Дюканки с палачинки, трици и меса топим сланина и кила - 93 тема

• 45 398
  • 951
  •   1
Отговори
# 150
В дюканските редици, мадами се ловят със трици Simple Smile))

много яко и актуално в контекста на тричавия дефицит

# 151
Честит рожден ден на ПЕРЛИ!   bouquet
Да се отчета и аз за три месеца общо -9кг , но последно време все на едно място стоя въртя се около 80кг. и не мърдам. Дали е от това, че ям много млечни или просто е задържане. Но докога имам още поне 6-7кг за сваляне. Лято идва все пак.
Желая ви лек, усмихнат и отслабващ ден!

# 152
Бижу   55
Марини, честито ти трета фаза и успешно задържане. Чакай ме в понеделник и аз идвам   bouquet
Духи, честита месечинка  Hug
Рокипагане, в нашия сайт са при десерти П  Peace
Деата, много ти е сладурчест брамбазъка Wink

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 13:54 от МАМS

# 153
Ради, браво!  smile3501
Лени плд, честито намаление!  Hug Дано не видиш никога вече 6... на кантара!
Бижу1, добре дошла и успех!   bouquet
Паскалева, браво!  smile3501

РУСЕНСКА СРЕЩА - 12.04.2008 (събота) от 13,00 часа - механа "Ловна среща".

Моля, дайте потвърждения на ЛС, за да направя резервацията!

# 154
  • Universe
2. Какъв СЛАБИТЕЛЕН? Аз имам излизане. Пак ли с памперс да излизам не ми е ясно? Laughing

Mamica, подарък от мен, че от снощи си го закъсала - и ...  Naughtyвнимание с бозичката

На всички поздравили ме - bowuu- благодаря!
На новодошлите - !!!

# 155
Ми аз денем ям не повече от 1ч. кисело мялко с трици на закуска.
Рядко ми се събират повече от 500гр. млечни на ден ( това когато ям десерт). Аз ям десерти, когато съм на П, за да запълня сивотата от проеините. Когато съм на ПЗ ям морков, домат, а в него има въглехидрат и не ям повече от чаша млечни.
Това се оказа моя проблем преди. Да не ти е малко водата? Не знам. Ти си знаеш най-добре, но щом сама се сещаш за млечните е вероятно да са те причината.

Русенки за срещата и името на ресторанта им е режимно Simple Smile
 П.С. И варненки са в час с името. Евридей режимни хахахахах

# 156
  • Варна
Честит рожден ден Перле и честита месечинка

Има голямо разместване по пейките - БРАВО момичета   bouquet

Аби, я вземи ела във Варна събота, малко да си починеш - ква е таз работа по 22 часа и без туй пропусна Софийската среща имаш да ни връщаш "присъствие"  Wink
Чудесни обяснения за масажа, току що се връщам от такъв  Mr. Green

По повод бозата на Мамица - преди два вечера си хапнах престояло доста в хладилника "резливичко" соево кис. мляко и на другия ден се прочистих  добре Whistling

ВАРНЕНСКА СРЕЩА - 05.04.2008, 14 часа, р-т ЕВРИДЕЙ (до ХЕИ). Записвания при играчка-плачка
Поканени са всички Дюканки - Русе, Добрич, Ген. Тошево, Шумен, Бургас и всички далече от морето

# 157
Добър ден на всички  Hug Hug
Ама сте писалииииии  ooooh! ще  чета после  Laughing

Перле честит рожден ден

# 158
La Fornarina,Radi_NM,ros4o,portokal4e,Паскалева Hug Hug bowuu bowuu bowuu bowuu
ros4enka,благодаря ти ,мила! Hug
Пиле,обожавам перли Hug
Танич,мъжо ми се скъса да се смее с аватара ти и линийката  ти.Каза "Този г.з тежи колкото нея "hahaha Joy JoyШпионира от другия комп Hug Hug hahaha hahaha Joy Joy
В дюканските редици, мадами се ловят със трици Simple Smile))
Срещу нас има магазин за фуражни трици. newsm78 се аз що от сутринта пълно с мъже на опашка.Те горките не разбрали с какви трици се ловят.............. Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha
Креми,благодаря! bowuu
Мамица ,излиза ли вече?Имаше ли поражения.? Joy Joy
Лео, Hug Hugблагодаря!

# 159
Майка Зайка-Клевър са рулцата и само те са 1,29 лв. Имам ги в хладилника, но нямм кабел да прехвърля от апарата.
Я, вижте нещо смешно от новата книга с рецепти, която не е лоша.

# 160
  • Бургас
Перле,честит рожден ден! Много красиви мигове ти желая!  Все така мила и отзивчива да си!  newsm51 newsm59

# 161
Перле, Господ здраве да ви дава, и на тебе, и на мъжът ти! Hug
Това си е музика за моите, вече не дебели уши Simple Smile
Нарочно съм го сложила тоз аватар, за да не се отпусна пак.
Да ми е като стимул, щом го зърна и потрепервам Simple Smile

# 162
Перле,честит Рожден ден и от мен. smile3510  Нека всички твои желания,бъдат мои  пожелания  bouquet

# 163
Момичета, не само гардероба и бельото, а и чорапите трябва да си сменям.  hahaha Днес си облякох пола за първи път след голямата промяна и какво установявам - всичките ми чорапогащници са ми големи.  Joy Joy Joy

# 164
Сънче бравос от кога мечтая и аз за такава пълна промяна, но с вас съм убедена че ще я постигна.
HEPL дами от един час търся рецептата за дюкански течен шоколад и в рецептите я няма из темите тук-там порових но неуспешно Sad
моля за помощ.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт