Дюканки с палачинки, трици и меса топим сланина и кила - 93 тема

• 45 376
  • 951
  •   1
Отговори
# 270
  • Sofia
така е, но ако пък прекаленото ядене на месо храни раковите клетки....Tired

# 271
А да попитам - да не би да няма вегетарианци болни от рак? Или те са имунизирани ?!?
И като четох - излиза, че ракът се причинява от паразит.. Значи ли, че раково болните са заразни..
Ако човек започне да дълбае за всяка хапка и всяка стъпка.. Ми да лягаме и да умираме  Rolling Eyes
Всичко е въпрос на психика на мен ми бяха казали докторите ,че няма да ме бъде
ама аз реших ,че са сбъркали -оказах се права Peace

# 272
Порових малко, и първо ми попадна това,което Духи вече е публикувала,това са продукти ,които се препоръчват при хора с риск или вече заболяли от някъкъв вид рак,това,което се препоръчва е общо взето по нашият режим.
В една статия пишеше,че най-опасни са червените меса и колбасите,бекона и всички тези тлъстички  месища.........
Така,че това е което открих
Общо взето останах с впечатлението,че се храним правилно и здравословно. Peace

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 20:29 от Елена82

# 273
Аптека в нашия квартал няма, сега седи човека и си я пощи  Laughing Добре, че няма косми все още

Намажи го с белтък от яйце  Peace

# 274
  • Варна
Едната ми баба, лека й пръст, беше с рак на панкреаса. Преди да си отиде, бяхме ходили на специален диетолог, направената диета беше почти едно към едно с Дюкан. Ако нещата, които ядем, са вредни, би ли ги предписала диетоложка на раково болен?

# 275
ПРОБЛЕМ  #Cussing out #Cussing out #Cussing out - хем да се похваля,хем да се оплача - бях до 00 НАЙ-НАКРАЯ ( за 1 път от 5 дни  #Cussing out) и.....  Embarassed забелязах кръв  Embarassed Нямаше нито болка,нито нищо.......но я ВИДЯХ на пустата хартийка....може ли да са хемороиди?Никога не съм имала подобен проблем  Embarassed На някой да му се е случвало??? Ох,много ми е неудобно ,но нямам с кой друг да се посъветвам - нямам приятели,които спазват режима! Вие сте ми единствени ! Hug Embarassed

# 276
  • Варна, а по празниците в Ямбол
ПРОБЛЕМ  #Cussing out #Cussing out #Cussing out - хем да се похваля,хем да се оплача - бях до 00 НАЙ-НАКРАЯ ( за 1 път от 5 дни  #Cussing out) и.....  Embarassed забелязах кръв  Embarassed Нямаше нито болка,нито нищо.......но я ВИДЯХ на пустата хартийка....може ли да са хемороиди?Никога не съм имала подобен проблем  Embarassed На някой да му се е случвало??? Ох,много ми е неудобно ,но нямам с кой друг да се посъветвам - нямам приятели,които спазват режима! Вие сте ми единствени ! Hug Embarassed
Аз бях питала преди месец, заради сестра ми?! Имаше съмнения, но никой не ми отговори /или аз съм пропуснала отговора/ Embarassed newsm78

Играчка, кажи ак върви организирането на срещата, колко човека сме вече... За втори път питам, може би не си видяла предния ми пост.....

# 277
katyadjin а при нея проблемите продължават ли?  newsm78

# 278
  • Sofia
Едната ми баба, лека й пръст, беше с рак на панкреаса. Преди да си отиде, бяхме ходили на специален диетолог, направената диета беше почти едно към едно с Дюкан. Ако нещата, които ядем, са вредни, би ли ги предписала диетоложка на раково болен?
Отговарям без да съм диетолог - НЕ!
mariaid  как да ти го обясня по-деликатно  Embarassed запекла си се и мммм изпражненията ти са станали по-твърди в резултата на което от самото напъване се е спукал кръвоносен съд  ooooh!

# 279
Момичета да ви попитам нещо
знаейки, че хората предразположени към рак имат в тялото си пропиленова киселина, която се активира, когато се употребява изключително месо /протеини/ и най-вече месо, най-вече пилешкото, където се съдържат хормоните на растежа на раковите клетки, поради лошия начин на хранене и отглеждане на пилетата,...и др.меса /без домашните/ ...та как преодолявате това положение?  От тази гледна точка се   възпирам да започна диетата, защото вече съм близо 40-те и...не бих искала да провокирам евентуално развитие на ракови клетки, което трае от 2-5 години.
Питам от чисто любопитство, в семейството си имам хирург, който твърди, че е много опасна системната употреба на месо, тъй като туморите и рака изисквали предимно и само зеленчуци, без животинска храна.
Моля не ме нападайте, а ако може ми отговорете, все пак в интернет има доста информация , но мен ме интересува предимно тази известна вече диета в България
Благодаря ви

Привет Канинова, няма да те нападаме с камъни, тук сме цивилизовани. Laughing
1.Както твърдиш ти, за да разнием рак трябва да имаме пропиленова киселина,която вероятно се открива с изследване. Ако толкова те притеснява, направи го.
2.Не е задължително да ядеш пилешко весо, по горните причини, а риба, морски дарове, яйца и други работи.
3. Според мен, твоят мъж си те харесва и така и те сплашва. newsm78

Мариард, Горгона е права,не се тревожи.
Катетоджин, Дорчето Hug Hug

# 280
Горгона Медуза много ти благодаря и извинявай ,че те карам да ми обясняваш такива неща  Embarassed Embarassed Embarassed Ама аз съм си една паника и от най-малкото нещо се плаша......  #Crazy Благодаря ти!  Hug Hug

# 281
  • софия
Медузке, Hug оправихте ли се с мъника?
Канинова,благодаря за информацията.Но ако тръгна да се замислям и задълбавам във всяка една прашинка(не умаловажавам рака изобщо)от нашият живот,тогава трябва да лягам и да умирам.Това е лично мнение. Peace

# 282
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Мария, питах  сестра ми, каза,че няма вече проблем, навярно е станало както Горгона е написала, тя си е взела тогава свещичка за целта и до там! Peace

# 283
vivi07,Петя Николова,Кри,Mimi_Georgieva,mimi-dessi,Елена82,благодаря ви за поздравите Hug Hug Hug
Сънче,хубав човек е дядо ти щом е роден днес.Да ти е жив и здрав! Hug Hug
Момичета, прочетох ви ,ама нямам време сега да пиша Peace

# 284
  • София/Осло
Привет акали и неакали момичета, запечени и разтроени, подути и залепнали...как сте шушумиги  Wink
горгона- кво направи ти с това дете, чий го дири с дъвка по топките....отлепихте ли се
катеджин , мариаид - не се шашкайте точно и деликатничко ви обясниха  Hug човещинка е

Общи условия

Активация на акаунт