Януарче с глас се смее,кокори очички и пеe!

• 10 872
  • 293
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
albenapd, добре, че го е изплюла. Сега поне имаш оправдание пред бабите, дето те натискаха да даваш  Hug

# 46
Честити 3 месеца на бебочетата, родени на 4.01, включително и на моята Беа!  bouquet

Моите големите се разболяха и сега се чудя кого в коя стая да изолирам (ама те не искат да си стоят в стаята), за да не заразят беба. Много ми се иска да я опазя, понеже в понеделник сме на втори Пентаксим.

*dega*
, сокчета май никой на дава още. Препоръчва се след 6 месеца, дори след 1 годинка. Има много информация в сайта БгМамма.

Беа също суче само по 5-10 минути. Нощем не яде, но много се буди, мъчат я зъби. На долното венче има 2 подутинки, а едното зъбче вече се белее - всеки момент ще пробие.

Дано днес да не вали, за да можем да излезем  Praynig

Погледът на детето когато се кърми е несравним с нищо  Heart Eyes

Peace Направо ме омайва този поглед!

# 47
Здравейте,

аз да се върна пак на бибероните , тези които ползвам сега са на НУК размер М от 0 до 6 месеца , размер L ги дават за каши и ми се струват с много големи дупки , страх ме е да не се задавя с тях. Пробвах с на Чико , но всичко му изтичаше по брадата, свикнал си е с на Нук биберона.
Днеска е много гадно времето , май няма да има разходка.

Поздрави и  Hug Hug Hug

# 48
  • Пловдив
Сладката Беа   bouquet - Честита 3-та месечинка   bouquet
Май тя ще бъде първото бебче в отбора с първо зъбче  Grinning

Да се оправят скоро дечицата  Praynig  Hug

Лелее .. аз ли съм много зле, че неразбирам - Как така ще се дава каша с биберон??  Shocked

# 49
Съгласна съм за погледа на беба докато кърмя, ами за усещането какво ще кажете? Понякога когато засуче имам чувството, че ще се пръсна от щастие. Чак не ми е достигал въздух. Невероятно усещане на блаженство, несравнимо, идвало ми е да плача от кеф.

# 50
Здравейте от мен!
Мариян също суче доста кратко, но си се няжда определено, то иначе ще се чуе, ако е гладне.
като знам преди как сучеше по 30-40 мин, направо лошо ми става.
Буди си се от време на време, ето тази нощ става в 2.30, сука малко, по-скоро беше жаден, ама като не иска вода Flutter
За обръщането, аз вече много внимавам, защото всеки момент може да има изненада, и го оставям все в средата на леглото, за да няма рискове.
Вчера даже майка ми като му даде пръстчета и той се напъва да става, набира се на нейните ръце, но мен ме хвана страх и ий казах да го пусна, а той не ще, набрал се като глист и така седи, но раничко е още, няма да го слагам да седи още.
Определено в следващите седмици ще е много интересно.
А за чувството като суче, то вие знаете за какво ставеа въпрос, аз някой път така като ряпа се ухилвам, а някой път си пускам филм и мъжа ми ми напомня да гледам от време на време.

# 51
Добро утро момичета!

Все още не е заваляло и ние с Катрин ще хванем улиците след малко.
Да ви се оплача как проявихме вчера характер за първи път. Отказа да яде от шише и не млъкна да реве докато не дадох цица. Вечерта ми направи същия номер. Не мога да разбера защо го прави това. Очевидно има предпочитания, но не знам дали защото цицата пуска повече или защото пуска по-малко. Тя от самото раждане се храни на шише и гърда и аз държа да е така, за да имам свободата да излизам и да я оставям на гледачка или баба. В момента вече всички канали са отпушени и течат по 6 каналчета едновременно. Подозирам, че едната дупка на Авент биберона вече не й е достатъчна. Има ли някое бебе, което да прави същия номер и ако да как решавате този проблем.

Ние още не се набираме на ръчички, но е и малка. За обръщането се опитва от корем по гръб вечер по време на масажа. Но тъй като го правим на повивалника явно няма достатъчно поле за действие.

Погледът на бебето докато кърмиш наистина е омайващ, но аз съм още по-щастлива като видя беззъбата й усмивка. Няма нещо по-хубаво от това!

# 52
  • София
Добро утро на всички!
Моята Сиянка днес става на 3 месеца  и искам да почерпя, но не знам как се слагат торти и други- Simple Smile

Честита трета месачинка и на Беа , на Антон и на всички родени на 04.01.2008

Ние по случай рождения ден много плачем, по скоро викаме ,че мама не ни обръща внимание. Така че чао от мен засега Heart Eyes

# 53
  • на плажа
 Добро утро! Сутринта отскочих на консултация, за да го види док, че нали няма да ни има та резултатът е : 7,400кг на 68см. Дундерчето на мама расте като гъба. Heart Eyes
 Чао от нас.

# 54
Добро утро .
За кърменето : Алекс , аз изцеждам по около 100 - тина грама . Бебчо взе да пропуска ядене от около 2 - 3 седмици . Не мога да не се изцедя , защото се събуждам от болка или от неприятното усещане , че нещо се стича по мен .  ooooh!
За сокчетата : все още нищо не давам , даже и водата сме я намалили до минимум , да не кажа , че изобщо не пие .  Tired
За погледът: вашите кротушки хубаво цокат и примижават от удоволствие , ама я елате да видите моето клюкарче Party . Върти се като обран евреин и  докато ме разглежда само мен - добре . Но като реши да се върти наоколо - тогава да видите какво става . ooooh! Хем си завъртял главата на 90 градуса , хем и цицата ми не пуска , та и тя взела обратен завой , заради него .  #CrazyЧудо , ви казвам !  ooooh!

# 55
Здравейте и от мен  Hug Темичката и заглавието са супер както винаги! Аз също давам от шише но мисля да минем само на кърма.Ние първият месец нали не качвахме и затова започнах да се цедя и да давам по съвет на акушерката но от два месеца всичко е ок.
Хана, завиждам ти благородно за кърмата при мен не е много и се чудя как да я увелича!Може би и на теб не ти е лесно с толкова много кърма но предпочитам така отколкото да се чудя дали и стига Simple Smile Я кажи сега тайната за многото ти кърма Simple Smile С какво се храниш? По-колко пъти слагаш Миша на гърда ?

# 56
За погледът: вашите кротушки хубаво цокат и примижават от удоволствие , ама я елате да видите моето клюкарче Party . Върти се като обран евреин и  докато ме разглежда само мен - добре . Но като реши да се върти наоколо - тогава да видите какво става . ooooh! Хем си завъртял главата на 90 градуса , хем и цицата ми не пуска , та и тя взела обратен завой , заради него .  #CrazyЧудо , ви казвам !  ooooh!

JoyИ ние сме така  Peace

От няколко дена мишката успява да се върти сама от корем по гръб и много и харесва. Като се завърти иска пак да я сложа по корем да се върти пак. Голяма е скица.  Laughing

# 57
Мари, според мен няма тайна,както каза мойта АГ или имаш или нямаш, аз също имам доста млекце, ям всичко, каквото ми се прииска, но в началото бях в голям шаш и не ядях по цял ден, не спях много и пак имах, не знам от какво зависи.
Сега се опитавам да не се цедя, особено вечер, защото той никога не се храни в 12, а тогава винаги ми слиза много млекце. Но продължава, ето сега бебчо спи, цока малко в 2 часа, както вече писах, малко в 8, но все от една гърда, а другата ще ескплоадира вече, преди малко протекох, изцедих 50мл малко да се облекчи.
Това, което правя еразлично от преди е, че ям много сладко, вкл. шоколад, ядки каквито ми падне, биричка също мнооого пийвам, през ден два си запалвам и цигарка, ако много ми се иска,( не ме убивайте с камъни моля) най-важно е спокойствието. Аз така се включих малко без да ме питате, ама да си кажа. EmbarassedМисля, че трябва да се чувстваш спокойна, всички специални храни и режими сякаш натоварват още повече.
Дано съм била с нещо полезна. Hug
Като цедиш с помпичката, не се ли увеличава, как я чувстваш?

# 58
Добро утро!   bouquet

Ей, не мога да смогна да седна на компа от тоя бандит, дето го отглеждам Grinning
А и ми се спи днес, Ената цяла нощ беше неспокойна, сега пак трудно заспа, а по принцип не е така Rolling Eyes

Ира, голям българин тоз Мирко Hug

Истината е, че най-трудно е да кърмиш и да дохранваш.До колкото разбирам доста от вас така правят, поздравления за търпението Hug
Аз по мързеливата, само гърда на всички хапвания, тя не само че не пие вода, ами и от шише не умее да цока, що така не знам Rolling Eyes

# 59
  • Пловдив
Мари, не съм много за завиждане. Нон-стоп със сутиен с подплънки, които издават багажа, нощем мокри чаршафи, матрак .. Вечно напрегнати и пръскат толкова силно, че ми задавят дедето. То знам, че това е причината да гърта въздух и да връща, ама какво да направя?? Само хаби материала  Rolling Eyes Вода вече почти не пия, слагам я на гърда на 3 часа (естествено само на едната).
Да ти кажа дори незнам дали има толкова много кърма, колкото просто е под голямо напрежение  Rolling Eyes Явно си е до ген - майка ми и сестра ми са били по същия начин и то не до третия месец, ами до края на кърменето все така - никаква регулация ..
А и непрекъснато следя за запушено каналче или бучка .. абе .. стига съм се оплаквала, но понякога направо не издържам. На момичетата с малко кърма сигурно им изглеждам смешна, но и това моето си е проблем  Rolling Eyes (за болката на зърното няма да споменавам  ooooh! )

Общи условия

Активация на акаунт