Вродени сърдечни малформации - тема 2

• 42 279
  • 332
  •   1
Отговори
# 30
Здравей мама Slavi-Yo. Моите деца и двете са с уголемена лява камера.Малкият беше също като вас .И аз бях много изплашена,една година пиеше прахчета и после ги спряхме.Вече 2г. и 3м. е без лекарства и се чувства добре.Скоро не съм го водила на кардиолог,но и той няма проблеми,по цял ден беснее и не се измаря.Имай вяра,че всичко ще се оправи.Когато постъпихме в 3-та градска докторът ни каза,че ние сме третият диагностициран случай в тази болница.След година като отидохме на контролен преглед ни каза,че имат друг такъв случай в отделението и детето е зле,но вярват,че ще се оправи и дават за пример моят син.Трудно е,но не губи вяра.Успех!

# 31
  • Варна
Благодаря ви, момичета!
Може би постепенно ще свикна, но все още ми е като сън. Искам да се събудя и тази болест никога да не я е имало  Sad.
Благодарение на една форумска мама имаме записан час за преглед при д-р Велковски на 22.04.2008.  Hug.
  kukaki, ти ми вдъхна вяра! До сега никъде не съм прочела, че може да се излекува напълно. Тази мисъл ме кара да се надявам, че ще видя детенцето ми здраво и пораснало.
  Дребчо мрънка нещо, така, че ви оставям за сега...

# 32
Момичета , днес ziyah има рожден ден.

Честит Рожден Ден , Зия.   bouquet
Пожелавам ти здраве , късмет и всичко най - хубаво.  Hug 

# 33
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА ЗИЯ!!! МНОГО ЩАСТИЕ, ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ!!!

# 34
Честит рожден ден Зия! Пожелавам ти упоритост да следваш мечтите си, смелост-да ги осъществиш, търпение да ги постигнеш и много любов за да има смисъл всичко това!
 nbirthday nbirthday nbirthday  bigdance2 Tada

# 35
 newsm59 newsm59 newsm59

Честит рожден ден на Зия и от нас!
Желая здраве, другото само ще дойде Simple Smile

# 36
Slavi-Yo синът ми не се е излекувал нацяло все още си го има задебеляването на лявата камера,но вече няма сърдечна недостатъчност,не диша тежко и не посинява.Камерата му няма да се оправи нацяло,но задебеляването може да не нараства толкова бързо колкото сърцето и поне за сега няма нужда от кой знае какви по-специални грижи.А дъщеря ми въпреки,че е със същата диагноза+аортна стеноза си расте съвсем нормално без никакви проблеми  за сега.Явно задебеляването е по-слабо.Другата седмица ще стане на 6г.На последния контролен преглед ми казаха да я гледам като здраво дете само да не се занимава с професионален спорт.

# 37
Честит рожден ден Зия.Пожелавамети много здраве и дано всичките ти мечти се сбъднат.

# 38
  • София, "Младост 3"
тъкмо се чудехп къде да поздравя ЗИя освен на лс
мила ЗИя желая ти цулото щастие на света, сбъдване на мечтите и много радост в живота ти, да си обичана и да имаш успехи и нека детето ти носи само радостни сълзи
желая ти късмет и ...просто бъди щаслива
много целувки на една прекрасна борбена майка и нейното малко сладок слънчице

# 39
  • София
Честит рожден ден Зия! Нека Софи изтрие с победите си всички сълзи проляти за нея, и тревогите са само за това, дали да избере от всички предлагани и възможности най-желаната в каквото и да е! Прегръщам те много и ти желая много и любими подаръци!

# 40
Здравей те и от нас!ЧРД и от мен с закъснение.Хубаво време и сме на вън и сме добре и Ви пожелавам  и вие да сте така. newsm51 1swing  Nature Sunny family

# 41
  • Варна
Добро утро!
Моля мамите, които дават калиев хлорид, да споделят опит как го правят? Всеки ден това е най-неприятното нещо. Теодор плюе и понякога повръща, дави се и ме е страх да не се задави лошо. Не мога да си представя като стане по-голям и захитрее. Бях споделила с доктора, че не може да го пие и уж каза, че ще го изпише да го приготвят със захар, но пак си е така отвратителен.Сигурно е забравил.
Благодаря ви предварително!

# 42
Купих си един комплект за лекарства от детски магазин.Вътре имаше спринцовка,помпичка за нос.капкомер и шишенце с биберон.Мисля,че това беше само.От начало му го давах с капкомера,а после му ги смесвах всичките в шишенцето и така му ги давах.Незнам дали беше правилно,но ги пиеше по-лесно.След няколко месеца започна да плаче за още след като ги изпиеше.

# 43
  • Варна
Аз му давам със спринцовка, но понеже количеството е 4мл. не мога да го изсипя наведнъж, а го давам на няколко пъти и кошмара е пълен. На мен ми казаха да го давам отделно от прахчетата, защото те били по-важни и ако повърне, няма да има ефект от тях. Ще питам Шивачев в събота, защото това е мъчение.

# 44
Така правеше и Плами в началото,повръщаше,давеше се,беше кошмар,но с течение на времето започна да му свиква.Аз давах първо Калиевия хлорид и после Фурантрила и Каптоприла.Давах го със спринцовка по-малко и след всяка глътка калии и давах да пие водичка така поне не успяваше да повърне.Пиеше Калии почти 1 година,но наи-трудно беше първите месеци.Бебо ще му свикне на вкуса но в началото е така,много трудно.Пожелавам успех и дано да няма нужда да ги пие дълго време.

А пък моята принцеса е болничка и е на АБ,че и мен зарази и сега си се лекуваме двете.Дано бързо оздравеем и всичко е ок.Пожелавам на всички много здраве и късмет!

Общи условия

Активация на акаунт