Дюканки с палачинки, трици и меса топим сланина и кила - 93 тема

• 45 213
  • 951
  •   1
Отговори
# 720
КатеДжин, честита победа в епичната битка!  Hug Благодаря ти за подкрепата, миличка!  Heart Eyes

........Не е добра тая диетична сол да ви кажа. Според мен по-добре йодирана моркса сол, но в минимални количества. Лично мнение!
Мамица, подкрепям напълно!  newsm10 Аз си ям нормална сол през цялото време и не я ограничавам изобщо. Дюкан препоръчва същото на хора с ниско кръвно налягане!  Peace

# 721
От тази страница често черпя информация и се старая да спазвам.

http://www.vegebg.org/materiali/razumniat_vegetarianec.html

Даже съм си я разпечатала и си я ползвам като пазарувам.

# 722
Привет-мривет!
Живота е хубав!
Катяджин,браво, до дни пак да се похвалиш Laughing
Тази седмица забелязвате ли, че доста от нас качват на тегло/не знам за см./.Аз каквото и да правя си се катеря на горе - дори след протеиновия четвъртък.Гледам сега и Сън и Кри скоро се оплака ThinkingОт много време обмислям пак да се върна във втора, но не мога да се прежаля нещо.Ще почакам още малко, мъжът ми твърди, че не пълнея, но какво разбира той Crazy
Бачи,сподели, бе жена - тук сигурно аз съм най-голямата любопитка и сега ще се пръсна Joy
Хубав и отслабващ ден, момичета Hug

# 723
Момичета благодаря за подкрепата  bouquet
Сънче нали знаеш , че понякога в живота има спадове и хубавото е , че след тях на човек му предстои върха.Така е устроен живота.Кураж. Hug

# 724

Добро утро момичета  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Кате честито ти минусче  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Това за диетичната сол не е добре Thinking, ще взема да я изхвърля  Rolling Eyes
мерси Мамице  Hug за инфото  Hug

Сънче специален поздрав за тебhttp://www.vbox7.com/play:9ffce108

# 725
Добро утро,

Бачи, Бермудез, мерси за кафетата Hug
Бермудез, честито месечинка!   bouquet
Мими Георгиева, честито ти тримесечно дюканстване! Hug Страхотен резултат!   bouquet
Кате, пребори го най-после, чесито  Hug
Сънче,   не ги пускам fingerscrossed Hug
Лео, какъв каймак на това кафе мммм
Хубав уикенд на всички!

# 726
Не мога да си спомня коя от съставките. Ще поразровя и, ще ви кажа. Девер ми е биолог в известен Американски университет и, като го видя на скайп и него, ще попитам.

Боби, какво да ти кажа. Май фазите на луната все пак имат значение. Сега луната май е разстяща и тогава май се пълнееше.

# 727
  • София
Привет!
За диетичната сол - не ползвам, много съм доволна от морската сол.За Е-тата - колкото по- малко ги има в даден продукт толкова по-добре.
И аз се боря с едно кило горе, ту долу #2gunfire Решила съм да карам от утре - последна 5/5 схема, та да го разкарам пустото кило! Close
КатеДжин, честито елиминиране на 15тото кило   bouquet Гледах те на снимка скоро - има сериозна разлика, още повече, като си сложила и еднаква блузка и пола, Бравос  Flutter

# 728
Добро утро ранобуднички такива  newsm03 !!!
Бачи - мерси за кафенцето мила! И благодарско и на Бермудез !!!  newsm51
КриКри - и аз като вас с Мамица се заричам за тези пусти подсладители !!!  Peace
Мими Георгиева - БРАВО !!! Добра работа !!!  smile3501
Цвете 12 - лека работа - и аз съм на бач !  Sad
Сънчееее -  smile3525
Катя Джин - пребори го, а !!! Три пъти УРАААА !!!  newsm44
Целувки и за  Перлето, Мамица, Боби 73, Лео - какъв каймак си избацала - не е истина   love001 , Катя !!!
Горгона - мила - и при мене имаше подобно прегрешеие преди месец - и си плащах после 2 седмици задържане! Ама всичко е много индивидуално! Дано не си с моя метаболизъм !!!  newsm53  smile3525
Пили пили - привет мило !  Hug

# 729
Добр'ютро!
Каква ранобудна компания?! Що не спите в събота сутрин, бре?
Кри, благодаря за отговора! Ще го мисля по-нататък хлябът! Сега е по-важно успешно да вкарам новите храни!
Кате, ЧЕСТИТА ПОБЕДА! Опитайте да вразумите туй сладко Джини! Аз се оплулих още като каза, че Пламена от "Мюзик Айдъл" била за нашия режим?! За мен тя си е слаба! Джини, нали четеш? Изглеждаш невероятно!  Hug
Спасдиди, те мойте свалени кила не са много, но пък прецених, че ми стига /засега!/ Успех и на теб!  HugКак е малчо?
Продължавам да си питам за тези бухти: в какво се правят, в края на краищата - тостер или гофретник? Wink
Аз изкопирах схемата на Съни bouquet/ и днес ми се пада гала, но се чудя не е ли рано? Да хапна нещо малко, нережимно, пък другата седмица по-сериозно да се понаям?! Какво ще кажете, дайте ми съвет? Не съм "преритала" за нищо конкретно за ядене, така че мога да почакам... newsm78

# 730
малеййй голямо писане!вие не спите ли бе?  след дълго задържане кантара взе да клони към 85кг.ма дали ша ги затвърди е друг въпрос.  мамица  -  това за добавките е страхотно ама докато го чета и взе да ме гони параноя.ми то ние си се тъпчем само и единствено с боклуци.а за оцветителите да не говорим.от днес забранявам снаксовете и цветните дъвки! smile3513ма те децата само на тях налитат.

# 731
Здрасти чаровници  Simple Smile
Ама много сте ранобудни  Tired ,че и кафета сте сервирали   ooooh! .Вас не ви ли оставят поне в събота и неделя да си поспите  Thinking ?
Аз си свалям по малко май всеки ден,ама още чакам МЦ, та няма да го отбелязвам поне за сега това намаление  newsm78 .До килограмите дето ми дава калкулатора остават още 2-3 кила,ама аз си продължавам.Никакво спиране.Мисля даже да променя целта,че 65 ми звучат по-хубаво  Blush .А и на мерки съм свалила доста.Талия и бедро -10см,корем -14см,ханш -8см. Дано така да продължава,аз хич няма да се сърдя  Laughing .
Приятен почивен ден.То с това слънчице няма начин да не ни се вдигне настроението  Peace
На всички едно голямо  Hug .

П.П.Относно вредността на разните му там добавки ,аз май не се впечатлявам много.Като се замисля,че съм от поколението,което го валя "онзи" дъжд на манифестацията след аварията в Чернобил,а и след това никой не ни предпазваше какво ядем, надали сега ще поема повече отрови от тогава.А и в крайна сметка живеем в толкова замърсена среда,че е почти невъзможно да се опазиш от всичко.Просто всеки решава сам за себе си какво може да избегне или да ограничи до минимум.И, за да не стават недоразумения, това си е лично мое мнение и не ангажирам никой с него.Вие сте по-младички,сега имате повече информация,така че е нормално да бъдете по-загрижени за собственото си здраве,а и за това на децата си.   bouquet

Последна редакция: сб, 05 апр 2008, 11:15 от 2в1

# 732
Добро утро мили дами,   bouquet

Мерси за кафенцето.......... bowuu

Бермудез Честита месечинка!   bouquet

От вчера вечерта ми е кофти, в голяма каша сме,направо вече незнам как ще се оправят нещата......... Cry както и да е
Пожелавам ви прекрасен съботен ден и дано не е като моя ,че големи притеснения ,голямо чудо! Tired
Варненки,приятно прекарване аз не мога да дойда!

# 733
Момичета вие сте неудържими ...едва успявям да ви изчета
Първо да се извиня тази седмица бях ужасно заета и нямах време да влизам във форума често и мога да пропусна сега някой .....затова ПОЗДРАВЯВАМ ВИ ВСИЧКИ .... newsm51
КТВ ...добре дошла в тази славна групичка  smile3525 да ти споделя ..от моя дългогодишен опит и борба с килограмите ...сега когато детето ти прохожда е момента да свалиш излишните килца ..и това сваляне е най трайно ...
Krikri - къде е тази водна аеробика ( нали е тук в София ) ...вярно е че почти нямам време, но много привлекателно звучи водна аеробика ( ако съм пропуснала обяснения по въпроса се извинявам)
Катя ... извини ме че те пропуснах в ...момичета с РУБЕНСОНОВИ ФОРМИ ....нооооооо ние какви мацки ще станем ...манекенки за плейбой
ДУЛЦИНЕЯ - това което си споделила за твоя съпруг е много важно за мен. Моя съпруг също има високо кръвно от доста години и подагра.( когато има криза на подаграта много го боли), той е над 110кг на височина 187см но са му и на него много килцата на гърба. Още тази вечер ще му разкажа за твоя съпруг и ще го "зарибя " за диетата и ако той има въпроси ще си позволя да те помоля да споделиш повече от опита на твоя съпруг.

Всъщност да споделя, малко домашен опит ...досега моя съпруг изобщо не вземаше на сериозно диетата ми ...все пак за толкова години аз какви ли не диети съм пробвала резултата от които е бил ден до пладне и затова сега не ме вземаше на сериозно, ноооооооооо вчера бях сложила на обяд едно телешко месо в марина да покисне за вечеря ( за мен и диетата ми) той се прибра от работа и понеже аз бях направо паднала от умора ( не бях въобще спала предишната нощ, а целия ден бях на лудо темпо в работата) ....та той в желанието си да ми помогне ме попита какво мисля да правя с това месо ..измънках нещо за скара или задушаване, но заспивах ...ииииииии за мое учудване той взел една стара книга с рецепти ( много хубави) АДАПТИРАЛ една рецепта за целите на моята диета и беше сътворил страхотно телешко задушено ...........мммммммммм пръстите си облизахме ...за пръв път откакто съм на тази диета си позволих да изям ДВЕ порции направо прасешки се натъпках ....тази вечер ще го разпитам подробно за рецептата и ако я няма в саита ще ви я напиша.

Да се похваля тази сутрин след огромното тъпкане снощи ...след над 10 часа сън се събудих подпухнала като балон ( винаги така се получава когато си наваксвам със съня) ..иииииииии канрата ми си стоеше на постигнатия резултат..... направо се изкефих

Sun ...ти си истински ветеран помощник (IV фаза на мен ми изглежда като направо далечно бъдеще) ...благодаря ти за подкрепата ...моля те споделяй как "опазваш" постигнатите резултати ...много е важно ...защото знам че може да е далечно бъдеще за мен но ще стигна до него ... и този път съм напълно решена да не "изпускам " постигнатите резултати ..... много  newsm51 от мен
ВЕЩИ ..... изключителна си как успяваш постоянно да следиш всичко което се коментира и случва в форума едно ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ за това че си променила резултатите ми в таблицата ...наистина си всевиждаща ( запиши ми в табличката за начало на диетата 28.02.2008) .... БЛАГОДАРЯ ТИ ... за подкрепата и милионите малки стимулиращи инициативи които правиш  smile3525 newsm51
katyadjin честито за минусчето ...
Бачи .....скоро не си ме "организирала " ...липсва ми  smile3533
ииии ПОЗДРАВЛЕНИЯ НА ВСИККИ останали  dancing
малее бавна съм като охлюв ....

Последна редакция: сб, 05 апр 2008, 11:06 от баба Цоцолана

# 734
Добро утро момичета,

аз да се отчета

днес настроението е съвсем по-добро /при мен/

след вчерашните ми опити за отчаяние днес не обръщам внимание на кантара

та вчера голямо мотане по магазини ви казвам, и на третия отговор на магазинерка "Ми като за вас госпожо нямаме ......." ми писна и реших, че ми е рано да се награждавам с дрешка.................. та си купих Нивея био слим комплекс. Е на моята принцеска купихме едни много сладки дънки ДОВОЛНА СЪМ. И така снощи се плесках, мазах, търках, разтърквах, масажирах /всичко стриктно по ваше описание/. Че като ме хвана един студ      cold    , че чак се притесних, з уж за лято се готвя, а юни с кожуха трябва да го карам ...........  /това ли му е ефекта на това нещо, в листовката нищо таковане прочетох/

желая ви приятен ден момичета    newsm51

Общи условия

Активация на акаунт