Дюканки с палачинки, трици и меса топим сланина и кила - 93 тема

• 45 214
  • 951
  •   1
Отговори
# 735
Росчо, аз ползвам на Дева отслабващия крем за мазило и на мен така ми действа - изстудяващо !  smile3515
Елена 82 - що така бе мило си тъжничко ???  spoko  Нещо да помагаме ???
Цоцииииии - къде се губиш !!!  smile3525

# 736
  • Страната на чудесата - ако може от утре :)
Здравейте момичета.
Аз бях решила да изкарам 7 дни ударен режим от 24.03, но от понеделник започвам инвитро процедура и реших да мина на 5 дни ударен и после 5/5. Много добре ми се отразява диетката. Аз обичам месо и в протеиновите дни ми липсват само зелениите.
Вече осезателно се забелязва отслабването ми. Мъжа ми дори каза, че на пипане също се усеща много, въпреки свалените само 5кг.
Много  научавам от вас, за което благодаря. Ще продължавам да ви чета и когато има резултати да отчитам. Simple Smile

# 737
  • София
КатеДжин Hug, честито намаление, откога го чакаш!  smile3501 smile3525
Марини Hug, на галата хапни просто салата със зехтин и/или порция от това, което си готвила за семейството. Като първа гала ще ти е достатъчно.  Peace
Цоцоланке, ние ходим в Амбасадор. Други момичета ходят в св. София. зависи къде ти е по-удобно.
Момичета, утре от 11 ч. сме на подводна аеробика. Който иска, да заповяда. хотел "Амбасадор" на Симеоновско шосе, цена на посещение - 6 лв.

# 738
Опитайте да вразумите туй сладко Джини! Аз се оплулих още като каза, че Пламена от "Мюзик Айдъл" била за нашия режим?! За мен тя си е слаба! Джини, нали четеш? Изглеждаш невероятно!  Hug
Мерси  smile3522 amiiii  newsm56
Ей, Кате, честито килце! Падна в неравностоен двубой с дюкана /в смисъл че срещу него нямаше шанс просто/. Simple Smile

# 739
ros4o  ползвала съм този крем .... и наистина има приятно изстудяваш ефект  smile3521 аз го ползвах лятото ... и ми действаше много добре на кожата ..благодаря че ме подсети още днес пак ще си купя
Геци 75   ...мила работя на 100места ..боря се за място под слънцето с моята консултанска фирма и съм поела на 8 общини да пишем проекти по оператвнитре програми заедно с проектирането  и сега е настанала истинска истерия по тези програми ...затова съм като тъкачка много машинничка ... и бачкам денонощно ... но ще мине истерията ще се оправя с "организацията" на работата ...
та затова рядко влизам във форума тези дни ..а и пътувам често ... благодаря ти че си спомняш за мен  smile3525
krikri  нямам проблем с придвижването из софия (без колата не мърдам ) и макар че Амбасадор ми е на другия край ( живея в "наше село Люлин" ) няма проблем ...съжалявам за утре имам ангажимент с някакъв курс към фонд "земеделие" ....  Laughing Laughing Laughingда ме обучват ...на нещо дето аз съм участвала в писането ...но трябва задължително да отида

Последна редакция: сб, 05 апр 2008, 11:39 от баба Цоцолана

# 740
Добро утро,момичета Hug
Изядох си палачинката,изпих си кафето ,писах,писах и нета ми се бъгна.Сега наново и по-накратко,че то обяд ще стане.
Бачи-Мнооооооого си ранобудна.Мерси за кафенцето.Вълнуващ и "стимулиращ"newsm62 уикенд ти желая.
Sun-Дано всичко е наред с теб и семейството ти fingerscrossed Flowers Four Leaf CloverС теб сме.
Катяджин-Пребори го 15-то кило,а? smile3501Давай смело напред-борбата е безмилостно жестока. Peace
Дулцинея-Добре дошла  smile3525
Стара Загора+ВЕЩИ-Много сте готини  Two HeartsФенси-аз д..то не виждам,ама бузките ги няма.Не си ли вече третофазничка?
Мими-Честити 3 месеца newsm51 Пожелавам ти скоро да постигнеш желаните кгnewsm10
Ние заедно сме започнали,а аз чак сега да разбера doh
Хайде и аз да ви почерпя с режимна торта  smile3510  и кафенце  food010 Днес правя 3 месеца с режима на Дюкан  261uu
Направих си пълни кръвни изследвания и всички показатели са в норма.
Тази сутрин Кантарчев показа 67.5кг.В трета фаза съм,но продължавам да отслабвам.Кри- smile3547
Приятен и отслабващ уикенд ви желая  love001

