АвГуСтИнЧе най-обича да ИгРаЕ и да ТиЧа!

• 17 752
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
  • София
ВСТ,ти на това "малко" ли му казваш? Пак ли само за провинцията правиш? Всичко си заплюх. Особено разните поставки.

Нали!? Страхотни неща има!  Hug Heart Eyes Радвам се, че този път и за Сф ще има от твоите красоти, ако успеем да се доредим до тях Rolling Eyes Браво, че Лори е по-добре! Heart Eyes
Блан, нито си невъзпитана, нито егоистка  Wink Може би аз съм прекалено любопитна Blush , извинявам се за което.  Praynig
Мис, за буденето - и Ивчо е от тези.  Tired До сега има 4 пълни нощи (разбирай - до 5-6ч), без да се буди. 2 от тази година, похвалих ви се даже, и две от миналата пролет. Кога ли ще доживея да спи по цяла нощ  newsm78

# 226
Здравейте, момичета.Аз напоследък нямма  муза за писане Thinking.НО не можах да остана  безучастна  като видях красотите на ВСТ Hug.Мила, страхотни са Peace.От сега съм си набелязала няколко неща, дето ще ми се вържат прекрансо с интериора :D9 сега съм на вълна аксесоари Wink).Та- да нзаеш че ще те търся за поръчка  в оранжевата гама Joy
Страхотен талант имаш  bouquet

# 227
  • гр.София
 Чистенето ще почака.
 Аз събирам мечета за Блу,примерно (тя дори не подозира)Flutter .Исках да разбера,какъв е принципът. На пакета с памперси има по 2 мечета с някакъв номер (27 два пъти,да речем).

Свещниците сигурно мога да ги видя в съответната тема.Ще потърся.
 И картичките са много красиви,но си избрах практични неща.

# 228
Бланк, това 27 ( 2 броя) е бройката на памперсите Grinning.Т.е- не са от джъмбо пакетите,  а от тези по 54 Laughing
А за чистенето..ще му дойде времето и на него Joy.Аз какво да кажа като Дари   не спи  през деня newsm78.Поне си имам оправдание за вида на къщата hahaha

# 229
  • София
Вие пък - какво чистене  newsm78  Whistling , аз вися при нашите всеки ден.  Blush
Велмар, ама хич ли не спи Дари през деня?  Shocked

# 230
Велмар, ама хич ли не спи Дари през деня?  Shocked
Хич Crazy.Ако спи , то е по-скоро изключение и е следствие от  моето  тотално издивяване...А като продължитленост- 20-ина минутки Laughing
най-странното е че в яслата си спи с другите деца от-до newsm78.Не знам как става тоя номер Shocked, обаче предложих да  я водя и през уикенда Joy.Тя като цяло никога не е била от тия спящи бебета, дори и като новородено.ДОбре че поне нощем спи   непробудно-още от бебе Praynig .между другото- в колко часа заспиват вашите деца?Дари преди я слагах когато на мен ми е удобно- може и в  20 да е, а напоследък най-редовно заспивам преди нея.... Blush .Тя преди 22 и нещо не си ляга.И се чудя откъде  има сили ooooh!

# 231
  • гр.София
 Велмар,понеже съм изрязала и мечета,на които пише 25 и реших,че е пореден номер. Но на един пакет си имам две мечета,те нали се броят именно за две? Да не би на мокрите кърпи да има по едно мече?
 С. ляга в 21.30 вечер. И спи непробудно.

# 232
  • София
Хи-хи, а в ДГ-то колко време спи Дари? Хитруша, не губи ценно време вкъщи като е  Wink Ивчо заспива към 23.30ч напоследък, става към 9ч.
Велмар,понеже съм изрязала и мечета,на които пише 25 и реших,че е пореден номер. Но на един пакет си имам две мечета,те нали се броят именно за две?
да, за две се броят  Peace Аз пък не знаех, че може и от кърпичките да се изрязват.

# 233
Вие пък - какво чистене  newsm78  Whistling , аз вися при нашите всеки ден.  Blush

Joy Joy Joy

Елате да видите при нас какво е - цялата кухня е обърната на работилница, баща ми онзи ден мина за малко и се ужаси - нямаше къде да седне  Laughing След това ми се обади разтревожен по тел. да ме помоли да почивам повече, да не правя толкова много неща  hahaha

Благодаря ви за хубавите думи, милички, имах нужда  Embarassed Повечето неща ги правя за първи път и сигурно затова ми отне толкова време  Laughing И понеже е ново за мен се чувствам страшно несигурна  Rolling Eyes
Велмарче, давай поръчките насам - така обичам да се занимавам с тези неща. Почивам си по този начи и не мисля за нищо. А и определено ми напомня времето, когато правех такива неща с моите дечица и ми става едно такова хубавкооооо /не и на татито  Laughing горкия само пита кога ще свършат тези базари  Joy/

# 234
  • София
Вст, заслужила си си хубавите думи  Hug Аз лично, по-скоро бих се изнервила, с тези пипкави нещица, отколкото да се успокоя  Embarassed , особено тези дето са с навитата лента, не знам как се казваха. Но пък са много ефектни и красиви.  Peace

# 235
Благодаря ви отново за комплиментите за прическата.  Hug Не предполагах че ще затрудня някого като я сложих в подписа.

ВСТ страхотни неща си направила и наистина е необходимо търпение и желание да направиш такива красоти.

Аз пък днес хванах моя мъж да направим основно почистване. Wink Хубава работа свършихме и сега остана само да подредя гардеробите.  Използвах възможността че Тони го няма и сме по свободни. Време е обаче и да започна да чета за един изпит. А така ми липсва вече Тони.  SadЧакам с нетърпение да го видя в петък.
Отивам да си почина малко и пак ще се включа. Simple Smile

# 236
  • Някъде там...
Ех най-накрая и аз да седна на компа днес с бира в ръка  Mr. Green
Голямо чистене му ударих-мих прозорци, прах пердетата, абе основно почистване пред Великден  Mr. Green. Сега вече така ми се полягва, но като си изпия биричката  Mr. Green
Айде наздраве ако има буден някой

ВСТ80 малии голяма майсторка си  Shocked. Браво!
   А, София е развила пристрастеност към голичко-току ми прилепва бузка към краката или корема,ако ме свари необлечена и направо цвърка от радост
ооо значи не е само моя Вики така  Mr. Green, даже отскоро като ме види гола и вика "Ици"(превод Цици)  Mr. Green Само че от кой го е чул незнам  newsm78 Mr. Green

А за играта на Памперс-Ние още преди месец получихме всички играчки, но цяла година съм събирала мечки , от предишната още игра, даже сега имах още към 8 мечки , та ги дадох на една позната. Жирафа отдавна ни омръзна, пък патето се хвърля по пода , добре че още не се е счупило.

Айде лека нощ, взимам си едно душче и лягам, че нещо май много се уморих днес.
 Heart Eyes 

# 237
  • София
Добро утро!

Слагам кафенцето първо

Ние събота и неделя го ударихме на скитня. В събота 3 часа в зоологическата градина, Калоян много се радва на животните и беше като метеора Ламби. Не можахме да го настигнем с баща му. И точно се радвахме, че ще спи добре следобяд, защото се е уморил...спа 1 час Sick
Аз пък му ударих след това 1 кръчма обедна с кумата и лекарката, която ме изражда. Та трите по женски му отпуснахме края. После на пазар - Калоян се сдоби с прахосмукачка от д-р Жекова и сега е най-щастливият. Вчера цял ден чисти основно  Mr. Green
Добре си починахме, само дето много бързо минават двата дена и днес хайде пак на тръстиката, че  и съм дежурна на всичкото отгоре. Sad
ВСТ бебето засега е стабилно, оставили са го в болницата, където е родено, защото лекарите там са казали, че няма да издържи транспорта до София. Надявам се да се справят докторите там Praynig

# 238
  • у дома
Аз събирам мечета за Блу,примерно (тя дори не подозира) Flutter .

е това се казва изненада newsm68  Heart Eyes Hug  bouquet cheers остава само да се добера и до картата  Whistling Mr. Green  Wink Hug

vst, останах без думи от твоите красоти smile3501

Последна редакция: пн, 14 апр 2008, 10:25 от blueeye®

# 239
Привет и от мен! Hug

ВСТ80, правиш страхотни красоти, направо ми падна шапката, евала мило!   bouquet  bouquet  bouquet

При мен нещата се поуспокоиха и сега дишам по леко  Blush ....но още не съм се отърсила напълно....Благодаря ви искрено за подкрепата!   bouquet

Относно да питам и аз за играта на Памперс - карта на някой да му се намира излишна? Пък и на някое друго мече няма да се обидя, защото май по занимателно ми се вижда жирафчето  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт