70-та, немска, юбилейна тема

• 15 020
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
уф, боли ме глава. зарибих се в един тъп и непродуктивен спор в клюто. за гейовете и имат ли право да отглеждат деца. един белайдигтер лебервурст ептен ми вдигна кръвното, та се отказвам................
таз среща историческа бе девойки. ако се моторизираме дотогаз, може да се изтресем, знам ли. аз не знам къде ще съм утре, та камо ли тогава. мен ми пасва всяка дата. мога да дойда всякак. с мъж и побезмъж. ако съм с мъж съм и с дете.
гейо, нека ни излезе име. дреме ми. рънъта праи борбъта. аде да не казвам ти какви ги вършиш и с какво ще се занимаваш целодневно. да пълниш тва дет ти го купих Mr. Green
дъл да спретна един кухен или да не. това е тук куещана. от последния път имам едно кило отгоре.
и аз искам слънце. вторник го дават до 9 градуса и разкъсана облачност. ура. лятото дойде. да облачаме банските.

абе как беше къртица на немски, че една дружка го е закъсала с градината.
знам маулвурф, обаче има и едно друго название, а ми бяга нещо............. някакъв хунд беше, ама какъв. търся едни инджъркми, дето боц в земята и ги гонят гадовете.

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 01:43 от matakosmata

# 181
Много далече тази среща бе момичета..
Ако пак се решите за нашия вилает, свиркайте.  bouquet

# 182
татянски ,жаба съм си аz  , какво мож да е очАква от мен Wink
но мога да ви дам някои идеи , ако искате . Зоото е готино с раzкошна площадка zа игра на децата малки и големи (има и иzследователски елементи, като слънчеви батерии , въретене на педали и проиzвеждане на енергия и др. ) и до тях има zаведение на открито , като столове и маси  могат да се придърпват до площадката.
 От "другата страна на реката " т.е не от страна на zамъка има страхотна площадка zа игра zа деца с съоръжения zа игра с вода и доста люлки, до тях zаведение а наоколо се ширнала поляна и дръвчЕта край реката и може да се прави опикник и играе петанка . 
на Къонигщул е супер готино има мерхенпарадиz с доста играчки и zаведение около огромен пяс.ъчник с много кофи, лопатки и каквото ви хрумне няма нужда да носите. Има и голяма площадка с много люлки и пърzалки и надуваеми батути с бариерка отстрани. Т.е няма падане на zемята.
Около парадиzа (иzвън него) в гората има алея с играчки zа деца направени от дървета . Има индиански колиби, zамъци и крепости, пърzалки , хралупи   и какво ли не по продължение на алеята (рундвег) и място голяма поляна zа пикник към средата на пътя, където може да дсе играе.
Има еднно zаведебние по хълма надолу много готина кръчма с тераса на открито насред поляните , при крави и прасета и коне и една раzкошна площадка zа игра zа децата от където zапочва алея с раzлични дървета с табелки , раzни рядки китайски ели и подобни , както има и огромна поляна с див чесън и доста коприва zа бране  Joy

# 183
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
добро утро

станах с мигрена, а вън ще ни затрупа ooooh!

Мата, защо си се хванала в Клюто да спориш?
там и Дон Кихот е загубен Wink
особено като прочета как гейовете са болни, ненормални и какво ли не ooooh!

# 184
Ася, имаш голям късмет, че не четеш в нашите деца. Там е какво е  Rolling Eyes

# 185
Ася, имаш голям късмет, че не четеш в нашите деца. Там е какво е  Rolling Eyes

Жабче, тъжно е Sad
имах един съученик, беше малко женствен.
просто си беше жена в мъжко тяло.

беше на 25 когато майка му разбрала, че спи с мъже (преди това го сватосваше с разни мацки Wink) и му казаал да спре с тези извращеняи или ще го изгони  Shocked
той емигрира Sunglasses

разбира се добре с него, бяхме си приятелки Simple Smile
беше много умен.
не ми е писал от години Sad

П.П. в Клюто почна ново безумие: да си купя ли оръжие да се пазя от кучетата Shocked
ужаааас, тези хора няма грам мозък.
гледат по цял ден тъпи кримки и кървища и ги избива на агресия.
кошмар.

хора, тук наистина ни затрупа Shocked
не съм виждала такива парцали сняг Shocked

# 186
  • с/у ОколоМръсТното
Момичета, много благодаря за споделеното инфо, относно Тропическото СПА.
Пък щом трябва немски пасАпорт, ще го имам  Joy

Поздрави сърдечни, от слънчева и вече топла София   bouquet

# 187
Ася, явно има хора, които са си такива (обратни), аz нямам нищо против тях, но понеже не мога да ги раzбера и не мога да вникна в начина им на мислене не вярвам да успея да се сприятеля с таквиа. Иначе не ми пречат иzобщо   Wink
Иzбива ги не на агресия и на простотия. София стана 2х по население и то доста простотия се zабурта иz пналеките ... дори се превърна в елит. Е някъде трябва да иzбие и иzбива на много места. Те просто не могат да оценят нищо нищо няма сантиментална стойснот zа тях. ЗА тях zатрувпането на паркчетата с боклуци, на горичките с боклук и какво ли не , рушенето няма zначение, ако на теб нещо ти е в спомените по добре не се прибирай да гледаш гавра.

# 188
не съм софиянка, майничка съм Wink
ама тя простотията ходи навсякъде...
в Бг отдавна нямам желание да се прибирам.

ходя заради няколкото останали приятели и родата.
скоро най-добрата ми приятелка спомена, че иска да емигрира,
един друг приятел и той...

по-добре не става, кой каквото ще да ме убеждава.
аз съм се махнала целенасочено оттам. не издържах  Rolling Eyes

# 189
Аз пак за срещата искам да УТОЧНИМ.
С деца ли ще идвате? Това, което жабата предлага е за деца. Ако се срещате групово с домочадие, то без мен. Аз вече казах какво ми душа сака. Зоо, шпийлплатц и други дъра дъра са за съвсем други случаи. Сори, ама сме големи хора и можем да се организираме като такива.

Мато, какво друго търсиш освен маулвурф? И стига с кухени, наистина само за кльопачка бъбрим, а аз съм на диета  Wink

# 190
Аз ще съм без ремаркета. Който както иска да идва Whistling Според мен сега е студено за с деца. Юни-юли по става за предложенията на Жабчето.
Не мога да повярвам на очите си. Асе, не е само вас ви затрупа. Аз ви ревах вчера, че искам слънце, то на сняг го изби, мамка му. Така трябваше да е на Коледа, не на 7 април Crazy

# 191
С деца ли ще идвате? Това, което жабата предлага е за деца. Ако се срещате групово с домочадие, то без мен. Аз вече казах какво ми душа сака. Зоо, шпийлплатц и други дъра дъра са за съвсем други случаи. Сори, ама сме големи хора и можем да се организираме като такива.

Мистик, нещата , които предложих са комби  Wink родителите могат също супер да си иzкарат. Иначе в града с деца е ужас не става. Само камък, магаzини, zаведения и туриети. Няма шанс да ги вадиш от каручката  Rolling Eyes
Кръчма в града мога да ви предложа готина, а и един готин суши бар с дворчЕ тераса на брега на реката, но това zа беzдетните  Wink

# 192
Е нали стана ясно, че ще се постараем да сме без деца Wink (жабата е пропуснала тази подробност сигурно, затова е дала съвети за играчки тук, играчки там Wink) Жабке, след това уточнение може ли да пуснеш и няколко идейки за занимания без играчки Wink
Освен това в неделя ще е студ, а аз съм зиморничева и не си падам по външни маси в студа, ако може нещо затворено Simple Smile

# 193
оооофффф, ама сте много заразителни Crossing Arms

сега търся как да се добера от селото до Дармщат, че от ДА имам удобен влак до Хайделберг Twisted Evil
туземецът е фиксиран в мама, това означава 3 часа с влак до ДА ooooh!, защото той няма да стане рано в неделя да ме докара до ДА и да стои после сам Crossing Arms
иначе до Хайделберг ми е само 1 ч.

продължавам да мисля варианти. лошото е, че там почнах едно дело и трябва да го довърша и не става да не ида... Tired
иначе ми е все тая къде ще сме. и аз съм зимоничева... пуша, но не държа да е вътре, т.е. пуша само навън, вътре не паля по принцип, че и аз мразя да мириша на цигари Sunglasses

# 194
zа вечЕрта ще оставате ли? с раzвихряне по масите или беz с две думи ?

Общи условия

Активация на акаунт