Варненчета беснеят по алейките майките им бъбрят си по пейките - 41

• 14 133
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
Честито Софи, да си жива и здрава и Гери да те радва мноно   bouquet

# 211
sofi82 ,Честит рожден ден! Да си много щастлива, и много обичана! newsm59  bigdance2  ura

# 212
Лелеее, страшни телефони имат варненските таксита! 300000, 500000. 800000, 755555...
Благодаря, момичета! Обичам Варна  Heart Eyes.

# 213
ДобрЮ утро ,кокетки-  старлетки  bouquet Преди малко написах един дълъг пост ..ама пфууууууу нещо ми се скапа компа...та не ми се пише отново  толкова hahahaхитроумно.
Та   

Софи ЧРД БЪДИ ОБИЧАНА  ЖЕЛАНА ЖЕНА  И ПРЕКРАСНА ДАМА И НАЙ ЛЮБЯЩАТА МАМА Heart Eyes

Саши....много ти беше послушен бебока вчера..дано да ти остане такъв златен душко-добродушко!!!!!!!!!

за сега от мен Hug

# 214
Ще бъда с червена блузка с качулка, зелено сакенце и седем- осми панталонки- тъмно кафеви, вързана съм на опашка-кок- нещо такова! Айде сега да видим кой ще ме познае! Joy

# 215
Здравейте и то мен  Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СОФИ  Heart EyesС пожелания за много любов, радост и детска глъч около теб  Hug

Голям галоп му ударих до обяд. На консултация, на зъболекър  #Crazy Малката е 8800 и 74 см. качила е малко повече от половин кило ама на сантиметри не е дръпнала или сестрата толкова е премерила предния път  newsm78 . Оправих си зъбките, оставих една пачка ама какво да се прави  Laughing

Миньон имай на предвид, че такситата във Варна по принцип са по - скъпи от софия макар, че разтоянията са по - къси. Приятен престой в нашия град  Hug

Не изведох малката до обяд за това този следобед сме с вас. Само дето по - късничко ще се включим към 14:00 ще гледаме да сме на кафемашината  Hug

хайде до скоро  Peace

# 216
  • Варна
Здравейте  Hug

Софи, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! МНОГО ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И РАДОСТ ТИ ЖЕЛАЯ!

Jara, предаването ще го излъчат чак на 19 май. Доста време има до тогава. Но много е забавно. Дано да навиеш мъжа и да се разсеете малко.  Едната двойка беше от Стара Загора - Елена и Антон  Rolling Eyes Дали пък не ги познаваш?

Миньон, ето и един мобилен телефон - 0886/ 388388
Аз така и не разбрах къде се намира тази кафемашина в морската. Blush То на мен повечко трябва да ми се обяснява. Днес ще излизаме с детегледачката да обиколим квартала, но утре ще опитам да се класирам за морската. Само трябва карта с кафемашината  Laughing

Да ви питам нещо - в петък ще водя Коко на алерголог. Ще му правим тестове за алергии към храни. Някой чувал ли е нещо за д-р Малячкина? Имаме час при нея. Дано всичко е ок. Ако няма алергии евентуално скоро ще се захранваме  Praynig

Приятна разьодка на всики  Grinning

# 217
Момичета кокичета, отдавна не съм се включвала.... правя го само когато имам да кажа нещо важно Simple Smile
Довечера организираме събиране няколко майчета в Старо село, защото сме ядосани на мъжете си гледащи футбол  #Cussing out
Ако някой има желание да ми пише за да включим  вас !!! welcome

А сега отиваме на разходка, приемам записвания и в Морската градина ... smile3523

# 218
  • Варна
Днес предиобед нямах ток, и докато изляза стана обед, така , че Ивчок май пак се разминахме, защото

към 12 и 15 бях в детския кът, изкьорах се да гледам жена с червено , но така и не видях. Не ме питай

после докато се прибера как забелязвах червеното... Joy Joy

# 219
честит рожден ден Софи82- да си жива и здрава,много щастлива!!!![/color]

YANINA-
аз водих миналата година каката на алерголог,но при Петришка в Градска болница- много мила и внимателна жена,даже дъщеря ми после й занесе рисунка- много я беше впе4атлила.Та,тестовете биха ужасили всяко дете,което има страх от игли-моята е на 6 години и се увещавахме поне 15 мин,4е няма да боли-прави се посявка- на ръ4и4ката се слага капка с алергена и се боцка поне 10 пъти с игли4ка ,за да влезе в кожата все пак....не знам как ще го държиш твоето детенце....поне 7 теста са- ние сме алерги4ни към пролетни- глухар4е и някой лятно - есенни полени....и ще си пием противоалерги4ните....добре,4е не сме алерги4ни към домашен прах,4е тогава е ужас....трябва да живеете в камера ....успех - дано мине леко!!!

Днес много по- хладно от в4ера- направо си зъзнах по едно време- ходихме само до детския кът и до кухнята....сега спи с майка ми,а а аз мия тераса,сменям 4аршафи,гладя....красота!!!аааа и кафенце вкарах!!

спомняте ли си това ? http://iadosaise.org/

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 16:23 от Mery_red

# 220
Янина, според мен е много рано на толкова малко бебче да се прави тест за алергия. Където и да съм чела - след 3 години. Една мама от отчетния форум (софиянка) прави на сина си когато беше малко бебе - резултата беше "Да има алергия, но на този етап не може да се установи точно от какво". Мисля че това беше - има или не алергия, но до там ooooh! Не може да се установи към какво.  А и е наистина стресиращо за бебо. Това заради АД ли го правите? И тя поради тази причина го правеше, беше се отчаяла, помогна и хомеопат.
Все пак ти си мама и знаеш най-добре, дано всичко мине по вода и ви донесе спокойствие Hug

# 221
Довечера организираме събиране няколко майчета в Старо село, защото сме ядосани на мъжете си гледащи футбол  #Cussing out

ади бе...няма ли желаещи ?!?!? за сега сме аз, ани-бани и петс!
Хайде момичета сега ни се е паднало  newsm58 cheers Drunk lalalala

# 222
Лина, сори мацко, не мога! Пък и моето момченце не гледа футбол, така че оправданието- ядосана съм ти заради футбола, едва ли ще мине. Joy
Yanina , кафемашината е на терасата, която е точно под Пантеона /в посока морето/- там правиха ремонт миналата година, сложиха амфитеатрално пейки, шадраванче, абе не може да не я знаеш. Ние сме на пейките откъм морето- кафемашината е само ориентир, ама явно не е много добър! Thinking Като ти се идва, пиши на лични, ще ти дам телефон да звъннеш, за да не се чудиш аджеба, те ли са, не са ли!
Днес видях много много сладки бебоци/и мами естествено, ама бебоците са по- интересни/ Grinning Супер разходка си беше. Абе тия варненски дечица- много сладки, пу-пу! Айде, отивам да храня едно от тях, че съседите сигурно вече ме мразят! Rolling Eyes

# 223

ади бе...няма ли желаещи ?!?!? за сега сме аз, ани-бани и петс!
Хайде момичета сега ни се е паднало  newsm58 cheers Drunk lalalala

Моето момче също не е фен на футбола....ама готини срещи гледаме предимно под мое влияние....За Старо сели виждам едва сега....обаче трябваше по рано да се организира работата...иначе там е много файнско.
Саши ние днес не можахме да се търкулнем към Морската...ама утре трябва да сме на линия Hug

# 224
Саши ние днес не можахме да се търкулнем към Морската...ама утре трябва да сме на линия Hug[/color]
да и ние, ак дойде водата  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт