АвГуСтИнЧе най-обича да ИгРаЕ и да ТиЧа!

• 17 767
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
Блу, в крайна сметка я приспах отново и не излизахме. Сега дружно ще отиваме цялото семейство. Иначе нямаме час, излизаме според зависи, понеже живеем почти до градинката. Ще ти пратя телефона си, другия път като идвате насам ми звънни Hug

# 106
 Много изобретателна е Ния. Посмях се с нея. Grinning
Браво на витаминчето Дари. Сега ще чакаме  и снимки или клипче да видим. Wink
И много хубави дечица има в априлското албумче.  Hug Аз незнам какво се заблудих и разглеждах преди няколко дни снимките в мартенското албумче и се чудя защо няма нови.
Мама Марго дано да ви оставят вече вирусите и да оздравявате всички. Hug

Днес и аз си направих хубава разходка с една приятелка. Добре ми се отразява времето,което мога да отделя за мен. А добре че има скайп та си виждам момчето всчка вечер.
 Grinning

# 107
И аз чакам "витаминозни" снимки /може и клипче/

Блу, един въпрос - как се осмеляваш да държиш саксии на досегаемо от Ния място  newsm78
Или само моите деца се интересуват живо от градинарство, та се наложи да си закача всички саксии нависоко.

Някой не разхожда ли змейче из Люлин?
Ние сме навън от 7,30 сутрин до 20 вечер, с кратка прибежка за сън следобяд. През останалото време скиторим.

А, да имам и друго питане - някой ще се пробва ли да води августинче на цирк, че съм в дилема.

И честита нова прическа на Митето - чакам снимки и в календара да се отбележи деня за стригане на Митковци  Joy

# 108
  • София
Здравейте!
Болничките да оздравяват по- бързо. Марти е по- добре, започнахме антибиотик, остават му още два дни да го пие, кашля по- малко. Измъчи се милия, повече от две седмици е болен  Rolling Eyes
Ето малко снимки и от нас: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=234377&photo=38

# 109
  • у дома
Блу, един въпрос - как се осмеляваш да държиш саксии на досегаемо от Ния място  newsm78
Или само моите деца се интересуват живо от градинарство, та се наложи да си закача всички саксии нависоко.

постарахме се да я научим, че цветята се галят и не се късат, с много нерви от наша страна  Mr. Green ... в 95% от случаите ги гали и им говори "оооо ооо оо" Laughing е понякога бърка с детския черпак в пръстта или откъсва някое листенце придружено с думичките "пууу, аки"  Grinning

# 110
Е, да, момиче е все пак, за кого да бере цветя.
А моите двама кавалери първо опасоха саксиите в къщи, а сега и полянките из квартала, да носят цветенца за мама  Mr. Green Всъщност имам съмнения, че мъжа ми ги научи, защото бях попрекалила с броя на саксиите у дома /негово мнение, според мен това е едно от нещата, с които човек не може да прекали/
elen@, много е сладък, бързо оздравяване.

# 111
Мамма Галя, водих Лени преди около 4 месеца на цирк. През цялото време ръкопляска и танцува. Хареса й. Успех.

# 112
Здравейте!
Болничките да оздравяват по- бързо. Марти е по- добре, започнахме антибиотик, остават му още два дни да го пие, кашля по- малко. Измъчи се милия, повече от две седмици е болен  Rolling Eyes
Ето малко снимки и от нас: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=234377&photo=38
Елена, много е пораснал Марти, много е сладък HugДано се оправи по-скоро Praynig
МамаГаля, аз Деница няма да посмея да я водя на цирк, още не Naughty Като се сетя Влади какъв цирк беше при първото му посещение, не ми се ще повторение. То беше рев, то беше чудо #Crazy

# 113
Аз по-скоро съм човек на риска, а познавайки си диването, най-много да го наемат за следващата програма.
Склонна съм да рискувам, пък и ще водя и мъжа ми за подкрепление, че да не изядем животните и ако стане напечено, познайте кой няма да догледа представлението  hahaha

# 114
  • София
Привет и от мен!
Страхотни дечица има в априлското ни албумче! Heart Eyes  Hug  bouquet А Ния е бонбонка с тоя кош на главата!  Laughing Heart Eyes
Валка, и вие с мъжо сте хубави, не само Букуреще  Mr. Green
Честити прически на младежите, бравос!  Peace Моят ще си пуска дълга коса май  newsm78
Нана, честита ти заплата! Все така да ни гощаваш!  Grinning
Мама Галя, ние се разхождаме в Люлинско, но всеки ден е по различно време и най-често ходим към Кооперативния пазар.
Елена, Вст, да оздравяват сладурите бързо, както и всички други болнички!  Praynig Peace
Аз нещо съм парцалива тези дни, не знам що така - пролетна умора ли ме гони или още не съм свикнала с новото време, дето вече остаря  Joy
За цирк - не съм пробвала още. Къде има всъщност?  Rolling Eyes

# 115
Елфче, до МОЛ-а на Стамболийски е цирка, Балкански.
Хвалят представленията.
Ние се разхождаме навсякъде - ако искаш ще се разберем на лични.

# 116
  • София
Елфче, до МОЛ-а на Стамболийски е цирка, Балкански.
Хвалят представленията.
Ние се разхождаме навсякъде - ако искаш ще се разберем на лични.
Аз скоро не съм ходила натам и не знаех, че има цирк. Сигурно са хубави  Peace
За разходки - ОК  Hug

# 117
oooo,паднах си от смях с Ния  Joy голяма скица!
Бени доста сняг е имало на Боровец май ?Много е сладка снимката с баткото Heart Eyes
Много ме изкефи и Насето как се крие в шкафа  hahaha и Марти колко е важен с телефона и ми стана много мило на снимката ви с Марти ,мама и коремчето  Hug
С две думи големи образи са всички ,просто ми е много мило да ги гледам! Heart Eyes
Мама Галя успех с цирка и аз още не се наемам(не че и има де) Цирка вкъщи ми е достатачен  Mr. Green
Чакаме снимки с гъбки и витаминчета !

# 118
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА PUNITA I KORN4E! Честит рожден ден!
Желая Ви океан от любов, море от здраве и едно малко островче от грижи! Бъдете много здрави,усмихнати, силни и обичани!

# 119
Ето така танцуват витаминчетата Joy http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5565290
Още снимки- тук http://www.snimka.bg/album.php?album_id=235573&photo=1
Днес чакам да ми изпратят още снимки добри мами  Joy.Ще правим бартери за моето видео Laughing
Отивам да пия кафе, че съм неадекватна още Crazy

Общи условия

Активация на акаунт