АвГуСтИнЧе най-обича да ИгРаЕ и да ТиЧа!

• 17 764
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
  • софия
Анди,дано бързо да се оправяте и да свалите Т.
За какво се пие Диазепам?
Аз пък съм се видяла в чудо с това,че Найа може да яде непрекъснато!
Вече ме естрах да отварям хладилника,като е будна,защото и в другата стая да е пак явно разпознава звука и на мига е до мен и започва да врещи Дайййййййййй!Не е грам дебела,а къде го слага това всичкото ядене?!Мъжа ми ме кара да и ограничим храната,за да пробваме дали няма стане по-кротка и да не хвърчи нонстоп с 200  Wink!

# 136
  • Някъде там...
Дани нека яде детенцето бре  Grinning, като му се яде да яде:) Виктор и той постоянно си иска , особено най-му прави кеф като идем някаъде на кафе или на детската площадка и като види , че някой яде и пръв там и направо вече незнам какво да гоправя с това просене . Аз му купувам , а той ходи от чуждото да си иска Sick

Анди верно защо пък Диазепам? Изписали са му и най-гадния антибиотик  Tired

Айде всички болнички да оздравявате бързичко!

лека вечер!

# 137
Здравейте  Hug
Много сте изписали пак  Laughing хвърлих само бърз поглед  Embarassed
Мис  Hug, незнам и аз как сме - най-накрая гадната Т спадна, но милото ми мишленце е толко изтощено и кисело, а ако я видите какви сенки има под очите  ooooh! Не ни  избиха пъпки и варианта с треската отпада. Сега започна да кашля доста лошо, та най-вероятно ще излезе някой грип  Confused Лекарката каза да продължавам с вит С и да я масажирам с Пулмекс, да пръскаме обилно със Стеримара и ако утре не се подобри отиваме пак на преглед. Аз вече съм страшно сакапана, не съм спала три нощи, а и не можах да си довърша нещата за базара, та ми е доста криво  Cry Embarassed

Анди, много гушки за Гогата, дано бързо да се справите  Praynig Hug И аз незнам защо се пие Диазепам  Embarassed
Велмарче, ще си оставя витаминката за някой друг ден, като гледам малко по-адекватно  Hug Но си припомних емоцията на тържествата, които аз съм правила.
Дани, Лори е същата - познава звука на отваряне на хладилника и тича веднага, а също като чуе и микровълновата  ooooh! Аз вече почти не ям през деня, че все не мога да влезна в нейния график и меню на хранене  Laughing Ама лошото е, че това въобще не ми се отразява на фигурата  smile3511

Сигурно пак изпускам много неща, ама от другата седмица пак ще влезна в час  Laughing

# 138
  • София
Анди  Hug дано бързо се оправи Гого, ама и аз да се присъединя към питащите Диазипама не е ли успокоително  newsm78, за Гого?????

VST  Hug дано и Лори бързо се оправи, поне добре, че нямате обрив. Нали беше само за 3 дни, те май минаха........

Радвайте се, че ви ядат децата, я ако се чудите какво да дадете...хич не е лесно...всеки ден да се чудиш какво да оставиш за ядене, и пак знам, че сме среден случай има къде къде по-зле от нас

Днес пак ще е хубав ден.

И да се похваля вече си имам джиджена рокля за сватбите  newsm44 , е пак е черна, ама какво да направя, че съм фен на така наречената малка черна коктейлна рокля нищо, че казват че модата тази година е цветно, цветно и пак цветно........

# 139
Анди, дано бързо да се оправи Гоги  Praynig Но много се изненадах и аз на тоя диазепам, как така на дете деазипам?   newsm78

Pouh,
честита ти малка черна рокля   bouquet

Дани нека яде детенцето бре  Grinning, като му се яде да яде:)

Амчи да, нека папа малката мацка Hug

Аз съм няква нервна, криво ми е, депресанско.....все за работа почнах да си мисля.....абе луда работа  Crazy

Айде спирам и дано времето днес е слънчево  Hug

# 140
  • софия
Добро утро  Hug!
Ние пак сме на пангара от 6.30  Simple Smile!
Анди,ВСТ,пишете как са малките.
Аз снощи се сетих,че на мен ми дадоха Диазепам преди операцията в Пирогов.И ми беше станало едно хуууууубаво  Crazy!Ама това беше само преди първата операция,а когато ми дадоха при следващата не ме хвана явно от нерви и страх  newsm78.
Дано днес е хубаво временцето да навестим Ади и Саши,че вчера не мръднахме цял ден.
Найа продължава да ми буха .Направо,като дойде време за спане и ми се свива сърцето  Confused!
Целувки на всички болнички и здрави  Hug!

# 141
  • у дома
мацки, я дайте линка с животните, онзи фермерския. кое животно, как прави  Praynig Hug зтрих го и нямам идея къде да го открия  newsm78

# 142
# 143
  • у дома
dani, имаш една ГОЛЯМА бира от мен  Hug   bouquet

# 144
  • софия
 Party

# 145
Здравейте!
Нямахме нет 3 дни и имах много да чета  ooooh!.
Дани, ще ви чакаме, към 11ч ще излезнеме. Аз, вчера ти звъннах да ти кажа, че отивам в Барбарони и да дойдете, ама ти защо не си вдигна телефона   Crossing Arms? Днес ще е хубаво времето, ама е доста кално, така че се зареди със здрави нерви  Laughing.
Анди, дано се оправи бързо Гого. Мойто мнение е, задължително да направиш още една консултация за Диазепам-а. Така че отиди и при Драганов  Hug. На толкова малки деца, не се дават такива силни лекарства. Имам пример за това  Shocked.
Pepper, Браво на Лора, колко много приказва. И Боби, като проговаряше не казваше "В", заменяше го с "Б", Буйчо, Баско и т.н.  hahaha
Pouh, да не забравиш после да ни покажеш снимки с роклята  Wink.
Vst_80, има такъв грип сега  Hug. Така и не ми каза при коя д-рка сте в "Пантелеймон".
На всички болнички бързо оздравяване.

# 146
  • софия
Ади,ние ще се класираме към 12.А за вчера се чудих на кой е този тел. след като видях,но ми беше непознат номер и не върнах.Сега те вкарвам  Peace!

# 147
Здравейте и от мен - най-накрая намерихме къде ни е апартамента  Laughing Затърсили сме го от 7,30 сутринта.  Joy
Елфче, Митето не че не иска да яде, а не иска да започне да яде. Но май само от мен не ще да се храни. Имам усещането, че е време да му оставя лъжицата изцяло в устата. Разиграва ме маймунката малка. Иначе на ден изяжда - за закуска филия и половина печен сандвич обилно полят с чай, кисело или прясно мляко или фреш. До обяда непрекъснато се подкрепя навън с почти всичко възможно боклучаво. На обяд - обилно количество домашна детска кухня и плод, за следобедна - плод и кремче, после до вечеря пак тъпче каквото има по масите на детската площадка и вечеря пак домашна детска кухня. Проблема не е, че не яде, а че не иска първата лъжица, след това не смогвам със скоростта.
Пух, честита ти малка черна рокля.
На всички болнички  - бързо оздравяване - аз поемам към кухнята, че са ми свършили хранителните запаси и мъжете ще ме вечерят мен, а като стане Митето, пак до 8 ще сме по улиците. Днес купих скутерче на Милен, че много им се радва, а нещо не му върви тия дни с голямото колело - изтрепа се от падане.
От мен - до довечера.

# 148
MimSss, наистина е отвратителен и съответно Гого го повръща целия. Затова днес го сменихме с Сумамед, въпреки че не е много добре така да сме сменят.

А за диазепама е по-добре да не се налага на никой да знае за какво е. Изписаха ни го превантивно заради високата Т и опасността от нов гърч. Sad
Тази нощ беше просто кошмарна - под 38 не му падаше и то не беше стоене в легена, увиване с мокър чаршаф, свещички и накрая Хексалгин. Цял ден нямаше Т, но сега пак е с 38.7.

Днес му взех и Пулмекс и познайте - не се препоръчва при гърчове. #Crazy

Дано утре всички да се включим с добри новини за болничките мишлета! Praynig

# 149
Andy предполагам че диазепама е заради гърча при предишната температура. Надяшам се Гого да е по-добре.
Това променливо време води лесно до настинки.
Днес ни пуснаха рано от лекции и аз цял следобед съм по-разходки с приятелки. Grinning
По-късно ще се включа отново.

п.п. Докато си напиша поста и Анди се разписа. Дано тази нощ ви е по-лека  Praynig,че е много трудно да ги гледаме болнички. Sad

Общи условия

Активация на акаунт