# 741
Включвам се за малко само да обясня на новодошлите и на челите за вчерашните "екшъни". И аз съм напълно съгласна с вас, че по-добре е да си припаднал и слаб отколкото патологочно дебел с много други болести, но това е друга тема. Относно регистрацията ми във форума мисля, че обясних на всички, че това може би е единствения форум, в който не можеш да пишеш като ГОСТ, затова се наложи да се регистрирам и не смятам, че е кой знае какво геройство да успееш да се справиш в един форум като новорегистриран, нали не смятате, че това единствения форум на света, има хиляди други, в които принципите на писане са едни същи. Влязох само да попитам дали някой има  оплаквания след прилагане на режима, защото едва ли смятате, че бих имала толкова сили, време и нерви да изчета 83 теми, в които обяснявате кой колко грама е свалил за деня. Но вместо да ми отговорите , вие са нахвърлихте като че ли някой се е стремил да ви разубеждава от набелязана цел. Всеки има глава на раменете си, която му е дадена да мисли и разсъждава, да взема сам решения. Благодаря, че ме изчетохте. Можете да се включите с  #2gunfire

# 742
  • София
Зори, а прочете ли по-горния пост -
Цитат
Днес правя 3 месеца с режима на Дюкан
Направих си пълни кръвни изследвания и всички показатели са в норма.
Това отговаря ли на въпроса ти? Wink
Надявам се да намериш решение за себе си.

# 743
.

Последна редакция: сб, 05 апр 2008, 12:58 от Джини

# 744
  • София
Здрасти, банда! Flutter
Минавам само, за да пожелая на всички ви хубав и спокоен уикенд.
Тези дни не се включвам, защото нямам никаква муза и вдъхновение за писане Tired, но мисленно съм с вас Hug
Приятни и отслабващи почивни дни на всички ви Hug

# 745
  • Universe
Докато се натуткам сте изпили кафетата и е време за обяд - заповядайте

Аз отивам да Ви прочета Hug

# 746
  • my own world....
Здравейте момичета,

Като чета какви вдъхновяващи резултати постигате и ми е много гот!
Аз съм 4ти ден ударна фаза и не съм мръднала и грам....не че смятам да се отказвам, но хайде да ме поощрите с някое обяснение, че след 3 дни ще са се махнали поне 2 кг Simple Smile

Crazy

bouquet

# 747
Кри, благодаря за съвета! Hug
Зоризори, ако вчера беше попитала с нормален тон, щеше да получиш и адекватни отговори! Ти наричаш нашият режим на хранене "изпитание, на което не би подложила организма си" и искаш да не получаваш по-остри реплики?! Нямаше как да стане! Аз нямам никакви оплаквания до момента, но и не съм си правила изследвания! Peace
Лейди А, добре дошла!   bouquetМалко повече инфо? Колко кг искаш да свалиш?

# 748
Привет отново ,прочетох за нулата ,че е по трудна за преодоляване наистина е така .Аз като почнах от 70 нямаше проблем ,но сега на 60 ми прави номера.Вчера си беше твърдо на 60 стрелката , а днес малко нагоре .Предусещам ,че пътя до 59 те килограма няма да бъде лесен.За капак и трябва да ми идва МЦ. С две думи предстой период на задържане, но какво да се прави.Аз между другото за това време което спазвам режима съм много доволна от сваленото  и какво доволна на седмото небе съм.
Лек и отслабващ ден ви желая.

Lady_A и при мен първите дни не савлих нищо, но после наваксах.

Последна редакция: сб, 05 апр 2008, 12:13 от цвете12

# 749
  • my own world....
Програма максимум е 20 кг, а програма минимум ...поне 15
За съжаление аз съм от "ваксинираните" май....поне с това си обяснявам застоя..... в смисъл боря се с килограми от няколко години....и понеже съм несериозна...ето го резултата.
Поощрявай Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт