Мамчета ние уте с бебо заминваме при свеки
на гости за 1 седмица. Ще ми липсвате всички, но ще Ви пиша от там-надявам се девер ми да си е оправил нета

Като се върна ще навксаме с разходките.

на гости за 1 седмица. Ще ми липсвате всички, но ще Ви пиша от там-надявам се девер ми да си е оправил нета

явно нямат много време за чат вече. все по-рядко се виждаме , ама то с тея растящи диванета няма как
Не ми остава изобщо време напоследък за дете и компютър, с тия фризьорски курсове дето ги започнах,добре че свеки е тука да помага,иначе ще полудея. 
,дано се организираме скоро някоя събота или неделя да се видим като е хубаво времето,че през седмицата аз не мога за съжаление

то стана среднощ!!!
Сутринта слушах прогнозата за времето за другата седмица.....дават направо летни температури.Много гот ще е ....
Днес в късния слетобед съм на рожден ден с каката в караокето срещу Черно море-Акварел.....ша запия по едно ,ша запея по две..................И на разходка се каня да изляза след 11 часа,ама на къде ще ходя не съм решила още.Вие спинкате ли още ...брейййййй тези вашите бебоци много поспаливи.
Вие къде ще де разхождате днес