Дюканки с палачинки, трици и меса топим сланина и кила - 93 тема

• 45 384
  • 951
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Здравейте!Да се запиша и аз в новата ни темичка, Вещи, Амси, Мамице   bouquet
Честит рожден ден, Перличке, да си здрава, щастлива и много обичана от твоите момчета!
Лек и минусов ден момичета! Hug

# 136
еееее БУХТИИИИИИИИИИИИ БЕ!   hahaha

# 137
Аби Flutter не се крий пак да те подсетя че чакаме снимки относно целулита. А между другото си намерих и купих вече лосиона които ти ми препоръча и след някоя седмица ще докладвам, но първо да свърша антицелулитния на нивея.
Не съм забравила, Фифи. Нямам втората снимка - след. И от десет дни се прибирам по нощите, та няма и как да ми я направят.  С моите темпове, накрая ти ще пуснеш снимка преди и след целулита.  Joy
Мини съвет от мен. Мазането си е мазане, но мачкането решава проблема. Така че, хубаво стискай.  Grinning Обхвани мускула и си изтегли ръката към края му (напречно). В момента, в който мускулът свърши, в ръката ти ще останат само подкожните натрупвания и целулитът. Тогава стисни. Знам, че боли, но ще усетиш как целулитените топчета се пукат... Можеш да разнообразяваш с много бързо търкане с голям натиск, но вече не напречно, а по протежение. Прави го всеки ден, след душ. Лосионът улеснява плъзгането на ръката, намалява болката и изглажда кожата.
Провери по този начин и около прасците си. Аз лично се шашнах, когато ми казаха, че и там имам. Никак не си личеше. Само с тази хватка. След достатъчно мачкане започна да се вижда мускулът на прасеца ми. С невъоръжено око.  Peace
Ори, много арен аватар, душа. Замириса на море направо.
Марини  Hug
Вики, дори е нормално. Още от овулацията, теглото започва да се покачва и така до края на цикъла.

Май трябва да спра да пиша за днес, защото Вещомира с тиган ще ме гримира.

# 138
Благодаря, Abrakadabra!

# 139
РУСЕНСКА СРЕЩА - 12.04.2008 (събота) от 13,00 часа - механа "Ловна среща".

Моля, дайте потвърждения на ЛС, за да направя резервацията!  Grinning

Вики, МЦ дава отражение - не се притеснявай!  Peace
РосченкаHug

# 140
Здравейте мацки. Мале много бързо пишете, немога да ви изчета. Първо и най-важно ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , Перле! Желая ти цялото щастие на света , много здраве , любов и късмет!
Да се отчета и аз най-сетне намерих цаката на триците. Днес направих вашенто кексче и е изключително вкусно. Благодаря на авторката   bouquet За 7 дни ударен етап съм свалила 4кг. Днес ми е първи ден ПЗ и нямам търпение да хапна нещо зеленчуково. на всички желая хубав ден!

# 141
  • Universe

Имам повод за хвалбааааааааааа - - вече на кантарчето трайно се показа 5 /по тоя повод да Ви разсмея - както си бях направила кексче за закуска, така от мерак и пусто подскачане в/у теглилката ... и до сега си стои самотно на масата и не е уважено, горкичкото. От щастие ми се затвори  устата, глътката и хранопровода, но пък автоматично ми се отприщи желанието за промяна на линийката /
ПОЖЕЛАВАМ ВИ УСМИХНАТ И СЛАБИТЕЛЕН ДЕН
И един стимул за всички - Моника Белучи - това е жената!!![/b]

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 13:23 от lenny_pld

# 142
Росченка,   Hug
Не дойдох на срещата, защото не познавам никого и ме беше срам Embarassed
Но на следващата вече ще дойда, обещавам Simple Smile
Ходих на лекар за обрива, каза, че най-вероятно е от антибиотика, но аз вече съм накрая, имам само още едно хапче.
Но пък на мен не ми се вярва да прецени само от един поглед, без всякакви изследвания.
Лени плд, бравос за петичката!  bouquet

# 143
Diameter, и аз като теб вече 10 дена нищо не свалям,от днес съм на 5П,в понеделник ще пиша да ли се е променило нещо.

# 144

ПОЖЕЛАВАМ ВИ УСМИХНАТ И СЛАБИТЕЛЕН ДЕН

1. Браво за 5-чката. Супер. Аплодисменти от мен.
2. Какъв СЛАБИТЕЛЕН? Аз имам излизане. Пак ли с памперс да излизам не ми е ясно? Laughing
3. Каква Белучи бе мила. Щом е "Бе"....бешело минало.

# 145
Вариант 2. " Дюканки слабеят тук на сланината на пук"!
  newsm62
Аби, То_ни newsm47
"С Дюкан ти се захвани и не окръжност, а линия, ще имаш ти!"

Това е роден поет съм аз Simple Smile
Туй камъче в мойта градинка ли беше  newsm78
Аха- точно по средата.

# 146
Здравейте момичета,

Тони ми разказа за режима и за вас и много бих искала да се присъединя  bouquet
Бях 81кг преди две години, сега съм 69. Започнах да спортувам, но установих че не ми стига Blush
Надявам се, че ще ме приемете в отбора на вталяващите се дюканки Grinning

Hug

# 147
Здравейте момичета   smile3525

Честит рожден ден на Перли   -  желая здраве и щастие     ura

и на всички които имаха празници през дните които пропуснах   nbirthday

на всички отслабнали, отслабващи, инвестиращи    smile3501

желая ви лек и отслабващ ден

отивам да чета

# 148
В дюканските редици, мадами се ловят със трици Simple Smile))

# 149
Моля ви някой да ми даде рецепта за тези бухти, дето пишете, че нямам никакво време да изчета предишните странички. МОЛЯ ВИ! Може на лични! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт