Дюканки с палачинки, трици и меса топим сланина и кила - 93 тема

• 45 302
  • 951
  •   1
Отговори
# 255
Духи-Пухи, браво на теб, супер резултат и в кг, и в обиколки! newsm10 Само не разбрах олекотена трета ли спазваш или втора, докато кърмиш? Thinking

Ами да ти кажа и от двете има по малко..
Общо взето ми е такъв режима:
3 дни П (понеделник, вторник и сряда) само месо, риба, яйца и млечни + 1 салата за вечеря..
след това 4 дни ПЗ (четв., петък, събота и неделя) ям всичко изброено, като на всяко ядене имам салата + 1 плод сутрин на закуска..
Закуската ми задължително е 1 кофичка Пършевица 0,5% + 3 с.л. микс овесени трици + пшеничени + ленено брашно. Понякога хапвам и тричаво печиво за вечеря или още малко мляко с трици за преди лягане..
И по 3-4 л. вода на ден Simple Smile
+ 3-4 пъти седмично трениам на степера по 30-40 минути..

# 256
  • Sofia
Бясна съм! Сина ми си залепи дъвка на пишката. Няма махане. От нерви и  яд му казах, че сега ще отидем в Пирогов и ще му я отрежат  #Crazy Реве и не спира, но това чудо така е залепнало, опитах с вода с гъба - НЕ  #Cussing out

# 257
Бясна съм! Сина ми си залепи дъвка на пишката. Няма махане. От нерви и  яд му казах, че сега ще отидем в Пирогов и ще му я отрежат  #Crazy Реве и не спира, но това чудо така е залепнало, опитах с вода с гъба - НЕ  #Cussing out
Joy Joy Joy
Споко бе, не се ядосвай.Ще се махне дъвката.

Ох, Деяно, скъсах се да се хиля Joy Joy

# 258
С бензин  Rolling Eyes Ама после много ще трябва да го миеш  Crazy
Това сериозно.

# 259
Момичета да ви попитам нещо
знаейки, че хората предразположени към рак имат в тялото си пропиленова киселина, която се активира, когато се употребява изключително месо /протеини/ и най-вече месо, най-вече пилешкото, където се съдържат хормоните на растежа на раковите клетки, поради лошия начин на хранене и отглеждане на пилетата,...и др.меса /без домашните/ ...та как преодолявате това положение?  От тази гледна точка се   възпирам да започна диетата, защото вече съм близо 40-те и...не бих искала да провокирам евентуално развитие на ракови клетки, което трае от 2-5 години.
Питам от чисто любопитство, в семейството си имам хирург, който твърди, че е много опасна системната употреба на месо, тъй като туморите и рака изисквали предимно и само зеленчуци, без животинска храна.
Моля не ме нападайте, а ако може ми отговорете, все пак в интернет има доста информация , но мен ме интересува предимно тази известна вече диета в България
Благодаря ви

# 260
Момичета да ви попитам нещо
знаейки, че хората предразположени към рак имат в тялото си пропиленова киселина, която се активира, когато се употребява изключително месо /протеини/ и най-вече месо, най-вече пилешкото, където се съдържат хормоните на растежа на раковите клетки, поради лошия начин на хранене и отглеждане на пилетата,...и др.меса /без домашните/ ...та как преодолявате това положение?  От тази гледна точка се   възпирам да започна диетата, защото вече съм близо 40-те и...не бих искала да провокирам евентуално развитие на ракови клетки, което трае от 2-5 години.
Питам от чисто любопитство, в семейството си имам хирург, който твърди, че е много опасна системната употреба на месо, тъй като туморите и рака изисквали предимно и само зеленчуци, без животинска храна.
Моля не ме нападайте, а ако може ми отговорете, все пак в интернет има доста информация , но мен ме интересува предимно тази известна вече диета в България
Благодаря ви

Хм.. стана ми интересно.. И порових малко ..
http://clubs.bol.bg/index.php?t=post&reply_to=43354&quot … faabe42e338b9821b

Диетична терапия – основните характеристики:

•   Строго ограничаване на  глюкоза и въглехидрати (= диетата съдържа около 70 г въглехидрати дневно)

•   Диетата е богата на масла и белтъчини, включваща нова комбинация от  растителни мазнини и пречистени протеини

•   Използват се  специално разработени хранителни продукти, съдържащи ценни растителни масла и белтъчини

•   Приемат се  продукти с нисък гликемичен индекс, които предизвикват  незначително покачване на нивото на кръвната захар, поради замяна на глюкоза и захароза  с други  захари като палатиноза, изомалтоза, фруктоза или подсладители

•   5-кратно хранене на  ден, включващо и два леки приема на храна във форма на течен протеин ( Лактатна напитка)

•   Използват се млечни продукти,  ферментирани с млечна киселина – Лактатна напитка

•   Употребяване на висококачествено месо  от тревопасни животни, които не са получавали зърнени фуражи, добавки и са хранени само с трева.

•   Плодовете са вкусни и богати на витамини, но съдържат значително количество  глюкоза и фруктоза. Някои плодове са включени в „Жълтата група”, в разрешени количества. Трябва да използвате само тези плодове, в случай, че ги изисква хранителния график. Не трява да се консумират консервирани плодове заради добавената в тях захар. Забранени са фурми, смокини, райска ябълка, стафиди и кайсии. Не употребявайте сушени плодове, защото те съдържат концентрирана захар.

Изпивайте по два литра течност дневно, предимно вода, билков или зелен чай (без захар или с подсладител). Добавяйте в кафето сметана, а не мляко заради съдържащата се в него лактоза. 

Ако предпочитате разреден плодов сок, разреждайте го с вода в съотношението 1:10 (1 част сок: 10 части вода), за да избегнете излишно количество глюкоза. Когато пиете сок, пийте само 100% чист сок.

Не са подходящи безалкохолни  газирани напитки и кола.
Не употребявайте бира.

Това го дават антитуморна диета.. На мен ми прилича много на Дюкан  newsm78

# 261
mimi-dessi, сода и газирана вода е едно и също, и става за режима, щом става кола лайт Peace
kaninova, не мога да коментирам тази информация, тъй като не съм наясно , а и не съм от хората, които се взират в дълбочина в здравето си и превантивните мерки за неговата продължителност, което е мой голям минус. Но ако робувам на всяко "За" и против" ще трябва да живея в стерилен скафандър, да ям определени био-храни и какво ли още не - което ми е далечно като философия и като начин изобщо да прекарам живота си Peace Много неща провокират растежа на раковите клетки, това мога да кажа.  Wink

mariaid, Пиратка, Росчо Hug /Росчо, кое те учудва в свалянето на 2 кг за 2 седмици?/

Бачи, днес си чаках книгата, ама не дойде Rage

# 262
Горгона, вземи от аптеката Йод-бензин и с памуче отстрани дъвката. Не плаши детето с рязане  Grinning
И за да не се чудите, коя пък е тая си признавам, че съм на режима от няколко дни и здраво ви шпионирам, но не пиша. Искам да мине известно време, та да се похваля, ако има с какво. Много сте сладки всички и сте ми голям стимул. Много  Heart Eyes на всички Дюканки!

# 263
  • Sofia
Аптека в нашия квартал няма, сега седи човека и си я пощи  Laughing Добре, че няма косми все още

# 264
Здравейте,

Вещи  Hug Благодаря за темичката!

Перле Честит рожден ден,бъди жива и здрава и много обичана! newsm51
и поздравления за другият ти повод,ти си голям стимул за мен!   bouquet

Аби  Hug Не се засрамвай мила,това не са комплименти ти просто си страхотна!  bouquet

mama_na_kiki Браво момиче!имаш чудесен резултат,смело напред!  Hug
duhi_puhi  Честит ти първи месец,и моят резултат беше като твоят!   bouquet

Това за раковите клетки ми изправи чупливите коси честно казано........... Shocked и тъй като здравето е на първо място за мен смятам да поровя малко и да открия някакво инфо.То е ясно,че почти всичко което ядем е пълно с боклуци и нитрати но това за месото и раковите клетки не го знаех....................... Shocked

# 265
ето например тук е обяснено много добре, аз не се изразих правилно май...ама месото е враг номер 1
http://www.save-darina.org/component/option,com_joomlaboard/Item … id,2743/catid,23/

малко е дълго,...

# 266
орелия  smile3525....mерси  bouquet
канинова Simple Smile може би си права  но над нормално тегло е една причена да има други по сериозени  опасности за живота  като,
диабет и сердични проблеми за това ние правим каквото можем да отслабваме и терсим си начин да бъдем здрави и щастливи ,
успех ти жилая newsm51

# 267
kaninova Shocked
Егасимо,преди годинии имах таквоз приключение,а пък не бях на никаква диета,
щото ми се виждаха ребрата Mr. Green
а все пак гризкаме зеленчуци и пием нЕкакви витамини hahaha hahaha hahaha
Мъжо от диетата спря лекарствата и се чувства чудесно Peace

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 20:52 от rivela

# 268
  • Sofia
И мен ме стресна това за рака, аз съм от скоро на дюкан, но има момичета от година и повече и са изяли тонове месо  Shocked

# 269
А да попитам - да не би да няма вегетарианци болни от рак? Или те са имунизирани ?!?
И като четох - излиза, че ракът се причинява от паразит.. Значи ли, че раково болните са заразни..
Ако човек започне да дълбае за всяка хапка и всяка стъпка.. Ми да лягаме и да умираме  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт