Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 28

• 34 132
  • 286
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Пепи може ли за превод да помоля  bouquet Какво е "гашенной уксусом" и " изюм(а)".
 Едно време по руски все 5 и 6 имах , но нещо не схванах. Да не е бакпулвер или сода. Но каква сода? мерси
 А тортата е страшна. Как ги правиш тези мини фигурки.Браво smile3501

Ако става въпрос за сода "гашенной уксусом" е 100% бакпулвер - "уксусная кислота" я ползват за оцет, но я разреждат много, че концентрирана е ужас. "Изюм" - стафиди

# 241
raya_usa честити придобивки. Много хубави торти да направиш.

_Пепи_ страхотна бебешка тортичка. Всъщност няма твоя торта, която да не съм харесала. Майстора си е майстор.  Hands Clap

# 242
  • Vaudreuil Canada
_Пепи_ браво - много е нежна тортата - що ли си нямаме и ние една такава леля  Wink

raya_usa страхотни са ти придобивките - много стимулиращи Simple Smile

Последна редакция: пт, 11 апр 2008, 00:38 от shemet_neveroiaten

# 243
Пепи, страхотна е тортичката. Много нежна и красива. Моите поздравления!
Аз искам за гергьовден да направя нещо за моето момченце.

# 244
  • Балчик
Рая, браво, прекрасни покупки .Половината от нещата ги чакам и аз в края на април. Peace

# 245
  • У дома
Рая, честито! Аз имам доста от тези неща, а другите пък ги нямаше.

Само това си купих - http://i58.photobucket.com/albums/g244/Petya72/new.jpg

Пепи, теб отдавна съм те признала за баш майстор! Много сладка тортичка.

# 246
  • София
Raya_usa, Atalanta:) Много ви се радвам на покупките, то така, човек като се запали по нещо и всякакви усталъци за него са му много "ценни"Simple Smile) Със здраве и вдъхновение да си ги пилзвате. Моля ви, кажете ми (в инчове или сантиметри) какви са размерите на силиконовото килимче за разточване, в сайта на Wilton няма дадени размери, а ми се иска да съпоставя с тук налични варианти и да реша за кое да "действам", (че тук "просто да купя", често е твърде смело очакване...)

Пепи, хубава тортичка! Мъничето няма да разбере от нея, но има време - ще правиш и за годинка - тогава:))))) Разпалихте ми носталигията по руския с този превод по-горе. Като малка с майка все търсехме рецепти и тогава източниците бяха предимно руски списания, та много неща знаех кулинарни, но....

# 247
  • у дома
Съвети приемам всякакви. Целта е 2 кошници с цветя. Една за мен, една за баба
Също така ще се радвам на снимки ако някой даде. Извинявам се, че така малко наготово чакам, но съм много зле с времето и нямам кога да ровя в старите теми и да търся къде са линковете, които сте пускали.

ето идеи от мен (сваляла съм ги отдавна и дори не помня от къде   bouquet )

# 248
Здравейте момичета, някой може ли да ми каже точният адрес на магазинчето за бои на Женския пазар в София. Знам, че го има писано и преди, но не помня в коя тема беше. И още един въпрос на Камедлия продават ли малки разфасофки бои на прах или течни бои. Аз като ходих ми показаха само едни в големи разфасофки. Сетих се и още нещо - тези които използват бои за яйца на коя фирма са?
Предварително ви благодаря  bouquet  bouquet  bouquet

# 249
  • Пловдив
Момичета, много ви благодаря    bouquet  Нали знаете, че много ценя вашето мнение Wink
Вярно е че малката няма да разбере, но мама и тати ще разберат. А те поръчаха аз да измисля украсата и си мисля, че ще са приятно изненадани  Mr. Green

# 250
  • Пловдив
NellyDi, GrOzNoTo^_^PaTe, Мегита, Estell, ive1ina, ara75,  страхони тортички! Браво на всички! smile3501
_Пепи_,, отново майсторско изпълнение! Как няма да се хареса такава нежна торта! smile3501 Бях те помолила за линк към чешкия сайт, към галерията с торти, че хич не го разбирам този език. Blush
raya_usa, честити придобивки! Чакаме тортата с къщата. Grinning

# 251
Пепи,много сладка бебешка торта!Ти наистина си майсторка!Браво! smile3501
raya_usa,Atalanta,честити ви придобивки!

# 252
  • Пловдив

_Пепи_,, отново майсторско изпълнение! Как няма да се хареса такава нежна торта! smile3501 Бях те помолила за линк към чешкия сайт, към галерията с торти, че хич не го разбирам този език. Blush

Ами те нямат галерия, но ЕТО ти линк към темата им. Само да не ти се замае главата от над 700 страници Wink

# 253
Пепи, страхотна бебешка тортичка...... и с русалките много ми допадна! Майстор си !
Как ме вдъхновявате само, ако знаете...., ама май скоро няма да правя торти, за съжаление!
Ама затова пък ще ви се радвам искрено на красотите!

# 254
  • Пловдив
_Пепи_, благодаря! Отивам да разглеждам.  typeuu

Общи условия

Активация на акаунт