Дюканки с палачинки, трици и меса топим сланина и кила - 93 тема

• 45 357
  • 951
  •   1
Отговори
# 165
Вещи благодаря,че си ме включила в таблицата Hug

Момичета случвали ви се кантара сутрин да показва едни кг, а на обяд или вечерта други или моя кантар се е побъркал?

# 166
Sun сега ще изпиташ истинско удоволствие от пазаруването

# 167
Ми какво да ти кажа...аз понеже съм гений и установих, че сутрин след физиологичните ми нужди съм най-лека. После като закуся и изпия половин литър вода и имам промяна в кг + 600 гр например.

# 168
Скорпи, ощя мъничко ти остава!  Hug На коледното парти вече бях свалила почти всичко, но тогава още ми се крепяха на кръста (бях с рокля), но днес направо се свличат, трябва ми колан за под полата  Laughing. Ето я рецептата за Дюканска нутела: http://dukanskirecepti.wordpress.com/category/Десерти-П/page/2/ :
Нутела по Дюкански
Продукти:
1 жълтък
1/2 бурканче кисело мляко
2 с.л. подсладител
1 с.л. какао
Аромат Лешник
Приготвяне:
Първо смесете жълтъка и киселото мляко.
Добавете какаото, подсладителя и лешниковата есенция.

Рецептата е подходяща за различни сладки тричави палачинки или за заливане на желираното кисело мляко.
Ками02, абсолютно нормално е. Тегли се само сутрин на гладно след 00 и без дрехи.  Peace А за пазаруването, ох, как обичамммм, само да има кой да върви след мен с портмоне или карта.  Money

# 169
Момичета, не само гардероба и бельото, а и чорапите трябва да си сменям.  hahaha Днес си облякох пола за първи път след голямата промяна и какво установявам - всичките ми чорапогащници са ми големи.  Joy Joy Joy
Аз още не мога да свикна да си купувам по-малък размер.  Joy
Мдааа, все повече се замислям за една асоциация за оборотни дюкански дрехи... Не, че чорапите и бельото влизат в това число, де.  Joy  Но за тези, които не са си стигнали целта, постоянната промяна е финансово непосилна и излишна.

24 milla Baci  hahaha

Скорпи, няма я, защото го сътворих снощи към полунощ и още не съм проверила всички рецепти дали пък някой друг не го е правил вече - да не дублирам публикации. Но той е по-подходящ за третофазничките. За нас по-рядко, че е с какао... Сега ще отида да я напиша.

Ками, нищо по-нормално от това. Все пак, ти постоянно променяш съдържимото на стомаха си през деня. И течности поемаш... Следи сутрешното тегло.

# 170
SUN-Браво,на теб Hug.Аз като ви гледам промените,съжелявам че, не се захванах с режима по-роно,но кърмих бебока и нямаше как.  bouquet

# 171
Аз като ви гледам промените,съжелявам че, не се захванах с режима по-роно,но кърмих бебока и нямаше как.  bouquet

аз, благодарение на дългото кърмене, заприличах на това Simple Smile Да си хапвам , да не ми спре кърмата, та сега...тук  Peace

# 172
Sun-И аз така с чорапогащниците-от размер XL минах на М Joy
lenny pld-Бравос,момиче smile3501Ама кажи и за мерките не само за кг

# 173
  • Universe
Момичета, не само гардероба и бельото, а и чорапите трябва да си сменям.  hahaha - всичките ми чорапогащници са ми големи.  Joy Joy Joy

- и  обувките , Sun, newsm78. Даже може да си смениш номера, ако промяната е драстична Wink
Piglet__  -  Hug - мерките ми отговарят на 57 кг / Confused - много ме е яд, че не се премерих в началото със сантиметър #Crazy/

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 14:47 от lenny_pld

# 174
Цитат на: Abrakadabra
[b
Скорпи[/b], няма я, защото го сътворих снощи към полунощ и още не съм проверила всички рецепти дали пък някой друг не го е правил вече - да не дублирам публикации. Но той е по-подходящ за третофазничките. За нас по-рядко, че е с какао... Сега ще отида да я напиша.

Аха в такъв случай ще я чета след 2 месеца Cry

# 175
      Здравейте, Дюканки!
 Честит рожден ден на празнуващите и от мен .
Вече 4 ден съм на рейима има резултати ,но днес ме налегнаха едни месечни неразположения и сега следващите 5 дена все едно нищо .Но се надявам че след неразположението ще има още малко подобрения на резултатите.

# 176
Оооооо, аз си пазя любимите (почти необличани) дрехи и от слабите периоди. Никакво пазаруване, докато не си върна линията  Wink

# 177
Лени, в обувките няма промяна. Аз винаги съм била с много тъник крак. Дори си спомням, че навремето ми беше много трудно да си намирам толкова тесни обувки - всички ми стояха като паници и поръчвахме на познати да ми носят от Италия.  Wink Ако и обувки трябваше да подменям изцяло...  #Crazy Money #Crazy Money
Глезоран, няма страшно, след МЦ нещата ще се нормализират.  Peace

# 178
Перличка, честит рожден ден ! Да си все така слаба, хубава и много обичана !!!!

На всички здравейте !! Мисля за вас , отслабвайте и бъдете режимни, пийте мнооого водичка !!!  Hug  Hug  Hug

# 179
Публикувана от: Sun
Цитат
Днес си облякох пола за първи път след голямата промяна и какво установявам - всичките ми чорапогащници са ми големи.    
Сънче , не можах да се стърпя   rotfImbo rotfImbo
А аз как си поръчах от Продавалника , новичка блузка , размер Л - точно като за мен. И като пристигна какво да видя - Огромнааа. За висока и едра девойка / каквато вече явно аз не съм  Joy / Та сега си имам палатка с етикет  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт