Дюканки с палачинки, трици и меса топим сланина и кила - 93 тема

• 45 306
  • 951
  •   1
Отговори
# 225
Mamica, за триците сутринта писах- търсете и в аптеките, оттам се зареждам напоследък. Кое е вашето село? Ако трябва да купя повечко  и да се срещаме да ви ги дам? Взех от едрите, пакет 200гр- за 1.40лв.

# 226
Мамица, кое ти е селото, бре жена?
В София винаги ги има на Римската стена, будка №27 или 29, не помня.
Но ги има абсолютно винаги!
Ако трябва, да ти изпратя по пощата. Не ми е проблем.

# 227
  • София
Добър  ден, момичета!
Честит рожден ден на Перлата! Здрава, слаба и все така духовита!
Благодарности на Вещи за темата, на Амси за снимките и на Мамица за заглавието!  bouquet  bouquet  bouquet
Искам да споделя, че вчера с Луда гъба бяхме на подводна аеробика в Амбасадор. Момичета, супер беше! Накрая си тръгнахме като изцедени лимони, сдъвкани и изплюти. Само 5 момичета бяхме и наистина си заслужава. Така че, който иска с нас - да заповяда. Хубаво е обаче да няма страх от водата, защото упражненията не се правят само стъпили на дъното. Не е задължително да може човек да плува, но да се чуства в басейна като в свои води.  Joy Саниманията са понеделник, сряда и петък от 18.30 ч., събота и неделя от 11 ч. Ако има повече от 4-5 желаещи, може да се заформи група и във вторник и четвъртък вечерта.
Честито на свалилите, търпение на инвеститорите и честито на всички с празник днес! smile3525
Поздрави на съседките! И режимствайте безконтролно!  Joy
Танич, будката на Римската стена била затворена по последни информации.

# 228
Момичета, оказа се ,че не само в Културата има раст.мазнини , в Гермата също има раст.мазнини-3,5 %.Жалко,аз много го харесах това мляко, то май наистина в Бг няма  истински нискомаслени продукти... Flutter

# 229
Кри, това е цяло безобразие! Simple Smile
Може ли така безконтролно да ни затварят будките, аааа?!  Crossing Arms
Добре, че се запасих обилно.

# 230
Ей много рибари, много нещо - ако не друго поне подозирам средната възраст на мъжете  на Перла и Танич /щи кажа аз на тебе орелче bambam Hug/
Аз на моя като затръгва на риболов му казвам "не взимай сьомга, че е скъпа, купи скумрийка или хек нещо, по-евтинко, така.."
Славе hahaha  Давай насам, ако рибарят ги не ще, може пък да ми купи на мен нови цици и да ми свършат работа Crazy
Цвети Hug  bouquet
Клер, е-е, чакай де, ще тръгнеш и ти надолу, спокойно! Не дебелееш, а засилваш метаболизма, предоставяйки му калории да изгаря ненужното! Peace
Петя Николова, честита месечина, хубав резултат! Hug
Кри  bouquet На жабета се правихте, а Laughing
тики-так, имат да,  момичетата си ги ядат и имат чудесни резултати. Пробвай Верея 0,1%.

# 231
Момичета, оказа се ,че не само в Културата има раст.мазнини , в Гермата също има раст.мазнини-3,5 %.
Култура и Герма са абсолютно еднакви. И двете млека са продукт на Бор Чвор. Просто са направили две различни опаковки.

Геци, тия дни нещо ме мързи. Имам си работа, не е да нямам, но съм като парцал и като се заровя в тая тема... Ей, ще отслабна и ще вземат да ме уволнят.  Joy Мерси за поканата!  Hug

Кри  Hug

# 232
Мили мои, аз ви пожелавам приятна вечер! Отивам на рожден ден на моя любим дядо. Ама как забравих да почерпя и аз.  ooooh! Нищо. Не е късно. Заповядайте на празнична вечеря!

# 233
Здравейте.Честит рожден ден на Перличка,да е жива ,здрава и слабичка:)
Както вече писах утре започвам и аз,днес си купих трици,имаше само 1 вид и нямам идея дали са по-едри или дребни.Та мисълта ми е тъй като мисля да ги хапна с мляко утре на закуска,млякото може ли да е вереа 0,1%.Благодаря предварително за отговорите:)
Лек и отслабващ ден

# 234
  • Бургас
Сънче,това на голямата снимка твое производство ли е?Много апетитно изглежда!
Весело изкарване на празника !

# 235
  • Варна
Момичета, оказа се ,че не само в Културата има раст.мазнини , в Гермата също има раст.мазнини-3,5 %.
Култура и Герма са абсолютно еднакви. И двете млека са продукт на Бор Чвор. Просто са направили две различни опаковки.

Е с т'ва не съм съгласна. Може да са на един и същи производител и да имат раст. мазнини, но самата плътност на продукта е различна. Когато ги разбиеш - Културата остава на като на зрънца, а Гермата е гладка. Като се сложи степче най-добре се откроява разликата  Whistling

# 236
Сънче, да ти е жив и здрав дядото  bouquet
Орелче, /леле, как ми нашока репата, още ме боли/ Hug така значи, на възраст на мъжете ще се обиждаме Simple Smile
Ми, дет викаш, поне евтина рибка да носят Simple Smile
Славе, като даваш сутиенчета, давай и циците, че вече немаааа такова чудо в моя сутиен Simple Smile

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 17:39 от tanich

# 237
Е с т'ва не съм съгласна. Може да са на един и същи производител и да имат раст. мазнини, но самата плътност на продукта е различна. Когато ги разбиеш - Културата остава на като на зрънца, а Гермата е гладка. Като се сложи степче най-добре се откроява разликата  Whistling
Joy Вярваш ли ми, че вече четвърти месец ги ям и никога не съм ги разбивала. Но и да бях, едва ли щях да забележа такива подробности.  Hug

Не помня кой изплака от обрив днес (протеини, протеини, никаква храна за мозъка не сте!  Grinning ), но и на мен половината ми лице е изринато. Много интересно, че е само лявата половина.  newsm78 Като белязана съм. И като се знам как ще отида на лекар, започвам да се чудя кой продукт да си махна от менюто...

Сън, много здраве на дядо ти от нас! Весело да си изкарате!   bouquet

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 17:45 от Abrakadabra

# 238
Сънче, да ти е жив и здрав дядо ти и да се радвате един на друг още дълги години! nbirthday А почерпката е безконтролно слюноотделяща! thumbsup
Честити минусчета на Атракция, Мънки, Милейди, Цоци, Деница 17, Виви07! smile3501
V_pet, Eta, Cvetiiv, Мама на Кики, Петя Николова- браво момичета, супер сте! smile3501
Мънки Flowers Four Leaf Clover на бъдещото мамче!
Дочка1 , Бижу welcome и успех!
Духи-Пухи, браво на теб, супер резултат и в кг, и в обиколки! newsm10 Само не разбрах олекотена трета ли спазваш или втора, докато кърмиш? Thinking
Играчка-плачка, красавице, накъде ще се вталяваш? Thinking
Lenny-pld, специално  smile3501 за петичките!
Жози, екстра си! smile3525
ако някой иска трици, да казва! Party

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 17:47 от tzvety roussimova

# 239
  • софия
Сънче,прати на дядо ти целувки и прегръдки от всички Дюканки! Hug
Абе,момичета Thinking то ако при мен беше останало нещо,щях ли така,с лека ръка да си раздавам сТутиенчетата. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт