Варненчета беснеят по алейките майките им бъбрят си по пейките - 41

• 14 132
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
Аз днес благодарение на това , че saschi81 ме нави излязох  и разходката беше просто СУПЕР, за което благодаря на Сашка.
Мамчета ние уте с бебо заминваме при свеки #Crazy на гости за 1 седмица. Ще ми липсвате всички, но ще Ви пиша от там-надявам се девер ми да си е оправил нета #2gunfire #Cussing out
Като се върна ще навксаме с разходките.
 Laughing  bouquet

# 76
  • Варна
аз днес имах работа, иначе ми се излизаше. не че пак не излязохме, ама то ова не беше разходка  Confused дано вече да се оправя времето че вече не се издържа вкъщи  Sad
ама пусто мойто диване вече само разходка не му стига, иска да дивее и да бяга, на детски площадки ми мерише  Rolling Eyes

Пец съмнява ме някой да ти се е разсърдил, то няма за какво  newsm78 явно нямат много време за чат вече. все по-рядко се виждаме , ама то с тея растящи диванета няма как  Mr. Green аз си седя в чата, ама и аз все по-рядко съм онлайн, а даже да съм онлайн не съм на компютъра, Лора не ме оставя да седна Rolling Eyes ще видите като проходят и ваще дребните, колко ще се сещате за компа  Joy
ама гледам и вие зачезнахте нещо,  Joy

# 77
Въй аз не съм се записала в темата бе  Rolling Eyes
Викам тези що не пишат ко им стана Thinking

pets Не съм чула някой да ти е обиден  Rolling Eyes

Аз напоследък все наблизо гледам да излизам просто диването ме скапва ,а като съм в морската съм в заградената площадка Peace

# 78
И аз не съм избягала от чата и на никой не се сърдя,да знайте. Peace Не ми остава изобщо време напоследък за дете и компютър, с тия фризьорски курсове дето ги започнах,добре че свеки е тука да помага,иначе ще полудея.  #2gunfire
Добре дошли на новите мами Hug  bouquet ,дано се организираме скоро някоя събота или неделя да се видим като е хубаво времето,че през седмицата аз не мога за съжаление  Confused

# 79
О ,Нонче жива ли си мъ Laughing Ни съм те виждала от 100 години ooooh!

# 80
Аз днес благодарение на това , че saschi81 ме нави излязох  и разходката беше просто СУПЕР, за което благодаря на Сашка.
Мамчета ние уте с бебо заминваме при свеки #Crazy на гости за 1 седмица. Ще ми липсвате всички, но ще Ви пиша от там-надявам се девер ми да си е оправил нета #2gunfire #Cussing out
Като се върна ще навксаме с разходките.
 Laughing  bouquet

А зна4и излизаш на разходкйа а не свиркаш а? Сега стана боя fight
аз събота и неделя съм с мъжката половинка Flutter

# 81
Вали искрено се надявам да не се сърдиш, аз до полседно не бях решила какво да правя струваше ми се студено .ще се реваншира,м кат се върна.
  bouquet

# 82
Сърдя се smile3516

# 83
Ейй изтървах разходката Simple Smile
Забравих че съм писала в темата и не проверих дали има отговори Simple Smile
Вече ще проверявам редовно и на следващата разходка ще дойда и аз  Hug
Казвам се Теди приятно ми е   Peace

# 84
Добър вечер!!!
Ей, голям майтап сте!!Кой на кого се е обидил,стига с глупостите.Да не сме деца ,та да има сръдни Hug
Аз глейте днес по кое време сядам да ви почета Grinningто стана среднощ!!!

Саши,не съм била аз.Вчера не съм ходила в морската за разлика от днес де.
От 12 до 15 бяхме там .Ние тръгваме от Максим(онова кафенце с детския кът между делфинариума и хоризонт) и до където ми е кеф и обратно.днеска до Теранова,че и с една блузка се сдобих  накрая Laughing

Фран4,то чата празен,ми ти що не излезе бре?АААА Mr. Green
Айде,лека нощ!!! Peace

# 85
  • Варна
Ооо,като чета  за Морскта и се сещам за доброто,старо минало, когато живеех кажи речи на входа й,

беше страхотно, излизаш и си там.

Аз утре ще изляза за малко да се поразходим и най вероятно ще отидем на люлките до ледената

пързалка. Ако има желаещи, няма да откажа компания Hug

# 86
Аз имам желание Simple Smile
Към колко часа ще излизаш?

# 87
  • Варна
Зависи и от времето,но ще се разберем,ще ти пиша за повечко имфо. Hug

# 88
Добро утро момичета  bouquetСутринта слушах прогнозата за времето за другата седмица.....дават направо летни температури.Много гот ще е .... PeaceДнес в късния слетобед  съм на рожден ден с каката в караокето срещу Черно море-Акварел.....ша запия по едно ,ша запея по две..................И на разходка се каня да изляза след 11 часа,ама на къде ще ходя не съм решила още.Вие спинкате ли още ...брейййййй тези вашите бебоци много поспаливи. Joy JoyВие къде ще де разхождате днес

# 89
добро утро Simple Smile

Аз днес ще съм с мъжо на разходка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт