АвГуСтИнЧе най-обича да ИгРаЕ и да ТиЧа!

• 17 770
  • 287
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Вст, милото мишленце! Дано бързо оздравее!  Praynig Hug Албена, дано и вашата приятелка се оправи скоро!  Peace
И аз не разбрах Калоян с Нана ли е  Blush
За кг и аз мълча  Whistling Mr. Green

# 256
  • София
vst_80 , същата работа беше и с Марти. Почти се оправяше, след 10 дни лечение, кашляше малко и изведнъж, висока температура, не мога да я сваля с нищо и педито каза да започваме АБ. Пи го 7 дни и се оправи.
Дано по- бързо да оздравее малката!  Hug

# 257
ВСТ, дано по-бързо оздравее Лори Praynig
Честит Имен Ден на Марти   bouquet

# 258
  • София
Добро утро!

ВСТ, Елфче, когато съм дежурна работя от офиса от 8 до 17 и после от 18 до 23 часа от вкъщи, но понеже както знаете живеем в една стая, Калоян не иска да спи, когато е включен компютъра. И затова принудително стоя до 23 часа снощи. Та така...

За сметка на това за първи път от много много месеци спахме всички до 9.30 ч. днес. Това не му се беше случвало на Калоян от бебе. Та малко компенсирахме.
Сега отивам да доуправя, че след 20 минути трябва да излизам за работа. л
Лек и успешен ден!

# 259
Добро утро и от мен Hug
Всички ли спите по това време? Ние излизахме за малко с Деница, но хич не е за разходки.

# 260
  • София
Добро утро, Албена! Grinning
Ние сме будни от скоро, но не ми се излиза още  Blush , а и не съм го хранила.
Нана, не знаех, че работиш и от вкъщи.

# 261
Добро утро и от нас  Hug
 Ние също ставаме приди малко, след една кошмарна нощ  Tired - Лори плака много, нямаше температура, не е кашляла много, но явно нещо си я мъчеше. Взех я при нас и се наложи с баща й да се преместим на нощните шкафчета, а тя се разполагаше напряко на леглото  Twisted Evil Сега ме боли всичко и едва гледам, но пък поне тя е в настроение за сега  Laughing
 Нана, аз не знаех, че работиш от вкъщи и си помислих, че не имало кой да гледа Калоян  Hug

Hug

# 262
  • София
За съжаление два пъти седмично имам дежурства - от офиса и после от вкъщи до 23 часа, а веднъж месечно имам дежурство и събота и неделя от 8 до 23 часа плътно и двата дни от вкъщи.
Така че плащат вярно, но пък работата е доволно много Mr. Green

# 263
  • София
Вст, чакате ли още зъбки? Да не би да е от тях? И ние не спахме, но не е ревал, просто се буди много.  Tired Чакаме кучешки иначе.

# 264
Ами, Елфче, знам ли  newsm78 Имаме 16 до колкото успявам да ги преброя.

# 265
  • София
значи още 4 чакате, нали така?  Rolling Eyes въпреки че зъбарката ми каза, че до 2-3г излизали последните  ooooh!

# 266
  • софия
Ние ходихме сутринта да ни вземат секрет от гърлото и нослето и в петък,ще станат готови резултатите.Пробихме и ушетата и почити не плака,но пък тази ушната лекарка,явно не предцени добре въпреки,че отбеляза първо с химикал и едната дупчица е перфектна,но другата е като беше при Али  е по-високо горе до хрущялчето и аз я махнах половин час след това и ще отида тези дни някъде да ни я сложат симетрично с другата.Та сега сме с една обичка  Wink!

# 267
  • София
Дани, честито ви продупчване на ушите!  Hug Найа е герой!  Heart Eyes Дано резултатите ви са ОК, както и на Сашко!  Peace

# 268
значи още 4 чакате, нали така?  Rolling Eyes въпреки че зъбарката ми каза, че до 2-3г излизали последните  ooooh!
И аз така бях чела някъде.

Дани, честити ви обички - и аз искам да я свършим тая работа, ама ме е шубе  Simple Smile
Дано наистина резултатите на двете ни мишлита са ок  Hug

# 269
Честит Рожден Ден на патерици на таткото на Елфчето, да ти е жив и здрав слънце!  bouquet

Честити обички на Найа   bouquet...и Дани мило съжалявам, че и вие сте имали подобен като нашия "късмет" Hug Тя иначе дупчицата бързо ще зарасне, мен педи ми каза да пръскам с Бивацин спрей и наистина зараснаха много бързо - без проблеми  Peace

За зъбките те нали млечните са общо 20 зъба  newsm78 Това ще рече, че за сега 16 са им напълно достатъчно  Mr. Green
Ето какво намерих иначе:
Цитат
За колко месеца трябва да поникнат зъбите? Стоматолозите изчисляват броя на зъбите на детето по формулата: възрастта в месеци минус 6 т.е. на 7 месеца - един зъб, на 8 - два, на 9 - три и т.н. Към края на първата си година детето би трябвало да има от 6 до 8 зъбки, да започва да пробива горният кътник. 20 млечни зъба следва да се наброяват след навършване на 2-та година.

Защо млечните зъби не поникват по едно и също време при всички деца? При детето, което се е родило недоносено, с ниско тегло, което боледува през първите месеци или е с признаци за рахит, забавянето на млечните зъби се дължи на неблагоприятните фактори, действащи върху организма. Ако детето е здраво, а няма зъби към 9 -12 месец, разберете кога са поникнали вашите - късното поникване на млечните зъби е генетично определенo.

Всички болнички Лорка, Найа и всички останали сладурчета се оправят час по скоро!  Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: вт, 15 апр 2008, 14:21 от val_stef

Общи условия

Активация на акаунт