа! До машината за Coffee Ние ще сме там към 12 часа, може и по- раничко, не съм сигурна. Като реша какво да обличам, ще дам описание! Hug

# 204
Беринка, ти защо само разглеждаш и се спотайваш, а? Я да пишеш бързо. Вчера къде забега? Laughing

# 205
Ей Саши, винаги си толкова положително настроена и весела , че като ти чета постовете ме караш да се усмихвам.
Днес в Сливен няма слънце ама е топло, така че пак ще джъткаме по улиците. Вчера свекър ми-горкия човек му спрях тока-цял ден с него по улиците -аз естествено от магазин на магзин, а той бута бебо. Двамата хванаха селскостопански тен да ме чакат #Crazy Joy. Ама вечерта и бебо ми го върна де-не ще да спи това дете неще да лежи само иска да го разхождам на ръце а за през ноща да не говорим колко пъти яде.. Confused. Карай аз пак не съм наспана ,ама нали бебо има апетит..
Айде засега весел ден на всички.  bouquet

# 206
Ааааа, Деси, не е така мила- що да си му спряла тока? Нали знаеш- "Никой не е длъжен да гледа на бабата и дядото внуците!". Ще бута количката и още как, той дядо ли е или кво?
Чакай, че ако ме чуе майка ми, ще ми обясни тя за тия поговорки! Joy

# 207
Аааа пиша аз ........забегнах вчера........ Embarassed Embarassed Embarassed че моята братовчетка ме грабна по кафета и магазини и направо съм с два огромни мазоля и две пришки на креченцата ми..... Cry.А и пустото ми бебче нали го улях с вода и беше голо от кръста на долу,че ходех да му купя панталон.... ooooh!Ама днес ще сложа пет чифта дрехи за резерва...... Crossing Arms

# 208
Айде да почерпя, че пораствам с още една годинка  Flutter

# 209
Добро утро и от нас
Ние днес няма да излизаме по ред причини - нямаме вода от вчера сутринта, а ще я пуснат утре сутринта  #Cussing out, дребоса не иска д астой в количка, а само да я нося и реве като заклана....това сън навън.абсурд Twisted Evil, вчера не е спала от 11.30 до 20.30,.......ей така за спорта  #Crazy
И да споделя, вчера много се ядосах, минаваме покрай кафе машината, след 4 часа беше, спяхме за малко и гледам след нас 3-4 пешлемета с по един питбул, едното беше с два  #Crazy............без намордници естествено. Едното куче се сдави с едно улично о пешлемето вика: Аз трябваше да го пусна да види  #2gunfire #2gunfire ........и минават точно покрай количката ми, а тез псета се дърпат всеки момент могат да ги изтърват ......и онова просто лапе ме гледа нагло в очите. И си викам : ебахму майката, педераст с педераст къде тръгнали тука да се разхождат мангали прости.имаше поне 30, ако не и повече, майки с колички...по-големите дечица бягат #Cussing out #Cussing out..къде а тези патрулки, къде блеят. То питбул да разхождаш без намордник..........как може бе Twisted Evil Айде спирам да пиша, че се ядосах пак много #2gunfire
Сори за езика, ама на човек не му издържат нервите..и както беше казала веднъж DZ,ся ако ма баннат поне ще си изчистя къщата  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт