BFREE, PLAYTEX или AVENT

• 4 611
  • 62
  •   1
Отговори
# 30

За помпата че не ти е нужна в болницата и после да се купи, а не предварително не е вярно. Съседката ми в стаята имаше проблем че бебето не искаше да засуче. Акушерките естествено и натикаха шише с АМ  #2gunfire а гърдите и направо се пръскаха. Тя беше с помпа Чико за около 70лв и бяха подарили втора ръка. Само дето нищо не струва. Като я видях как се мъчи и това вече посред нощ като няма откъде да се купи друга помпа и подарих моята, а тя на следващия ми купи същата. Та момичето се спаси от големи мъки с помпата Авент. ....

Съгласна съм, че помпата може да те спаси. Wink
Защото спаси и мен, още в болницата. Иначе онези щяха да ми прецакат зърната завинаги..
Но нищо не пречи някой да достави спешно нужният инструмент. Simple Smile

Аз съм доволна от Чико. Също имах подарена, която не работеше както трябва и щях да умра Mr. Green. След това татенцето донесе нова и всичко беше ок.

# 31
А конкретно помпата на PLAYTEX  някой ползвал ли е. По описание по ми харесва от Авент

# 32
А как стерилизирахте помпата в родилния дом? Аз поради тази причина не си взех помпа в родилния дом, въпреки, че си бях купила. Все пак помпата трябва да е стерилна, а едва ли в родилния дом ще ти я стерилизират. Слава богу не съм имала проблеми и не ми се наложи спешно палзване на помпа. При първото раждане гърдите ми се бяха подули страшно, но една акушерка ми показа как да се изцедя с ръка, за да намаля напрежението. Честно казано това е най-добрия начин, но за съжаление така не може да се съхрани кърмата.

# 33
Точно , за да не ти се налага да се цедиш на ръка , за това се взима помпата в болницата . Естествено , че няма как да я стерилизираш . Ти твоята кърма стерилизираше ли я , когато я изцеждаше на ръка ?

# 34
А конкретно помпата на PLAYTEX  някой ползвал ли е. По описание по ми харесва от Авент

Aз я изполвах, много е силна и много лесно се мие, има малко части и се сглобява бързо и лесно. За стерилизиране мога да ти препоръчам единствено сттуден стерилизатор (течност). А помпата идва със стерилни пликчета и поне шишета няма да стерилизираш.

# 35
  • София-Красна поляна
За стерилизиране на помпата и каквото там е нужно си взех една пластмасова голяма купа като да побере всички части и си купих течност за студена стерилизация на Чико. Свърши ми чудесна работа.  Peace

# 36
На въпроса по - горе, донесоха ми стерилизатор.
Пълно оборудване. Бях задръстила стаята, а съседката нищо нямаше милата, само солети. Laughing

# 37
Това за течност за студена стерилизация е голяма идея
Казаха че в болницата да си взема само четката за зъби и това е но поне с помпата да съм си подготвена
поне така си мисля

# 38
По-нагоре една мама беше написала, че B-Free не са Д-р Браун, а аз мислех, че са едни и същи.

# 39
По-нагоре една мама беше написала, че B-Free не са Д-р Браун, а аз мислех, че са едни и същи.
Не са, миличка Naughty. Със сигурност ти го казвам. Всички, които притежават шишета на "Др. Браун" ще го потвърдят. То там си пише кой има право да произвежда такива шишета с такава "вентилационна система", кой притежава патента за това и т.н.  Peace

# 40
Djulichka, мерси за отговора.

# 41
здравйте на всички мами.
 Искам да ви питам мнението Ви  ЗА помпата на НУК - спринцовката. Или да не се замисчям и да си купя Авентската. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.

# 42
  • София-Красна поляна
здравйте на всички мами.
 Искам да ви питам мнението Ви  ЗА помпата на НУК - спринцовката. Или да не се замисчям и да си купя Авентската. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.
Определено смятам че е добре да си купиш Авент. За ел. помпа на Нук даже доста хора са недоволни, а какво остава за спринцовките.  Peace

# 43
а коя помпа на Avent ще препоръчате - електрическата или механичната? има доста голяма разлика в цената и бих си купила електрическата ако има някаква съществена разлика. същия въпрос за стерилизаторите - кой е по- хубав този за микровълнова или електрическия?

# 44
Авент  Peace

стерилизатора за микровълнова и ръчната помпа, по малко пари са и вършат същата работа като по скъпите. Peace

Общи условия

Активация на акаунт