Дюканки с палачинки, трици и меса топим сланина и кила - 93 тема

• 45 357
  • 951
  •   1
Отговори
# 210
  • софия
Не се хабете да крадете на Перлето,гащите! hahahaСлавка ще ви дари безвъзмездно,някой от старите ми сТутиени(както казваше малката ми щерка).Ем,огромна палатка,Ем с две помещения! Mr. Green
Джози, Hug

# 211
Аз като ви гледам промените,съжелявам че, не се захванах с режима по-роно,но кърмих бебока и нямаше как.  bouquet

Има, имааааааа.. само желание да има - за всичконачин се намира  Mr. Green
Моя кърмаческо-подобрен режим ми действа просто перфектно  Blush
А за награда от другата седмица тръгвам на LPG процедури - малко подарък за рождения ми ден, и за резултатите наградка, че да повдигнем малко духа Simple Smile Днес ходих да видя салона и се запознах с масажистката.. И изненада - и тя дюканка жената  Crazy От 8 месеца била на диетата и свалила 30 кг  Shocked И в комбинация с LPG процедурите изглеждаше все едно никога не е била дебела.. Показа ми снимки от преди - ами щях да падна честно  ooooh! Та съвсем се зарибих  Crazy Ще разказвам после за ефектите  Peace

# 212
РУСЕНСКА СРЕЩА - 12.04.2008 (събота) от 13,00 часа - механа "Ловна среща".

Моля, за потвърждения на ЛС!  Hug От дюканки от цялата страна.  Wink

# 213
Славе, като ще раздаваш сТутиени - пълнеж с тях върви ли ???  newsm78 Че покрай режима - хич ме отнема откъм палатките  smile3511  newsm51

# 214
Момичета,черпя с целувки Heart Eyes
Тази вкусотия стана възможна благодарение на любезното съдействие на Сън(намери рецептата) и Орелия(каза ми как да си отворя подсладителя) Joy

# 215
Нещо стана и ми го публикува 2 пъти ! Сори !

# 216
Момичета,черпя с целувки Heart Eyes
Тази вкусотия стана възможна благодарение на любезното съдействие на Сън(намери рецептата) и Орелия(каза ми как да си отворя подсладителя) Joy

# 217
Здравейте с днешна дата. Днес ми е 3 ден с Дюкан, засега съм -2 кила, имам още 3 за сваляне съм, в чуденка съм, дали да мина на протеини и зеленчуци или да продължа само с протеините. Ако мина на смесен режим колко време да го правя 7 дни и после пак само протеини? От това месо и от тези течности ми се повдига вече Sick

# 218
Здравейте момичета!
Отдавна не съм влизала,нямам никакво време(преди поне ви четях,а сега.....)
Перле,честит рожден ден!Много здраве и усмивки!
И аз имам повод да почерпя днес - вече съм 2 месеца с Дюкан Heart Eyes
Резултата ми не е от най - добрите(-9,5кг.),но се радвам и на това,а и вярвам че мога още много Joy
Благодаря ви че ви има  bouquet
Приятен и успешен ден на всички ви!!!!

# 219
Здравейте, вече трети ден съм с вас, но май пак не свалям, кога трябва да се тегля ?

Аз сега като ям повече и имам чувството че дебелея, защото по принцип не ям много !

Момичета качвайте повече такива снимки преди и сега , че напарво това страшно ме мотивира !

Пак започна да ми става лошо , но тоя път няма да се дам, само където незнам какво да закусвам примерно ! Трудно ми е повече това!

# 220
Браво на всички вас със минусчета, благодаря ви че ви има вие ми давате подкрепа !

# 221
Ха, у наше село нема трицииииииииииии
Сега разбирам, защо се запасявате. Само да намеря- 20 пакета купувам.
А ви се смеех снощи. Пада ми се.

# 222
Джуфка, ммм представям си ги.  Grinning  Hug
Доби81, утре минавай на ПЗ и редувай 1/1 или 2П/7ПЗ.  Peace
Петя, честити 2 месеца!  Hug Резултатите ти са съвсем добри! Отлични!  thumbsup
Клер, закуската, обикновено е тричава - кисело мляко с трици, кексче, палачинка - такива неща. Пий повече вода.  Peace

# 223
Джуфка, ммм представям си ги.  Grinning  Hug
Доби81, утре минавай на ПЗ и редувай 1/1 или 2П/7ПЗ.  Peace
Петя, честити 2 месеца!  Hug Резултатите ти са съвсем добри! Отлични!  thumbsup
Клер, закуската, обикновено е тричава - кисело мляко с трици, кексче, палачинка - такива неща. Пий повече вода.  Peace

Многоооо ги благодаря  bouquet

# 224
[Дидка, видях ти темата "Добро утро". Много забавно се бе получило.  Joy
[/quote]
Голям резил Embarassed Но да си кажа честно, и аз много се смях Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт