Варненчета беснеят по алейките майките им бъбрят си по пейките - 41

• 14 134
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
Кой е поспалив бе Mr. Green Ни сме станали отдавнааа Rolling Eyes
Ни ши излезем ама къде и кога незнам Rolling Eyes

Божке сега на кой е по-по -най едното дете болно било повръщало.Тез родители са за убиване въобще не мислят за другите #Cussing out
Тъпанари Confused
Вчера на опашката за фурнети едно момче сто чупки правеше,обръщаше се покашляше  докато разбера,че детето не иска да се изкашля отгоре ни -явно всичко е да възпитание .Как може дете на не повече от 15г да се съобразява ,а тия да си заведат болното дете на такова място.

# 91
Запис,че болна не-болна се попилях от разходки щото моето дзверо вкъщи не стои ooooh! #Cussing out

# 92
  • Варна
здАрвейти, ние днес по семейно се търкулнахме до Каварна, слязхме на плажа, хапнахме и се прибрахме. видяхме лебеди и морето, съответно "папа" и "мокро"  Joy
мойта много крива днес, тез кучешките ще ни довършат  ooooh! само на мляко сме цял ден  Confused

# 93
  • Варна
Пу голямо движение днес в темата Mr. Green

Ние излизахме днес квартално с Христинчето и тя ме разведе и запозна с околията Laughing

Много мило момиче, забавна и наистина ми допадна (да кажа хубави неща, че ще прочете  все

пак Mr. Green Laughing), базикам се, наистина Хриси е много готина и се радвам, че ми е комшийка , иначе

съвсем непознавайки никого тук ми е доста трудно да вляза в час.

Дано и вашият ден е минал добре, а пък сега такъв мързел ме е налегнал, че дано се появят сили

отнякъде, че гладни ще си легнат моите Mr. Green

# 94
Здравейте мацки! Днес пак бяхме цял ден в Морската, ама пак никой не видях Cry
Утре ако е хубаво времето- там сме. Който желае компания да пише. Hug
Довечера майка ми ни е пуснала в отпуск по хойкане с татито и ще ходим на диско! newsm44 newsm68 smile3521 Дано само да не стане като предния път дето много се канихме и си останахме по пенсионерски вкъщи. Днес на никой не звъннах за разходка/и не писах/, защото изобщо не съм сядала на компютъра, съответно не съм видяла, че има желаещи за компания. Обещавам от сега нататък да проверявам виваги преди разходка. Айде момиченца- кокиченца, отивам да се приготвям за купОООООн! Sunglasses

# 95
Саши видях че си си оставила номера на GSM-a. Направо ще ти звънна ако е удобно и да се разберем за морската Simple Smile

# 96
Днес също бях самосиндикално в морската Rolling Eyes

# 97
Румка,мерси за  хубавите думи!!!  Grinning Hug

# 98
Здравейте мами,
Пиша Ви от Сливен където сме на гости на свеки. Голям път голямо чудо, малкия почти не спа голямо кокорене и циврене беше.
Денят ми обаче не започна добре..
Днес разбрах че е починал моя любим братовчед- младо момче -паднал във вътрешно стълбище на една нова кооперация и на място newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45
За съжаление няма да мога да го изпратя в последния му път!
Поклон пред светлата му памет. smile3518

# 99
  • Варна
desiniko моите съболезнования  Cry много ме е яд като се получи такава нелепа смърт  Confused особено пък с млади хора Cry

# 100
  action032 съжалявам

# 101
Деси,мойте съболезнования Praynig

# 102
desiniko моите съболезнования  Sad
А бе на мойта кукла вечер и се поти главата става цялата вода и то преди да заспи някой може ли да ми каже на какво се дължи това newsm78

# 103
desiniko,моите съболезнования....много е мъ4но за такива млади хора да свърши така живота....

софи82 и ние се потим доста преди да заспим- явно голямо въртене,голямо 4удо е това да заспиш...ние спим все още в 4увал4ето,но не мисля,4е се изпотява заради него.добре,4е свикна с него ина4е нямах минута спокойствие през нощта- много се въртим и все сме отвити...
днес къде се скри слънцето????

# 104
Деси, мойте съболезнования  Cry

Мамита, търся бънджи да купя. Подариха ни едно, но то е по-скоро "скачащи гащи" и ни е голямо, ръчичките й посиняват.
Някой има ли да продава?

Общи условия

Активация на акаунт